zapodaje jak w temacie, spotkanie milosnikow mam nadzieje ze jeszcze w scenerii zimowej, ale po sezonie bo i wazne sa koszta,... propozycja taka :JANO JAWORZYNKA, zainteresowani sobie zobacza przez wyszukiwarke, jak na razie to jest propozycja jaka sie wykluwa od 2 lat i teraz juz konkretniej,... na razie tylko propozycja bez konkretow bo: ciekaw jestem zainteresowania bo wiaze sie to z mozliwosciami obiektu, organizacja i aprowizacja, nadmienie tylko ze nasz forumowicz/artysta piotr deklaruje ze poczyni starania u menager zeby nas nie wystrzygla teraz napisze tylko ze przewidywany koniec tygodnia w marcu, to do uzgodnienia bardziej scisle bo mam na mysli frekwencje,... reasumujac przez powiedzmy miesiac oczekuje na wstepne deklaracje z waszej strony i mysle ze spotkamy sie w srodku, jak na dzis zero ile za nocleg, zero co do programu K.O. zero co do zarcia,... uzaleznione to jest od wstepnego akcesu uczestnikow ja musze wiedziec ilu zalogantow i popycham temat,...
chetni prosze o wpisywanie sie na liste "wstepna"
a jeszce jedno moja prawa reka to :
LISTA WSTEPNA OSOB CHETNYCH DO UDZIALU W SPOCIE zima 2019
1. coltrana+miecio+aksia
Hmmm..A moze pare kilometrow dalej na poludnie ?
Chata Pod Skalankąhttps://schronisko-c....business.site/
Znam osobiscie wlasciciela..Cena 30 ZLP za osobe w pokoju 2-osobowym...pzdr
=

SPOT "zima 2019" w górach - JAWORZYNKA 29 - 31.03.2019r
Napisano 05 November 2018 - 10:31
Napisano 05 November 2018 - 13:22
co w dupe maxilampus jak chcesz sie zajac organizacja to bardzo prosze ustapie ci pola,... mam wrazenie ze sie wdupcasz miedzy wodke i zakaske,...
Napisano 05 November 2018 - 15:06

Napisano 05 November 2018 - 15:41
co w dupe maxilampus jak chcesz sie zajac organizacja to bardzo prosze ustapie ci pola,... mam wrazenie ze sie wdupcasz miedzy wodke i zakaske,...
...Odi profanum vulgus et arceo..Masz u mnie "bana" Nie toleruje knajackiego jezyka...
Miejsce Spotu jest ustalone z góry, jedynie termin jak na razie jest podany w dość elastyczny sposób, wszelkie atrakcje będą ustalane bliżej terminu, a pomysłów już kilka jest
proszę więc o to, aby nie denerwować głównego organizatora, bo wystarczy, że już ja to robię
Tylko wspomnialem ,bez zadnych oczekiwan z mojej strony..Niemniej dziekuje za wyjasnienie....
Użytkownik Maxilampus edytował ten post 05 November 2018 - 15:42
Napisano 05 November 2018 - 18:40
spokój mnie tu proszę, a po za tym max, tam jest za mało pokoi
Napisano 05 November 2018 - 19:54

1. coltrana+miecio+aksia
2. Edysia+Jaso+flesz
3. mona 74+Mariusz+Figa+Sara
4. Wrocunia (przyjeżdżam z Edysiami, więc bez Pitosława)
5. zMoRa + córcia
6. chromek 1+ 1
7. Yoasia i Yodarek
8. Maro20 i ew. żonka
9. MateuszDG
Użytkownik Wrocunia edytował ten post 05 November 2018 - 19:56
Napisano 05 November 2018 - 19:57
prosiłam na zielono.... ale nie- czarno musi być..
Napisano 05 November 2018 - 20:01

Napisano 05 November 2018 - 20:02
Z telefonu jak zwykle piszę, a tutaj ani emotek nie ma, a tym bardziej kolorów, jedyne emotki jakie umiem robić to
![]()
![]()
![]()
![]()
Bardzo ładne!!!!!!!
- Wrocunia lubi to
Napisano 06 November 2018 - 21:07
aaa tak bedzie termin jest zaklepany jako ostatni tyczien marca 2o19 dokladniej 29, 30,31 jesli chodzi o koszta to uzaleznione jest od ilosci osob jak na dzien dzisiejszy pozostanie to zaawieszone /noclegg/ impreza i zarelko powinnismi sie wypowiedziec 1- ile chetnych osob, 2-czego oczekujemy w sensie K.O. reszte ustali organizacyjnykomitet,... teraz czekam nz frekwencje
Użytkownik miecio edytował ten post 06 November 2018 - 21:09
Napisano 06 November 2018 - 21:14

Wracając zaś do terminu fajnie by było jakbyśmy wstawili go i w tytule tematu i w pierwszym poście (zaraz napiszę do Yody w tej sprawie)
Będziemy się organizować

Napisano 06 November 2018 - 21:35
córuś
Załączone pliki
- Wrocunia lubi to
Napisano 06 November 2018 - 23:26
monika no jak corka moze nie byc dumna jak nosi miejska legenda a bardziej legenda miejska,... kto nie wie to zapraszam przeczyta te podupcone bzdury ale warto,... link? lezy u mnie na 2 polce od lewej wychodzac z pokoju, nie lezy a stoi podparta z prawej nohavica a z prawej cesarzem kapuscinskiego,..dupcyc dupcyc i najwazniejsze nie dac sie WYDUPCYC,...
Napisano 06 November 2018 - 23:27
Napisano 06 November 2018 - 23:32
przemus jak sie wezme to zawitam z lomem a nie olowkiem i ci WDUPCE,....
Napisano 06 November 2018 - 23:36

Napisano 07 November 2018 - 05:20
Oczywiście że i ja z całuśnyzapodaje jak w temacie, spotkanie milosnikow mam nadzieje ze jeszcze w scenerii zimowej, ale po sezonie bo i wazne sa koszta,... propozycja taka :JANO JAWORZYNKA, zainteresowani sobie zobacza przez wyszukiwarke, jak na razie to jest propozycja jaka sie wykluwa od 2 lat i teraz juz konkretniej,... na razie tylko propozycja bez konkretow bo: ciekaw jestem zainteresowania bo wiaze sie to z mozliwosciami obiektu, organizacja i aprowizacja, nadmienie tylko ze nasz forumowicz/artysta piotr deklaruje ze poczyni starania u menager zeby nas nie wystrzygla teraz napisze tylko ze przewidywany koniec tygodnia w marcu, to do uzgodnienia bardziej scisle bo mam na mysli frekwencje,... reasumujac przez powiedzmy miesiac oczekuje na wstepne deklaracje z waszej strony i mysle ze spotkamy sie w srodku, jak na dzis zero ile za nocleg, zero co do programu K.O. zero co do zarcia,... uzaleznione to jest od wstepnego akcesu uczestnikow ja musze wiedziec ilu zalogantow i popycham temat,...
chetni prosze o wpisywanie sie na liste "wstepna"
http://www.hoteljano.pl
a jeszce jedno moja prawa reka to :
LISTA WSTEPNA OSOB CHETNYCH DO UDZIALU W SPOCIE zima 2019
1. coltrana+miecio+aksia
=
Wysłane z mojego SM-A600FN przy użyciu Tapatalka
Napisano 07 November 2018 - 07:26
1. coltrana+miecio+aksia
2. Edysia+Jaso+flesz
4. Wrocunia (przyjeżdżam z Edysiami, więc bez Pitosława)
5. zMoRa + córcia
6. chromek 1+ 1
7. Yoasia i Yodarek
8. Maro20 i ew. żonka
9. MateuszDG
10. Nazwa+1 (ołówkiem pisany)
11. 11111
Użytkownik Edysia edytował ten post 07 November 2018 - 07:27
Napisano 07 November 2018 - 07:28
1. coltrana+miecio+aksia
2. Edysia+Jaso+flesz