Pozdrawiam wszystkich PT ze zlotu , bardzo miło było Was poznać , myślę ,że jeszcze się spotkamy i to na dłużej ..........i dodaje swoich parę groszy
My też pozdrawiamy i cieszymy się z Poznania. 😉
Napisano 27 August 2017 - 21:32
Pozdrawiam wszystkich PT ze zlotu , bardzo miło było Was poznać , myślę ,że jeszcze się spotkamy i to na dłużej ..........i dodaje swoich parę groszy
Napisano 27 August 2017 - 22:01
Miło mi było poznać zarówno Volteka (z obstawą ;-) ) jak i Bax-a. Niestety musiałem się szybko zwijać ale mam nadzieję, że następnym razem pogadamy dłużej.
Użytkownik Al Capone edytował ten post 27 August 2017 - 22:03
Napisano 27 August 2017 - 22:03
Napisano 27 August 2017 - 22:07
Napisano 27 August 2017 - 22:12
Przyznam się szczerze i uczciwie że było kilka aut za które oddał bym pitka.Bartka pitka...Ala pitka...Leszka pitka...Voltka i Baxa i Pt.Iska pitki też bym oddał...
W zasadzie to Bartka pitka prawie sprzedałem
To wszystko dlatego, że w kolorze sexi wiśnia Twój PT praktycznie jest niesprzedawalny.
Napisano 28 August 2017 - 07:26
Bartka pitka
Przynajmniej Bartka samochód miał wzięcie. A nie tak jak Twój- wyblakła sexi wiśnia w polifcie, którą nikt nie był zainteresowany.
Napisano 28 August 2017 - 07:54
Taa...Jak"klienci"wysiedli z Bartka pitka i wsiedli do mojego to nie chcieli już wysiadać tylko poprosili o kluczyki od wyblakłej sexi wiśni.I nawet za bardzo wyblakłej sexi wiśni mie musiałem zachwalać.Także ten...Pozdrawiam Cię Moniko serdeczniePrzynajmniej Bartka samochód miał wzięcie. A nie tak jak Twój- wyblakła sexi wiśnia w polifcie, którą nikt nie był zainteresowany.
Napisano 28 August 2017 - 08:03
ak"klienci"wysiedli z Bartka pitka i wsiedli do mojego to nie chcieli już wysiadać
Bo tak poraziła ich brzydota Twojego plastikowego wnętrza, że z "podziwu" nie mogli oderwać wzroku. Ot cały myk.
Napisano 28 August 2017 - 08:18
A ja myślę, że gdy ONI zobaczyli te wszystkie czarne perełki to z pewnością pomyśleli, że ich na nie nie stać, a ten czerwo... (przepraszam) sexi wiśnia wydaje sie takiiii... na każda kieszeń. O!
Napisano 28 August 2017 - 08:48
Kade,
Jest pewna szansa, że Twój PT sexi-wiśnia będzie cieszył się większym wzięciem. Wystarczy jeżeli przyczepisz niżej pokazaną flagę. Wtedy zostaną rozwiane wszystkie wątpliwości co do grupy docelowej odbiorców tego rodzaju barwy nadwozia PT
Jeżeli dodamy do tego motyw różowego "mostu tolerancji" w Głogowie to wcale się nie dziwię, że wybrałeś akurat ten kolor. To zwyczajnie pasuje
Tak czy inaczej to wymiany koła zapasowego w Głogowie, w takim PT, raczej bym nie ryzykował.
Użytkownik Al Capone edytował ten post 28 August 2017 - 08:57
Napisano 28 August 2017 - 09:49
Krzysiu.Twojego pt to nawet nie wpuścili...A ja myślę, że gdy ONI zobaczyli te wszystkie czarne perełki to z pewnością pomyśleli, że ich na nie nie stać, a ten czerwo... (przepraszam) sexi wiśnia wydaje sie takiiii... na każda kieszeń. O!
Trzeba było się zapytać Pani oglądającej,które wnętrze podobało się jej bardziej.Bo tak poraziła ich brzydota Twojego plastikowego wnętrza, że z "podziwu" nie mogli oderwać wzroku. Ot cały myk.
Al.Jak to się mówi?"W czarnej dupie jestem"czy w"sexi wiśni dupie jestem".Kade,
Jest pewna szansa, że Twój PT sexi-wiśnia będzie cieszył się większym wzięciem. Wystarczy jeżeli przyczepisz niżej pokazaną flagę. Wtedy zostaną rozwiane wszystkie wątpliwości co do grupy docelowej odbiorców tego rodzaju barwy nadwozia PT
Jeżeli dodamy do tego motyw różowego "mostu tolerancji" w Głogowie to wcale się nie dziwię, że wybrałeś akurat ten kolor. To zwyczajnie pasuje
Tak czy inaczej to wymiany koła zapasowego w Głogowie, w takim PT, raczej bym nie ryzykował.
Napisano 28 August 2017 - 11:19
"sexi wiśni dupie jestem"Kiedys sexi wiśnia teraz wiśniowa dupa,dobra zmiana cie dosięgła?
Napisano 29 August 2017 - 10:38
Załapaliśmy się na zdjęcie robione przez "Zielona Fotografia".
https://www.facebook...?type=3
Użytkownik monika_antonina edytował ten post 29 August 2017 - 10:46
Napisano 29 August 2017 - 10:45
Napisano 29 August 2017 - 10:47
Monia, wasz pitek pięknie się prezentuje na czerwonym tle.
Wiadomo, ktoś musi robić nam tło A, że akurat wiśnia stała obok, no trudno. Przynajmniej jest kontrast błysku z pospolitą czerwienią.
Użytkownik monika_antonina edytował ten post 29 August 2017 - 10:52
Napisano 29 August 2017 - 11:00
Napisano 29 August 2017 - 11:24
Bo ładne auto nawet w odbiciu z lusterka wygląda rewelacyjneNo musze przyznać że ładnie się prezentuje pitki dwa A w naszym lusterku odbija się Leszka czarna maszyna :tak
Użytkownik Pitek78 edytował ten post 29 August 2017 - 11:27
Napisano 29 August 2017 - 11:27
z pospolitą czerwienią.
Monia nie szalej!
Napisano 29 August 2017 - 11:46
Monia nie szalej!
Dorotka, Ty masz inną czerwień
Użytkownik monika_antonina edytował ten post 29 August 2017 - 11:49
Napisano 29 August 2017 - 11:56
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych