Skocz do zawartości


Uwaga!

Przed logowaniem zapoznaj się z tematem Pierwsze logowanie na forum


Zdjęcie

możliwość montażu termometru fabrycznego z polifta do przedlifta

termometr kompas konsola kompasu montaż

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 midelharnis

midelharnis

    PT Amateur

  • Użytkownicy
  • Posty: 31
  • Dołączył:  29 sty 2017
  • Rok Produkcji:2002
  • Silnik:2.0 "M"
  • Imię:Arkadiusz
  • Skąd::Szczecin
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 11 luty 2018 - 22:01

Witam bractwo me pytanie brzmi czy jest możliwość zręcznego/nieskomlikowanego przeniesienia konsoli kompasu i temperatury z polifta do przedlifta? 



#2 miecio

miecio

    VIP

  • Przyjaciel forum
  •   
  • Posty: 11833
  • Dołączył:  21 cze 2009
  • Rok Produkcji:2006
  • Silnik:2.2 /ropa/
  • Imię:miecio
  • Skąd::krk
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 11 luty 2018 - 22:10

Witam bractwo me pytanie brzmi czy jest możliwość zręcznego/nieskomlikowanego przeniesienia konsoli kompasu i temperatury z polifta do przedlifta?

tylko po kiego???
logiczniej jest sobie dodatkowo przeniesc do polifta kopulke z przedlifta,...

#3 andreeas7

andreeas7

    VIP

  • Mayster
  •   
  • Posty: 14113
  • Dołączył:  03 lut 2010
  • Rok Produkcji:2010
  • Silnik:Dodge 1,8 VVT
  • Imię:Andrzej
  • Skąd::Płock
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 11 luty 2018 - 22:32

nie ma takiej możliwości - różne systemy komunikacji pokładowej :  przedlift J1850 , polift CAN  


  • midelharnis lubi to

#4 Henryk

Henryk

    Przedszkolak

  • Przyjaciel forum
  •   
  • Posty: 70
  • Dołączył:  01 sty 2017
  • Rok Produkcji:2005
  • Silnik:2,4A LPG
  • Imię:Henryk
  • Skąd::Przedecz
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 12 luty 2018 - 05:44

Pozwolę podpiąć się do tematu.

Czy do wersji USA gdzie nie mam obecnie fabrycznego termometru można założyć bez problemu kopułkę kompasu i termometru

przy przednim lusterku, czy jest tam wiązka pod podsufitką i czy jest czujnik temp. zewnętrznej? Bo inaczej to raczej bez sensu próbować.



#5 andreeas7

andreeas7

    VIP

  • Mayster
  •   
  • Posty: 14113
  • Dołączył:  03 lut 2010
  • Rok Produkcji:2010
  • Silnik:Dodge 1,8 VVT
  • Imię:Andrzej
  • Skąd::Płock
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 12 luty 2018 - 06:50

wersja usa ma zazwyczaj 2 czujniki temperatury , czy masz wiązki ? - wystarczy zdjąć grill i zobaczyć czy jest miejsce na drugi czujnik przy wzmocnieniu czołowym choć nie oznacza to ze jest zamontowana druga wiązka w kabinie .



#6 Henryk

Henryk

    Przedszkolak

  • Przyjaciel forum
  •   
  • Posty: 70
  • Dołączył:  01 sty 2017
  • Rok Produkcji:2005
  • Silnik:2,4A LPG
  • Imię:Henryk
  • Skąd::Przedecz
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 12 luty 2018 - 09:15

Ok. Dzięki za szybką podpowiedż.







Podobne tematy Zwiń

  Temat Forum Autor Podsumowanie Ostatni post

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: termometr, kompas, konsola kompasu, montaż

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych