Miecio wpadł pomysł o kolejnym konkursie a mianowicie zbudowanie tratwy i przepłynięcie basenu, który jest w ośrodku

SPOT "zima 2019" w górach - JAWORZYNKA 29 - 31.03.2019r
Napisano 20 lutego 2019 - 22:41
Napisano 20 lutego 2019 - 22:48
Kochani u mnie kasa poleci gora do poniedziałku niestety nie mogę szybciej z powodu wypadku i jedzeniu po lekarzach i to większość prywatnie .Dlatego proszę mnie nie usuwać z listy bo choć bym miała przyjechać rowerem to będę.Myślę Edyta, że ci co nie wpłacą do ustalonego terminu, zostaną usunięci. Dajmy im szansę na ewentualny powrót. Na pewno lista chętnych zmieni się jeszcze.
Wysłane z mojego SM-A600FN przy użyciu Tapatalka
Napisano 21 lutego 2019 - 00:33
Miecio wpadł pomysł o kolejnym konkursie a mianowicie zbudowanie tratwy i przepłynięcie basenu, który jest w ośrodku ;)i dziesietne, ale serio to po drodze jest taka ruska bania na otwartym terenie,... hi hi hi,...
i bardzo prosze mnie nie WDUPCAC bo jak mi odbije to spotu nie bedzie z kasiory nie oddam, hihihi ,...
to takie tylko dla nowych bo maro20 i tak nie bierze pod uwage,...
a jak kto nie wie kto to jest maro20 to tu}:
smugmug.com
https://miecio.smugm...nZ7/i-VVVt2Gh/A
no terz jst:
https://miecio.smugm...7/i-VVVt2Gh/buy
a to w dupke niespodzianka
https://miecio.smugm...7/i-VVVt2Gh/buy
no jest wreszcie!!!!! 15 minut roboty
\
a jak moja facjate ktos bedzie chciec zobaczyc i z kim sie pierszoklasici beda miec ochote witac sie to mogev udostepnic, pytanie czy OSOBY chca,...:
tak mnoie naszlo ze rang tyle, kolorow takich i innych ze nie bedzie komu ze na ppeitanie nie bedziebkomu, do kogonsiie odezwac :wiaj ciulu a juz witajcchhuju toszykajcie /odziewczynach nie wspomne.....
Użytkownik miecio edytował ten post 21 lutego 2019 - 00:37
Napisano 21 lutego 2019 - 02:54
Napisano 21 lutego 2019 - 11:37
co za smieci ,... tysiacczterysta 28 chinskie powazne ostrzezenie
bede wydupcac smieci nie powiazane z tematem,.. no!
lista nadal nie jest zamknieta, ktos cos to bardzo zapraszam
Użytkownik miecio edytował ten post 21 lutego 2019 - 11:39
Napisano 21 lutego 2019 - 19:03
A jas sem dziśaj nspisze poastxy w stulu Mieczyslawska tak abywb w koncuu misl osobe, ktpras go rpzumie bez slow, a jie ze tylko Basia i Aksiaa go rozukiejza no nie? Tal wief ns koiirc moze jeszvze jakies ptzrslanie, baw sid i zyj czlowieku, a umietak to se wolno ,no jie?

Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
Napisano 21 lutego 2019 - 19:11
A ja se dzsiaj napisze post w stylu Mieczysława tak aby w końcu miał osobę, ktora go rozumie bez słów, a nie tylko Basia i Aksia go rozumieją no nie? Tak więc na koniec może jeszcze jakieś przysłowie, baw się i żyj człowieku, a umieraj to se wolno, no nie?
Napisano 21 lutego 2019 - 22:06
a dupa w tekscie pisniczki jest takie cosik: : wiec mniema trafic w lozku czytez w klubie, niech mnie trafi co tak lubie , bedzie fajnie i w pyte, gdy efinitywnie odwale kite,....... :;miecio,...
a co mi tam moj temat moje gosciny i goscie yterminowy na 3 dni a co!
Napisano 21 lutego 2019 - 22:51
czy naro 20 nie jest sliszczny,,,,,????
Napisano 22 lutego 2019 - 10:16
Cześć wszystkim,
moze sie przyda-odradzam jazdę DW 941 Skoczów-Ustroń-Wisła-Jaworzynka,pomiędzy Ustroniem a Wisłą rozpoczął się remont drogi no i można nieźle się wdupcyć,tym bardziej że w piątki cały Śląsk jeździ w te rejony weekendowo a w niedzielę z powrotem.
Sugeruję dojazd do Bielska-Białej DK 1,wjazd na S1 w kierunku Żywca,jazdę tą drogą aż do Lalik(kierunek Zwardoń -Skalite),tam zjazd z S1 i za kilka kilometrów jazdy lokalną drogą jesteście na miejscu.Oczywiście,tam też może się korkownia robić ale sądzę,że to lepszy wybór.
UWAGA! Na S1 w B-B jest zakręt o 90 stopni w prawo (kierunek Żywiec)
z ograniczeniem do 70 km/h i radzę się tego trzymać ,barierki są nieźle pokolorowane autkowym lakierem a zakręt lokalnie zwie się "zakrętem idiotów"
Mam nadzieję,że choć troszkę pomogłem.Będę aktualizował na bieżąco,bo,jak to tu mówią,jo je stela.
Użytkownik Perkoz edytował ten post 22 lutego 2019 - 12:55
Napisano 22 lutego 2019 - 10:25
no i dobrze ale do jaworzynki sa 3 drogi alernatywne najlepiej od istebnej
Napisano 22 lutego 2019 - 10:30
Do Istebnej przez Wisłę trzeba,to tylko luźna moja propozycja.
Napisano 22 lutego 2019 - 11:04
kazda rada jest bardzo cenne kazde inne tu w tym temacie ze jaki kolor majtek nosi a o skarpetkach nie wspomne bede WYDUPCAL bez zmilowania,...
OSOBY CO SIE deKLAROWALY MAJA jeszcze 6 dni na regulacje,... nie chce wyjsc na DEBILA,... dziekuje a kto jak organizowal spot wie czym to pachnie, ja w dupie mam podziekowania na stojaco, oklaski i takie tam,..
podpisano
juz mi jeden debil od rana zepsul dzien wiec nie idzcie w ta strone no prosza WAS,...
Napisano 22 lutego 2019 - 11:14
Bo nie mam z kim Freda zostawić a do towarzystwa to on się nie nadaje (jagdterrier ze schronu),ale wciąż kombinuję.
Mam jeszcze troszkę czasu.
Napisano 22 lutego 2019 - 11:22
darek nie DUPCYJ zabierej czworonoa
Napisano 22 lutego 2019 - 11:25
Mieciu,czytałem Twój post w off...i nie chcę tak skończyć ale jak pisałem,kombinuje.
Napisano 22 lutego 2019 - 12:32
Kombinuj, oby skutecznie.
Napisano 22 lutego 2019 - 13:21
OSOBY CO SIE deKLAROWALY MAJA jeszcze 6 dni na regulacje,... nie chce wyjsc na DEBILA,...
Moja kasa po niedzieli (24.02.2019 r. - żeby wątpliwości nie było o którą niedzielę chodzi)
Napisano 23 lutego 2019 - 08:34
Fred.jpeg 41,73 KB
5 Ilość pobrań
darek nie DUPCYJ zabierej czworonoa
Serio,nie zaryzykuję dziś wysyłam przelew ale będę sam
Co do soboty-jeśli pogoda będzie sprzyjała,6 km autkiem od "Jano" jest fajne miejsce do zobaczenia zwane Trójstykiem-czyli można być na granicy polsko-czesko-słowackiej jednocześnie
https://slaskie.trav...zynce-trzycatku
Użytkownik Perkoz edytował ten post 23 lutego 2019 - 09:24