Skocz do zawartości


Uwaga!

Przed logowaniem zapoznaj się z tematem Pierwsze logowanie na forum


Zdjęcie

Jak wprowadzić kod do radia BR3?

radio kod

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 mstore

mstore

    Nowy użytkownik

  • Użytkownicy
  • Posty: 8
  • Dołączył:  05 gru 2018
  • Rok Produkcji:2003
  • Silnik:2.0 A
  • Imię:Łukasz
  • Skąd::Świdnik
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 12 grudzień 2018 - 12:36

Witam,

 

Mam taki problem, kupiłem Pitka z zablokowanym radiem (właściciel zapomniał kodu), zgłosiłem się do serwisu i po podaniu niezbędnych informacji z nalepek na radiu + VIN otrzymałem taki kod: 9592

 

Moje pytanie jak ten kod wprowadzić?

Radio ma na wyświetlaczy tylko od 1 - 6

Kod może być błędny? czy da się jakoś wybrać 9?



#2 mittek

mittek

    Zwolennik

  • Pomagamy sobie
  •   
  • Posty: 341
  • Dołączył:  09 lis 2014
  • Rok Produkcji:2006
  • Silnik:2,4 A
  • Imię:Mieczysław
  • Skąd::Kraków
  • Płeć: Nieustawiona

Napisano 12 grudzień 2018 - 14:42

Podejrzewam błędny kod, najwyższą cyfrą w chryslerach  zawsze było 5



#3 bartek_sz3

bartek_sz3

    VIP

  • Pomagamy sobie
  •   
  • Posty: 5412
  • Dołączył:  25 lip 2011
  • Rok Produkcji:2001
  • Silnik:2.0 M cyklon
  • Imię:Bartek i Monika
  • Skąd::TarnowoPodgórne
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 12 grudzień 2018 - 14:45

klawisz z nr "1" na radiu wciskając np 5 razy na wyświetlaczu pojawi się 5 czyli:

1 dusisz 9 razy

2           5 razy

3           9 razy

4           2 razy



#4 indianer

indianer

    VIP

  • Przyjaciel forum
  •   
  • Posty: 4524
  • Dołączył:  04 maj 2011
  • Rok Produkcji:2002
  • Silnik:2.2 CRD
  • Imię:TADEUSZ
  • Skąd::NOWY SĄCZ
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 12 grudzień 2018 - 23:47

Tylko wydaje mi się że do radia RB3  to kod powinien być pięciocyfrowy  hmm



#5 andreeas7

andreeas7

    VIP

  • Mayster
  •   
  • Posty: 14569
  • Dołączył:  03 lut 2010
  • Rok Produkcji:2010
  • Silnik:Dodge 1,8 VVT
  • Imię:Andrzej
  • Skąd::Płock
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 13 grudzień 2018 - 00:05

dokladnie 5 cyfrowy kod do rb3 



#6 mstore

mstore

    Nowy użytkownik

  • Użytkownicy
  • Posty: 8
  • Dołączył:  05 gru 2018
  • Rok Produkcji:2003
  • Silnik:2.0 A
  • Imię:Łukasz
  • Skąd::Świdnik
  • Płeć: Mężczyzna

Napisano 13 grudzień 2018 - 10:00

Problem rozwiązany.

Podczas generowania kodu w serwisie został wpisany nieprawidłowy Part number, zauważyłem że na radiu mam inny i po podaniu właściwego dostałem 5 cyfrowy kod, który zawierał się w przedziale do 5.

Kod jest prawidłowy :)

 

Dziękuję za zainteresowanie i próby pomocy.







Podobne tematy Zwiń


Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: radio, kod

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych