Nomopitek Black
Started By
nomos
, 23 paź 2009 09:33
29 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 października 2009 - 17:24
PEWEX
Napisano 26 października 2009 - 18:34
nomos, mnie się podoba! Bardzo!A co powiecie o listwie chromowanej w okół auta w tej szczelince ??
Po spocie w Bieszczadach Moja Dziecinka wręcz takiej "zażądała"
Pewnie się kiedyś (na wiosnę?) doczeka...
Napisano 26 października 2009 - 19:46
Kajka, na zimę to nasze Pitulki będą troszkę zaniedbane ale na wiosne... mmm nie tylko u Ciebie będą duże zmiany
Napisano 26 października 2009 - 23:14
Ja w swoim zrobiłem tylko chromowany grill, przyciemniłem przednie szybki, pomalowałem kokpit centralny w kolor nadwozia i tylne lampy załe na czerwono. Jak dla mnie, wygląda zacnie W przyszłości jak bede miał drugiego pitka to chciałbym koloru srebrno czarnego albo czerwono czarnego. Oba połączenia są śliczne. No i oczywiście felgi 17'' od GT i gleba. Ajjj marzenie
Napisano 27 października 2009 - 07:43
Niop ja jeszcze zastanawiam się nad chromowanym grilem tylko nie wiem jak on to będzie wyglądał No i skóra obowiązkowo do środka A felgi chyba zostana narazie takie jakie sa
Napisano 27 października 2009 - 09:03
grill wyjlada najładniej ze wszystkich przeróbek. Odmladza autko. rób
Napisano 27 października 2009 - 12:20
wg. mnie trochę festyniarskie, ale każdy upiększa PiTka pod siebie, a o gustach się nie dyskutuje
Napisano 27 października 2009 - 13:06
Festyniarskie? Co to za słowo! Idealnie podkreśla linię PT
ale masz rację. de gustibus non...
ale masz rację. de gustibus non...
Napisano 27 października 2009 - 13:21
Moim zdaniem też pasują delikatnie wyglądają a tu link jak to wygląda. ŚWIATŁA CLEAR
[ Dodano: 2009-10-30, 14:42 ]
A o to naklejeczka, naklejałem ja a jest zimno i niechciała sie franca kleić może jakoś przetrzyma zobaczymy
[ Dodano: 2010-02-28, 10:39 ]
No odnośnie naklejki został tylko pitek a reszta odeszła, będzie trzeba na lato zamówic kolejną.
A w sobote pitek dostał ciemne szybki z przodu, jakoś zawsze mi sie podobało jak jest ciemny to cały i ładne się komponuje.
Czekają mnie jeszcze tylne lampy po lifcie, starych nie będe sprzedawał bo przy sprzedaży pitka trzeba będzie wymienić bo zaraz będzie że bity i takie tam
No i jakaś felga jak $$ pozwolą , chrom
[ Dodano: 2012-02-05, 12:08 ]
No i przyszedł czas na pożegnanie się z Moim PITUSIEM, został sprzedany
[ Dodano: 2009-10-30, 14:42 ]
A o to naklejeczka, naklejałem ja a jest zimno i niechciała sie franca kleić może jakoś przetrzyma zobaczymy
[ Dodano: 2010-02-28, 10:39 ]
No odnośnie naklejki został tylko pitek a reszta odeszła, będzie trzeba na lato zamówic kolejną.
A w sobote pitek dostał ciemne szybki z przodu, jakoś zawsze mi sie podobało jak jest ciemny to cały i ładne się komponuje.
Czekają mnie jeszcze tylne lampy po lifcie, starych nie będe sprzedawał bo przy sprzedaży pitka trzeba będzie wymienić bo zaraz będzie że bity i takie tam
No i jakaś felga jak $$ pozwolą , chrom
[ Dodano: 2012-02-05, 12:08 ]
No i przyszedł czas na pożegnanie się z Moim PITUSIEM, został sprzedany