Skocz do zawartości


Witaj.

W przypadku niejasności, problemów z rejestracją prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy (lewy, górny róg tej strony - KONTAKT). Odpowiemy najszybciej jak się da.
Pozdrawiamy - administrator i modertorzy ptclub.pl


Zdjęcie

tester diagnostyczny wow wurth


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 andreeas7

andreeas7

    VIP

  • Mayster
  •   
  • Posty: 14939
  • Dołączył:  03 lut 2010
  • Rok Produkcji:2010
  • Silnik:Dodge 1,8 VVT
  • Imię:Andrzej
  • Skąd::Płock
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 18 listopad 2018 - 23:40

sprzedam tester diagnostyvczny wow wurth wszystkie auta - łącznie z pt cruiserem wsszytkie modele pełna diagnstyka za małe pieniadze pod windowsa i połaczemie bloetooth z interfejsem 

 

pelna wersja po polsku 

 koszt 500 zl 

Załączone pliki


Użytkownik andreeas7 edytował ten post 08 luty 2019 - 16:25


#2 JarekRv

JarekRv

    PT Amateur

  • Użytkownicy
  • Posty: 29
  • Dołączył:  16 sty 2019
  • Rok Produkcji:2000 2001
  • Silnik:2,0 b
  • Imię:Jarek
  • Skąd::Horgenzell
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 03 luty 2019 - 21:22

aktualne? jaka  to wersja ? to samo tyczy sie kolejnego urzadzenia. Prosze o wiecej szczegolow. dzieki



#3 andreeas7

andreeas7

    VIP

  • Mayster
  •   
  • Posty: 14939
  • Dołączył:  03 lut 2010
  • Rok Produkcji:2010
  • Silnik:Dodge 1,8 VVT
  • Imię:Andrzej
  • Skąd::Płock
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 03 luty 2019 - 21:42

jedyna dostępna w polskiej wersji 5.00.8 

MaxiEcu z lincencja i dożywotnimi aktualizacjami na OBDII , Chrysler , Toyota 



#4 JarekRv

JarekRv

    PT Amateur

  • Użytkownicy
  • Posty: 29
  • Dołączył:  16 sty 2019
  • Rok Produkcji:2000 2001
  • Silnik:2,0 b
  • Imię:Jarek
  • Skąd::Horgenzell
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 08 luty 2019 - 16:12

Co to cudo moze , tzn. co obsluguje ? Jakie auta ? W razie co jak to mozna kupic.? Mozna jakies foto? jesli mozna :]

Czy to drugie urzadzenie dignostyczne jest aktualne? Jesli tak to podobne pytania . dzieki



#5 andreeas7

andreeas7

    VIP

  • Mayster
  •   
  • Posty: 14939
  • Dołączył:  03 lut 2010
  • Rok Produkcji:2010
  • Silnik:Dodge 1,8 VVT
  • Imię:Andrzej
  • Skąd::Płock
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 08 luty 2019 - 16:17

praktycznie obsługuje wszystko na naszym rynku co sie porusza -wraz z schematami elektrycznymi , co do drugiego urządzenie tylko obd ,+ wykupione marki dodge , chrysler i toyota na inne marki trzeba wykupic licencje po 120 zł od marki 

Oba interfejsy wymagają windowsa 7-10 , pracuje na wszystkich wersjach .Zdjęcie na pierwszej stronie postu .

Ze wzgledu na powrot do Mac oba są mi zbędne .


Użytkownik andreeas7 edytował ten post 08 luty 2019 - 18:16


#6 JarekRv

JarekRv

    PT Amateur

  • Użytkownicy
  • Posty: 29
  • Dołączył:  16 sty 2019
  • Rok Produkcji:2000 2001
  • Silnik:2,0 b
  • Imię:Jarek
  • Skąd::Horgenzell
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 08 luty 2019 - 22:01

Jestem tym interfejes bardzo zainteresowany i kupie , bo uzytkowal go fachowiec  - bo takim z tego co czytam jestes- ale dlaczego mozna to kupic taniej m.in. na Allegro?



#7 andreeas7

andreeas7

    VIP

  • Mayster
  •   
  • Posty: 14939
  • Dołączył:  03 lut 2010
  • Rok Produkcji:2010
  • Silnik:Dodge 1,8 VVT
  • Imię:Andrzej
  • Skąd::Płock
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 08 luty 2019 - 22:14

nie kupuje z allegro  , testery bywają w rożnych wykonaniach- jedne chodzą inne nie do końca , sprowadzałem indywidualnie i wiem ile za niego płaciłem jak go sprowadzałem .Nikogo nie zmuszam do zakupu .



#8 JarekRv

JarekRv

    PT Amateur

  • Użytkownicy
  • Posty: 29
  • Dołączył:  16 sty 2019
  • Rok Produkcji:2000 2001
  • Silnik:2,0 b
  • Imię:Jarek
  • Skąd::Horgenzell
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 08 luty 2019 - 22:26

Jest ok. Tylko pytam. Mam pytanko jeszcze  - czy przy instalacji wystepuja jakies hasla , lub nr klientow.? Jesli tak czy wszystko jest all inclusiv? :]





Podobne tematy Zwiń

  Temat Forum Autor Podsumowanie Ostatni post

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych