Witam serdecznie. Jak w temacie, sprzedam rozbitego PT po dachowaniu ale nie przerażać się. Poleciały jedynie zderzaki, blachy przód, tył, drzwi od strony pasażera, dach, szyba czołowa i przednia pasażera poza tym reszta sprawna /oprócz bolączek - były przed wypadkiem czyli przełącznik zespolony i podświetlenie radia/. Cała reszta czyli silnik, chłodnica, skrzynia, wnętrze, kontrolki sprawne i działają. PT z 2002 roku Touring 2,0 benzyna automat, przebieg ok 140 tys. km, LPG założone ok 1,5 roku temu. Sprzedam najlepiej w całości jako dawcę. Zdjęcia prześlę dla zainteresowanych. Miejsce pobytu warmińsko-mazurskie.

Sprzedam rozbitka jako dawcę
Bezimienny Gość.Janek61_*
Napisano 28 marca 2018 - 19:36
Bezimienny Gość.Yodarek_*
Napisano 02 kwietnia 2018 - 15:05
Dodaję zdjęcia. Wiem, że nie wygląda to zachęcająco ale tak jak wspomniałem poszły blachy oraz szyba czołowa i przednia pasażera /było dachowanie/. Cała reszta czyli mechanika wg mnie działa, samochód w garażu i nie stwierdziłem żadnych wycieków. Kontakt do mnie 660 438 643. Samochód w warmińsko-mazurskim ok 50 km od Olsztyna i Elbląga.
Załączone pliki
Napisano 02 kwietnia 2018 - 17:02
Ile wołasz za to co zostało z niego?
Napisano 02 kwietnia 2018 - 17:13
Po dachowaniu nie wolno odpalać silnika - trzeba wykręcić świece i wyciągnąć olej który zbierze się nad tłokiem , odsprzedaż w całości raczej Ci się nie będzie opłacała za takie auto płaci się 1 - 1,5 tyś zł na max , ale na części weźmiesz swoje pieniądze po włożeniu pracy w wyjecie silnika i rozebranie reszty elementów nadających się do sprzedaży .
Użytkownik andreeas7 edytował ten post 02 kwietnia 2018 - 17:14
Napisano 02 kwietnia 2018 - 19:21
Tego nie wiedziałem, w każdym razie bez problemów odpalił i wjechał do garażu. Z racji tego, że praktycznie nowy rozrząd zmieniany przy ok 133 tys. i nowa 1,5 roczna instalacja Stag GoFast /zbiornik w miejscu koła/ jeżeli nie urażę nikogo to 3 tys do negocjacji.
Jak na zdjęciach, samochód zjechał w dół pobocza wbił się przodem w miękką ściółkę, zrobił obrót czyli odbił się dachem i stanął z powrotem na kołach ale obracając się o 180 stopni czyli maską w kierunku skąd jechał. Poduchy całe, nie wystrzeliły. Wpadł w poślizg jak w czasie jazdy nagle zmieniły się warunki, spadł zamarzający deszcz i szosa była jak szklanka. Dla informacji osobom czyli kierowcy i pasażerowi nic się nie stało.