przed
WP_20171130_18_37_49_Pro.jpg 1.4 MB
8 Ilość pobrań
w trakcie
WP_20171221_14_41_28_Pro.jpg 1.49 MB
8 Ilość pobrań
po
cd
Napisano 17 May 2018 - 17:36
przed
WP_20171130_18_37_49_Pro.jpg 1.4 MB
8 Ilość pobrań
w trakcie
WP_20171221_14_41_28_Pro.jpg 1.49 MB
8 Ilość pobrań
po
cd
Napisano 17 May 2018 - 17:42
Użytkownik Wrocunia edytował ten post 17 May 2018 - 17:42
Napisano 17 May 2018 - 17:54
cd
Napisano 17 May 2018 - 18:01
Napisano 17 May 2018 - 18:09
Czyli wbijam na kawę ;-) Piękny efekt ! Pozdrawiam
Napisano 17 May 2018 - 18:10
łazienka
Napisano 17 May 2018 - 18:17
że problemy z kręgosłupem masz to wiemy.... ale żeby na zydlu i pod prysznicem
Zainwestuj w krzesełko kąpielowe dla emerytów... jak chcesz podeślę Ci linka
Napisano 17 May 2018 - 18:21
Extra! Uwielbiam takie metamorfozy, bo zrobić "wow" ze starego to nie lada wyzwanie! Sami wymyśliliście projekt zmian, czy ktoś Wam pomagał?
Ps. Czekam za zdjęciami sypialni
Napisano 17 May 2018 - 18:30
Krzysztof , jestem po remoncie 2 łazienek , 2 pokoi . To jest koszmar . Na kabiny oczekiwanie 5 tygodni , na panele prysznicowe 6 tygodni .!!!
Dobrze że panele i farba od ręki .
Napisano 17 May 2018 - 19:08
Jędrek1947, dnia 17 Maj 2018 - 17:30, napisał:
Krzysztof , jestem po remoncie 2 łazienek , 2 pokoi . To jest koszmar . Na kabiny oczekiwanie 5 tygodni , na panele prysznicowe 6 tygodni .!!! Dobrze że panele i farba od ręki .
Eeee, nie może być aż tak źle (żarcik sytuacyjny). Przypomniało mnie się jak przy naszym remoncie kuchni- płytki podłogowe, na które czekaliśmy wyjątkowo długo przyjechały połamane w drobny mak
, Meble kuchenne, które stolarz miał zrobić za 4 miesiące, przyjechały po 2 miesiącach, a byliśmy daleko w polu z robotą....nie wspominając o sprzedawcach, którzy nie chcieli sprzedać towaru bo "w takich małych ilościach nam się nie opłaca ściągać towarów z zagranicy", wielu kłótni ze sprzedawcami i ich bezczelności ( np. to są drogie rzeczy, przeceny mamy tutaj, a tego Wam nie wycenimy, bo szkoda naszego czasu ;P wtf?!).... wielu dostaw na zasadzie- przywieźliśmy Państwu cegły, ale zaprawy ktoś zapomniał zamówić i przywieziemy ją przy okazji
.... Dachówka? Kto teraz kladzie prawdziwą dachówkę? ............ ale też mamy i pozytywne wspomnienia......Pana od konstrukcji drewnianych, który doradził od a do z, pomógł, zmobilizował i podniósł na duchu.... nauczyliśmy się handlować....a nie do opisania pozytywną osobą jest Basia (Coltrana), która odpowiadała cierpliwie na każde nawet najbardziej absurdalne pytania przy naszym ostatnim przedsięwzięciu i sprawiła, że to z czym architekci nie mogli sobie poradzić, dzięki Basi stało się architektonicznie możliwe.
"Chromki" wytrwałości w dalszych pracach! Czekamy za efektami!
Napisano 17 May 2018 - 19:43
sprawdze , dotkne i wydam werdykt HON.
nie zebym sie licytowal ale chromek widziales ile wlasnorecznonoznie wydupcylem sie przy remoncie klocka 4 poziomowego,... musze tylko rozdupcyc scianki dzialowe miedzy pomieszczeniem a kuchnia,...
Użytkownik miecio edytował ten post 17 May 2018 - 19:51
Napisano 17 May 2018 - 20:00
miecio, dnia 17 Maj 2018 - 18:43, napisał:
sprawdze , dotkne i wydam werdykt HON.
nie zebym sie licytowal ale chromek widziales ile wlasnorecznonoznie wydupcylem sie przy remoncie klocka 4 poziomowego,... musze tylko rozdupcyc scianki dzialowe miedzy pomieszczeniem a kuchnia,...
czekamy
patii, dnia 17 Maj 2018 - 17:09, napisał:
Czyli wbijam na kawę ;-) Piękny efekt ! Pozdrawiam
na ciebie też
monika_antonina, dnia 17 Maj 2018 - 17:21, napisał:
Extra! Uwielbiam takie metamorfozy, bo zrobić "wow" ze starego to nie lada wyzwanie! Sami wymyśliliście projekt zmian, czy ktoś Wam pomagał?
Ps. Czekam za zdjęciami sypialni
przedpokój
Napisano 17 May 2018 - 20:06
My miesiąc temu mieliśmy kapitalny remont łazienki, Wymiana wszystkich instalacji (wodna , kanalizacyjna , elektryczna, co łącznie z ogrzewaniem podłogowym), ale wszystko poszło bardzo sprawnie i szybko. Cały remont trwał 1,5 tygodnia, projekt i aranżacja wnętrza robiona przez koleżankę córki, nadzór i logistyka to córka, a ja miałem "zakaz" interesowania się postępami prac, więc tylko rozmawiałem z fachowcami o pierdołach.
Urządzenia sanitarne przychodziły na czas, ale to zasługa firmy która współpracuje z firmą, w której pracowała córka, więc nie było problemów.
Jedynie to zapylenie w mieszkaniu było chyba największym koszmarem.
Remont robiło dwóch Ukraińców, pracujących legalnie w Polsce, a jakość wykonanego remontu jest na wysokim poziomie. Obaj pracowali po 10-11 godzin, pracowali bardzo dobrze, sprzątając po sobie nie paląc oraz bez żadnego alko
Napisano 17 May 2018 - 20:18
nooo,....
Napisano 17 May 2018 - 20:18
ja Adaś robiłem sam z kolegą 4 miechy i to był błąd bo się z nim pokłóciłem, się mnie nie bał i robił fuszery na koniec zawołał większą kasę i strzelił
Napisano 17 May 2018 - 20:43
Ja mogę tylko współczuć sąsiadom. Pewnie nie raz wam się oberwało, hehe Ale fajnie to wyszło, jednak wielka płyta jest ciężka w obróbce
Napisano 17 May 2018 - 21:34
No super Krzysiu. Tylko Klaudia na zdjęciu jakaś nie zadowolona,czyś byś nie sprawdził się w nowej sypialni
Napisano 17 May 2018 - 21:36
chromek 1, dnia 17 Maj 2018 - 19:18, napisał:
ja Adaś robiłem sam z kolegą 4 miechy i to był błąd
bo się z nim pokłóciłem, się mnie nie bał i robił fuszery na koniec zawołał większą kasę i strzelił
No tak to jest Krzysiek, że najlepiej do pracy zatrudnić takiego, któremu nie będzie nam głupio powiedzieć wprost, że nam się coś nie podoba. Jak powiesz to kumplowi a on się obrazi, to kiepski z niego kumpel. A z obcym...? Płacisz i wymagasz, i to wszystko.
PS.
...ale widzę, ze mnóstwo roboty włożone, no i pewnie kasy. Efekt najważniejsze, że pozytywny. Pozdrawiam.
Napisano 18 May 2018 - 06:51
lowermann, dnia 17 Maj 2018 - 19:43, napisał:
Ja mogę tylko współczuć sąsiadom. Pewnie nie raz wam się oberwało, hehe
Ale fajnie to wyszło, jednak wielka płyta jest ciężka w obróbce
Bracie to nie wielka płyta to cegła i pustak, w obróbce lekkie, tyle że budowali po pijanemu wszystko tak krzywe że historia sąsiedzi bez problemu tu leci remont za remontem, jeden kończy drugi zaczyna
jarrad73, dnia 17 Maj 2018 - 20:34, napisał:
No super
Krzysiu. Tylko Klaudia na zdjęciu jakaś nie zadowolona,czyś byś nie sprawdził się w nowej sypialni
Klaudia miała taką minę bo jak zobaczyła to całe mieszkanie wielkości naszej poprzedniej kuchni to się zastanawiała czy dobrze robimy idąc na mniejsze
Użytkownik chromek 1 edytował ten post 18 May 2018 - 06:56
Napisano 18 May 2018 - 08:35
no to podepne sie z moja metamorfoza
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Przedstawiam mojego PT |
Moje auto | Bezimienny Gość.Kaśka_* |
|
![]()
|
|
Przegląd wiosenny mojego Pitka |