Sprzedam Pt Cruisera 2.0l benzyna,2001r produkcji,221 tys.km przebiegu,z automatyczną skrzynią biegów.Pitek jest w wersji limitowanej tzn.posiada skórzaną tapicerkę (jak nowa)podgrzewane przednie fotele,szyberdach,elektryczne szyby,lusterka podgrzewane.W trakcie eksploatacji w pitku wymieniłem przednie kompletne amortyzatory(z anglika,mały przebieg)nowe tylne sprężyny i teleskopy,tarcze przód i tył,klocki przód i tył,tłoczki z przodu.Wymieniłem olej w skrzyni automatycznej,która zmienia biegi płynnie.Ponadto wymieniłem przewód odmy,nowy wentylator oraz akumulator.Podwozie oraz drzwi i progi zostały zakonserwowane środkiem
antykorozyjnym.Wymieniłem prawy przedni błotnik bo stary przegnił.Przełożyłem kierownićę bo stara była zniszczona.Założyłem nowy oryginalny wydech clariona.Ogólnie pitek jak na swój wiek i przebieg jest w niezłej kondycji chociaż ostatnio mielem małą kolizję parkingową i urwałem mocowanie przedniego zderzaka z lewej strony(patrz foto)Sam naprawiłem tak jak umiałem,ale jest to do naprawy.Pitek gdy go kupiłem mial wymieniony rozrząd i można na nim jeszcze przejechać ok.20 tys.km.W silniku gdy sie rozgrzeje klekocze popychacz.Oleju nie bierze.Opony letnie m-ki giugiaro w dobrym stanie.Dodatkowo felgi stalowe z oponami zimowymi do wymiany.Cena 5500 zł do negocjacji.kontakt: 607969072 odpowiem na każde pytania.
DSCF0002.JPG 212.67 KB
3 Ilość pobrań
DSCF0001.JPG 169.42 KB
3 Ilość pobrań
DSCF0003.JPG 126.17 KB
3 Ilość pobrań
DSCF0004.JPG 103.2 KB
3 Ilość pobrań
DSCF0005.JPG 195 KB
3 Ilość pobrań