posty o Jaworzynce w temacie Kłodzka....
Ależ na tym forum trzeba mieć podzielna uwagę...
Napisano 28 February 2019 - 13:42
Napisano 08 March 2019 - 11:51
w dupie mam podzielnosc dopiero teraz zauwazylem, dziekuje za zwracanie mi uwag a zwlaszcza ze uwaga od kobiety kiedy dzis trzeba je celebrowac,.. no edysia tej podzielnosci /odpowiedzi na podzielnosc tos sie nie spodziewala, milego dnia i oby partner dzis tez byl zadowolony,.... /kto by mnie nie znal to by przeplacil/,...
Użytkownik miecio edytował ten post 08 March 2019 - 11:52
Napisano 08 March 2019 - 12:53
nie dodaje ospo2iedzi ale pytqamczy merytoraczna czesc ma sie do czesci artystycznej,. taka inicjatywa, a jak poslalem kobietom kwiatki to malo organizqmu dostaly,... no barbara poie nie swiruj, a a aaja lubie swirowac,... ,...
i jak wydupcyc posty w temaxcie ????
Napisano 08 March 2019 - 13:51
Mieciu Kochany pisz do woli.
Napisano 08 March 2019 - 21:49
No teraz to go podpuściłaś a Mieciu nie odpuści takiej okazji
Napisano 10 March 2019 - 12:32
chcialem tylkonapisac ze przestalem "chlac i pije tylko to co mi smakuje wiec w podziece bo nie wiem jak piotr ale przyjmuje podarunki "{zero alko" herbatka malinowa, herbatka mietowa oczywiscie nie w torebce bo i tak bede musiec popijac woda ale taka do 40 stopni bo inaczej mozna przelyk sparzyc,.....
chcialem tylkonapisac ze przestalem "chlac i pije tylko to co mi smakuje wiec w podziece bo nie wiem jak piotr ale przyjmuje podarunki "{zero alko" herbatka malinowa, herbatka mietowa oczywiscie nie w torebce bo i tak bede musiec popijac woda ale taka do 40 stopni bo inaczej mozna przelyk sparzyc,.....
nie mialem tu napisac ale w temacie jaworzynki,.... jak to zrobic az strach sie bac dzwonic do przemusia,.... za stary jestem na takie numery zrobie to sam bo sie na tym no nie znam,...
nie mialem tu napisac ale w temacie jaworzynki,.... jak to zrobic az strach sie bac dzwonic do przemusia,.... za stary jestem na takie numery zrobie to sam bo sie na tym no nie znam,...
jest godzina /gadzina jaka jest aja dopiero herbatka z miodem, barbara myje wczorajsze sztuce a mi sie zachcialo spac,... :milego dnia wam zycze
a telefon jak nie dzwoni tak nie dzwoni bo wylaczony jest,.....niedziela do cholerci
Użytkownik miecio edytował ten post 10 March 2019 - 12:34
Napisano 10 March 2019 - 19:25
Napisano 11 March 2019 - 10:52
zawsze administratorka moze wydupcyc
absolutnie
Napisano 11 March 2019 - 13:27
Mieciu
Ojjj wpierdzieli mi Basia, już się szykuję, wezmę do Jaworzynki okulary ciemne, żeby jak coś zakryć balkony pod oczami.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
finansowanie forum |
Instrukcja "obsługi" forum | miecio |
|
|
|
Podpięty Koszulki forumowe - nowa edycja. |
Gadżety klubowe | Vampir_Va |
|
|
|
Podpięty istebna 4.0 sereio spot |
Nasze Spoty | miecio |
|
|
|
Podpięty 13-15.09.2024 Krotoszyn – "VII KROTO AMCAR SPOT", Gołuchów – ZAMEK, Kalisz |
Nasze Spoty | Voltek |
|
|
|
Krotoszyn 09-10.09.2023 "VI KROTO AMCAR SPOT" |
Nasze Spoty | Voltek |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych