Dziękujemy za miły dzień,
_Jerry_z rodziną miło było was poznać osobiście. Dorota Leszek,Kasia Leszek fajnie było was znowu zobaczyć po zimie
Napisano 24 lutego 2019 - 20:11
_Jerry_z rodziną miło było was poznać osobiście. Dorota Leszek,Kasia Leszek fajnie było was znowu zobaczyć po zimie
Napisano 24 lutego 2019 - 20:16
Napisano 24 lutego 2019 - 20:31
I my dziękujemy bardzo za przemiły dzień!!!!!
Super było spotkać starych i poznać nowych pozytywnie zakręconych PT-maniaków
Fajnie, że Wam się chciało chcieć
Napisano 24 lutego 2019 - 22:47
Moi drodzy, było niezmiernie miło Was poznać i spędzić wspólnie czas na pogaduchach
W czasach, gdzie prawie wszyscy gdzieś, po coś pędzimy, fajnie spotkać jak to napisali Dorota z Leszkiem "pozytywnie zakręconych" ludzi
Mam nadzieję, że wraz z cieplejszymi dniami, przyjdą kolejne pomysły i możliwości takich lokalnych spotkań My jesteśmy chętni i otwarci na propozycje, a może sami też coś wymyślimy
Pozdrawiamy serdecznie
Monia, Jerry, Milan i Jonatan :tak
Napisano 25 lutego 2019 - 07:01
Napisano 25 lutego 2019 - 11:53
Nooo i super, w przyszłym roku spot w Poznaniu!!!
Napisano 25 lutego 2019 - 12:32
29-30 marca będę w Waszych okolicach swoim :piter można jakąś strzelić na mieście
Napisano 25 lutego 2019 - 12:57
Dawno pitków w Poznaniu nie było tak że coś możecie pomyśleć.
Ps fajny stan macie tego Pitka silnik ładnie mruczy. Widać że Szwajcar dbał
Uhm, dzięki Wiesz jak to jest... wygląda nieźle, a jak jest faktycznie.... czas pokaże
29-30 marca będę w Waszych okolicach swoim :piter można jakąś strzelić na mieście
Aaaa widzisz... moSZna? PrĄciem bardzo!
Pomysł zacny
Zapraszam wszystkich chętnych, którzy mają ochotę przejechać się i wypić kawkę w Poznaniu w terminie jw. Może 30-III (?), to sobota, co daje potencjalną szansę większej ilości "PT - zakrętów" na wycieczkę
Poszukam jakiegoś miejsca (proszę też o propozycje)
Nooo i super, w przyszłym roku spot w Poznaniu!!!
Dlaczego nie
Napisano 25 lutego 2019 - 13:33
Napisano 25 lutego 2019 - 13:36
Napisano 25 lutego 2019 - 13:53
I przypomnę, że Mieczysław Naczelnik spot organizuje (to a propos zagęszczenia imprez w marcu )
Napisano 25 lutego 2019 - 14:01
Rozumiem, że mowa o marcu 2020 (?)
Napisano 25 lutego 2019 - 14:08
Przypominam że w ostatni weekend marca 2019 odbywa się spot Pt Clubu w Jaworzynce!!!!
I tam właśnie chętnie bym widziała wszystkich...
(Ciebie Jerry również..)
Napisano 25 lutego 2019 - 14:28
Co do 2020 to myślcie, macie trochę czasu. Chętnie się wybiorę do pięknej Pyrlandii, tam skąd moje korzenie.
Zaś co do ostatniego weekendu marca tego roku, to miło będzie się spotkać w Jaworzynce.
Napisano 25 lutego 2019 - 14:29
Jaworzynkę muszę niestety odpuścić, nie ogarnę Mazury we wrześniu są w planach
Natomiast, poważnie się zastanawiam nad "letnim"spotkaniem w Poznaniu (okolicach) 2020. Z tego, co zdążyłem zaobserwować, jest coś na kształt głosowania, gdzie ma się kolejny spot odbyć, tak? Z kim rozmawiać, by tą procedurę zapoczątkować?
Myślę, że Poznań może być ciekawym miejscem, z bazą gdzieś w okolicy, np.: nad jeziorem. By nie być gołosłownym (a trochę tez z ciekawości ), wysłałem zapytanie do odpowiednich organów w związku z eskortą i ewentualnym przejazdem i / lub postojem kolumny pojazdów w centrum Poznania lub podpięcie się (wjazd i postój 2-3 godziny) pod jakieś wydarzenie kulturalno - rozrywkowe, w charakterze atrakcji .
I powiem Wam, że tu nie ma śmiechu Jeżeli padnie na Poznań, a chcemy gdzieś się pokazać, zaistnieć w centrum, bardziej niż tylko przyjechać do knajpy i wypić kawę, to procedury zaczęte rok wcześniej na nikim nie robią wrażenia ...
Napisano 25 lutego 2019 - 14:35
Glosowanie jest tylko wtedy jak zgłosi się więcej chętnych do organizacji spotu w tym samym terminie.
Napisano 25 lutego 2019 - 14:37
30 III mam wolne ;P tak max do 13:00 - później nie ogarnę spotkania
29 III od rana jestem na Targach i gdzieś około 14-15 do dyspozycji
Napisano 25 lutego 2019 - 14:39
Na mnie nie robi to wrażenia co piszesz zupełnie, organizowałam spoty tylko dwa razy, ale i imprezy duuuże motocyklowe, tak jak piszesz trzeba zacząć dużo wcześniej.
Napisano 25 lutego 2019 - 14:49
30 III mam wolne ;P tak max do 13:00 - później nie ogarnę spotkania
29 III od rana jestem na Targach i gdzieś około 14-15 do dyspozycji
Je jestem w stanie się dostosować A w takim układzie, zaczekajmy, niech może się wypowiedzą inni zainteresowani... myślę że ktoś jeszcze wpadnie
Na mnie nie robi to wrażenia co piszesz zupełnie, organizowałam spoty tylko dwa razy, ale i imprezy duuuże motocyklowe, tak jak piszesz trzeba zacząć dużo wcześniej.
Dokładnie tak jak piszesz
Czyli rozumiem, że następnym krokiem będzie otwarcie nowego tematu pod tytułem "Spot - Poznań 2020"?
Napisano 25 lutego 2019 - 15:39
To był wielki ból zobaczyć tyle PT z tak dobrymi lakierami w jednym miejscu. Czyściochy jedne !
Na drugi raz wezmę gwóźdź i coś Wam zabawnego wydrapię na tych lśniących maskach (do wyboru: logo VW, napis "Fiat Multipla" albo napis "Podaruj sobie odrobinę luksusu").
Dobrze, że był tylko jeden PT (GT), który ma pewne szanse przegonić mojego "F-16"
Podziękowanko wszystkim za spotkanie.
P.S. Szczególne "podziękowanie" dla Doroty za to, że nie chciała sfinansować mi ciastka. Zapamiętam to sobie i zemszczę się okrutnie.
Użytkownik Al Capone edytował ten post 25 lutego 2019 - 15:51
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Spontaniczne spotkanie w Krakowie |
Nasze Spoty | andmis |
|
|
|
V Spotkanie z piosenką Pod Strzechą Kierzkowo |
Nasze Spoty | kjkaczm |
|
|