Proszę zobaczcie Pitka
Napisano 16 sierpnia 2018 - 12:30
#22 Bezimienny Gość.tomhome_*
Napisano 16 sierpnia 2018 - 18:22
cena jak na polifta jest raczej dość niska. Widać coś tam jest do robienia.
Oto mi właśnie chodziło, ale jakoś to dziwnie napisałem
#23 Bezimienny Gość.Aishlin147_*
Napisano 16 sierpnia 2018 - 21:10
Witam ! Pitek z zewnątrz wygląda w miarę przyzwoicie , ciekawy jestem jak wygląda podwozie . Sam mam 2,4L z 10-letnią instalacją LPG ( w tym roku butla do wymiany ) i przebieg też około 200 tys , nic się z nim nie dzieje , silnik daje sobie radę , ceny części zamiennych również do przyjęcia , są drobne problemy czasem ale wszystko praktycznie jest opisane na forum + filmiki na YT i można wszystko zrobić . Największe zastrzeżenia jeśli chodzi o tą aukcję to sprzedający !!! Byłem już w tym komisie kilka razy i za każdym razem opinia po obejrzeniu auta była jedna - szkoda było jechać ! Jeśli masz niedaleko to możesz podjechać ale szału się nie spodziewaj . Od tamtejszych mieszkańców usłyszałem, że komis miał świetne początki i naprawdę warto było jechać ale potem poszli z jakości w ilość i niestety .
#24 Bezimienny Gość.tomhome_*
Napisano 17 sierpnia 2018 - 14:13
Witam ! Pitek z zewnątrz wygląda w miarę przyzwoicie , ciekawy jestem jak wygląda podwozie . Sam mam 2,4L z 10-letnią instalacją LPG ( w tym roku butla do wymiany ) i przebieg też około 200 tys , nic się z nim nie dzieje , silnik daje sobie radę , ceny części zamiennych również do przyjęcia , są drobne problemy czasem ale wszystko praktycznie jest opisane na forum + filmiki na YT i można wszystko zrobić . Największe zastrzeżenia jeśli chodzi o tą aukcję to sprzedający !!! Byłem już w tym komisie kilka razy i za każdym razem opinia po obejrzeniu auta była jedna - szkoda było jechać ! Jeśli masz niedaleko to możesz podjechać ale szału się nie spodziewaj . Od tamtejszych mieszkańców usłyszałem, że komis miał świetne początki i naprawdę warto było jechać ale potem poszli z jakości w ilość i niestety .
Dzięki za info, to by potwierdzało pogięte i pourywane literki polerką (moje przypuszczenia!).
#25 Bezimienny Gość.Yodarek_*
Napisano 17 sierpnia 2018 - 14:42
Nie podejrzewam, że literki tak wyglądają po polerce - stawiam, że było coś robione z klapą i po malowaniu, ktoś tak beznadziejnie przykleił.
#26 Bezimienny Gość.tomhome_*
Napisano 17 sierpnia 2018 - 16:03
#27 Bezimienny Gość.Ricardus_*
Napisano 24 sierpnia 2018 - 19:17
Ile razy byłem z klientami w Dudkach, tyle razy widziałem takie padła, że ręce opadały. Raz nawet widziałem mycie boczków drzwi myjką ciśnieniową!!! Ogólnie na setki aut które tam stoją, to może kilka nadaje się do zakupu. Nie twierdzę, że ten egzemplarz jest zły, ale ta korozja pod maską wskazuje na długie stanie, mycie agresywną chemią, a sprzedawca nie napawa optymizmem...
#28 Bezimienny Gość.Arczel_*
Napisano 29 września 2018 - 17:00
#29 Bezimienny Gość.pit 2.0 krzyś_*
Napisano 21 maja 2019 - 19:42
to,, rude '' to myślę od mycia chemią ,silnik umyty myjką zdarło lakier i zbiorniczek lekko rudy.