przed
WP_20171130_18_37_49_Pro.jpg 1,4 MB 8 Ilość pobrań
w trakcie
WP_20171221_14_41_28_Pro.jpg 1,49 MB 8 Ilość pobrań
po
cd
Napisano 17 maja 2018 - 17:36
przed
WP_20171130_18_37_49_Pro.jpg 1,4 MB 8 Ilość pobrań
w trakcie
WP_20171221_14_41_28_Pro.jpg 1,49 MB 8 Ilość pobrań
po
cd
Napisano 17 maja 2018 - 17:42
Użytkownik Wrocunia edytował ten post 17 maja 2018 - 17:42
Napisano 17 maja 2018 - 17:54
cd
Napisano 17 maja 2018 - 18:01
Napisano 17 maja 2018 - 18:09
Czyli wbijam na kawę ;-) Piękny efekt ! Pozdrawiam
Napisano 17 maja 2018 - 18:10
łazienka
Napisano 17 maja 2018 - 18:17
że problemy z kręgosłupem masz to wiemy.... ale żeby na zydlu i pod prysznicem
Zainwestuj w krzesełko kąpielowe dla emerytów... jak chcesz podeślę Ci linka
Napisano 17 maja 2018 - 18:21
Extra! Uwielbiam takie metamorfozy, bo zrobić "wow" ze starego to nie lada wyzwanie! Sami wymyśliliście projekt zmian, czy ktoś Wam pomagał?
Ps. Czekam za zdjęciami sypialni
Napisano 17 maja 2018 - 18:30
Krzysztof , jestem po remoncie 2 łazienek , 2 pokoi . To jest koszmar . Na kabiny oczekiwanie 5 tygodni , na panele prysznicowe 6 tygodni .!!!
Dobrze że panele i farba od ręki .
Napisano 17 maja 2018 - 19:08
Krzysztof , jestem po remoncie 2 łazienek , 2 pokoi . To jest koszmar . Na kabiny oczekiwanie 5 tygodni , na panele prysznicowe 6 tygodni .!!! Dobrze że panele i farba od ręki .
Eeee, nie może być aż tak źle (żarcik sytuacyjny). Przypomniało mnie się jak przy naszym remoncie kuchni- płytki podłogowe, na które czekaliśmy wyjątkowo długo przyjechały połamane w drobny mak , Meble kuchenne, które stolarz miał zrobić za 4 miesiące, przyjechały po 2 miesiącach, a byliśmy daleko w polu z robotą....nie wspominając o sprzedawcach, którzy nie chcieli sprzedać towaru bo "w takich małych ilościach nam się nie opłaca ściągać towarów z zagranicy", wielu kłótni ze sprzedawcami i ich bezczelności ( np. to są drogie rzeczy, przeceny mamy tutaj, a tego Wam nie wycenimy, bo szkoda naszego czasu ;P wtf?!).... wielu dostaw na zasadzie- przywieźliśmy Państwu cegły, ale zaprawy ktoś zapomniał zamówić i przywieziemy ją przy okazji .... Dachówka? Kto teraz kladzie prawdziwą dachówkę? ............ ale też mamy i pozytywne wspomnienia......Pana od konstrukcji drewnianych, który doradził od a do z, pomógł, zmobilizował i podniósł na duchu.... nauczyliśmy się handlować....a nie do opisania pozytywną osobą jest Basia (Coltrana), która odpowiadała cierpliwie na każde nawet najbardziej absurdalne pytania przy naszym ostatnim przedsięwzięciu i sprawiła, że to z czym architekci nie mogli sobie poradzić, dzięki Basi stało się architektonicznie możliwe.
"Chromki" wytrwałości w dalszych pracach! Czekamy za efektami!
Napisano 17 maja 2018 - 19:43
sprawdze , dotkne i wydam werdykt HON.
nie zebym sie licytowal ale chromek widziales ile wlasnorecznonoznie wydupcylem sie przy remoncie klocka 4 poziomowego,... musze tylko rozdupcyc scianki dzialowe miedzy pomieszczeniem a kuchnia,...
Użytkownik miecio edytował ten post 17 maja 2018 - 19:51
Napisano 17 maja 2018 - 20:00
sprawdze , dotkne i wydam werdykt HON.
nie zebym sie licytowal ale chromek widziales ile wlasnorecznonoznie wydupcylem sie przy remoncie klocka 4 poziomowego,... musze tylko rozdupcyc scianki dzialowe miedzy pomieszczeniem a kuchnia,...
czekamy
Czyli wbijam na kawę ;-) Piękny efekt ! Pozdrawiam
na ciebie też
Extra! Uwielbiam takie metamorfozy, bo zrobić "wow" ze starego to nie lada wyzwanie! Sami wymyśliliście projekt zmian, czy ktoś Wam pomagał?
Ps. Czekam za zdjęciami sypialni
przedpokój
Napisano 17 maja 2018 - 20:06
My miesiąc temu mieliśmy kapitalny remont łazienki, Wymiana wszystkich instalacji (wodna , kanalizacyjna , elektryczna, co łącznie z ogrzewaniem podłogowym), ale wszystko poszło bardzo sprawnie i szybko. Cały remont trwał 1,5 tygodnia, projekt i aranżacja wnętrza robiona przez koleżankę córki, nadzór i logistyka to córka, a ja miałem "zakaz" interesowania się postępami prac, więc tylko rozmawiałem z fachowcami o pierdołach.
Urządzenia sanitarne przychodziły na czas, ale to zasługa firmy która współpracuje z firmą, w której pracowała córka, więc nie było problemów.
Jedynie to zapylenie w mieszkaniu było chyba największym koszmarem.
Remont robiło dwóch Ukraińców, pracujących legalnie w Polsce, a jakość wykonanego remontu jest na wysokim poziomie. Obaj pracowali po 10-11 godzin, pracowali bardzo dobrze, sprzątając po sobie nie paląc oraz bez żadnego alko
Napisano 17 maja 2018 - 20:18
nooo,....
Napisano 17 maja 2018 - 20:18
ja Adaś robiłem sam z kolegą 4 miechy i to był błąd bo się z nim pokłóciłem, się mnie nie bał i robił fuszery na koniec zawołał większą kasę i strzelił
Napisano 17 maja 2018 - 20:43
Ja mogę tylko współczuć sąsiadom. Pewnie nie raz wam się oberwało, hehe Ale fajnie to wyszło, jednak wielka płyta jest ciężka w obróbce
Napisano 17 maja 2018 - 21:34
No super Krzysiu. Tylko Klaudia na zdjęciu jakaś nie zadowolona,czyś byś nie sprawdził się w nowej sypialni
Napisano 17 maja 2018 - 21:36
ja Adaś robiłem sam z kolegą 4 miechy i to był błąd bo się z nim pokłóciłem, się mnie nie bał i robił fuszery na koniec zawołał większą kasę i strzelił
No tak to jest Krzysiek, że najlepiej do pracy zatrudnić takiego, któremu nie będzie nam głupio powiedzieć wprost, że nam się coś nie podoba. Jak powiesz to kumplowi a on się obrazi, to kiepski z niego kumpel. A z obcym...? Płacisz i wymagasz, i to wszystko.
PS.
...ale widzę, ze mnóstwo roboty włożone, no i pewnie kasy. Efekt najważniejsze, że pozytywny. Pozdrawiam.
Napisano 18 maja 2018 - 06:51
Ja mogę tylko współczuć sąsiadom. Pewnie nie raz wam się oberwało, hehe Ale fajnie to wyszło, jednak wielka płyta jest ciężka w obróbce
Bracie to nie wielka płyta to cegła i pustak, w obróbce lekkie, tyle że budowali po pijanemu wszystko tak krzywe że historia sąsiedzi bez problemu tu leci remont za remontem, jeden kończy drugi zaczyna
No super Krzysiu. Tylko Klaudia na zdjęciu jakaś nie zadowolona,czyś byś nie sprawdził się w nowej sypialni
Klaudia miała taką minę bo jak zobaczyła to całe mieszkanie wielkości naszej poprzedniej kuchni to się zastanawiała czy dobrze robimy idąc na mniejsze
Użytkownik chromek 1 edytował ten post 18 maja 2018 - 06:56
Napisano 18 maja 2018 - 08:35
no to podepne sie z moja metamorfoza
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Przedstawiam mojego PT |
Moje auto | Bezimienny Gość.Kaśka_* |
|
|
|
Przegląd wiosenny mojego Pitka |
Moje auto | Henryk |