Sprzedam mojego osobistego PT CRD rocznik 2004. Jestem jego pierwszym właścicielem w Polsce. PiTek jest w wersji Limited, a więc ma to co w tej wersji było dostępne tj. podgrzewane fotele (skóra z alcantarą), fotel kierowcy regulowany elektrycznie, tempomat, fabryczne radio Beckera z dużym wyświetlaczem i funkcją Navi (która jak wiemy nie działa w Polsce), fabryczne czujniki parkowania z tyłu itd. Dodatkowo zamontowany jest przekaźnik Maxyma gwarantujący brak kłopotów z przełącznikiem zespolonym.
Przebieg to niecałe 186 tyś. (auto jest w ciągłej eksploatacji więc to może się lekko zmienić).
Auto jest użytkowane w mieście więc ma kilka otarć na zderzakach, ale nie było rozbite. Wymiany oleju były robione we własnym zakresie, natomiast pozostałe naprawy w ASO (faktury oddam wraz z samochodem). W grudniu 2016 zmienione zostały tarcze hamulcowe i klocki z przodu i z tyłu oraz tuleje wahaczy, a lutym 2017 zmieniłem oleum (Total Quartz Ineo ECS 5W30).
Cena to 9,5 tyś do lekkiej negocjacji.
Aaaaaaaaa… bo bym zapomniał!
Niestety nie ma tych wszystkich bajerów, co te „Full Wypasy” na łotomoto i aledrogo tj. komputera pokładowego, podgrzewanej przedniej szyby i wielofunkcyjnej kierownicy, ale za to ma kilka chromowanych dodatków i naklejkę klubową ;-)
Na razie nie wstawiam na portale handlowe, bo może pójdzie w dobre ręce forumowicza.
Kontakt do mnie to nokeb@o2.pl lub telefon 606988007.