Sprzedam Pt Cruisera cena 15000 Zrobione nagłośnienie subwoofer DD 150W w rms oraz głośniki przednie wymienione na audio sound system po 75 w rms każdy , oczywiście wygłuszone drzwi i w trójkątach przy lusterkach syczki. Felgi 18 calowe roczne opony oraz stalowe z 2 letnimi zimówkami . Z innych rzeczy tarcze klocki przód i tył razem z zaciskami ręcznego wymienione , butla instalacji gazowej była w bagażniku i idzie w koło zapasowe . Fotele z wersji GT . Mam kupiony materiał na podsufitkę i wolna podsufitkę do zrobienia , dużo części które leżą , wszystko będzie dorzucone do auta , brak korozji na całym aucie , przed sprzedażą będzie wykonana korekta lakieru i wszystko zostanie zabezpieczone. Przebieg 260000 km przy 250 tysiącach zmieniony silnik ponieważ poszła w nim uszczelka pod głowicą a posiadałem drugi silnik z przebiegiem 135000 przy czym robiony byk rozrząd. Rocznik auta 2000 . Oczywiście klima sprawna. Dostępne będzie więcej zdjęć ale aktualnie nie ma mnie na miejscu. tel. 668 038 763 oraz jestem otwarty na propozycje cenowe
Załączone pliki
Użytkownik hirekpl97 edytował ten post 14 November 2018 - 19:35