prosze pan/panow troszke sie sytuacja zmienila bo pani menager chce deklaracji do 28 02 2020,... w zwiazku z tym prosze sie wypowiedziec/tu wstepnie bez wplaty zo jest zobowiazujacym jak wyzej sie okreslic na tak czy nie??? a nie bede sie cofac,... nowe ustalenie: bo sie sytuacja zmienia dynamicznie, co nastepuje: chetni prosze o deklaracje co bedzie poswiadczeniem wplaty w wysokosci 100 pln do dnia 28 02 2020 na:57 1240 4575 1111 0010 4265 2909 barbara bas w tytule przelewu prosze wpisac: zaliczka na "spot pt-cruiser jaworzynka" w tytule bardzo prosze podac ew tel kontaktowy lub inna forme kontaktu, ale jednak tel , zapewniam ze nie przedupce waszych pieniazkow,... wiazacym bedzie wplata na w/w konto,.. zwracam uwage na to ze na osrodku bedzie 50-54 miejsc jesli bedzie wieksza ilosc uczestnikow nikt nie pozostanie samym sobie,.. jest mozliwosc zakwaterowania w tzw okolicy, bede kontrolowac i uzupelniac/ dopelniac liste uczestnikow co wykladnikiem bedzie/beda kolejnosci wplat osob zainteresowanych,..zycie kochani zycie weryfikuje jednak wierzcie mi nie przedupce waszej tzw KASY,...
ku ciewaskim: barbara bas to moja zona vel "coltrana' tak myszka, szara eminencja ona jest tzw finanz commando i to ogarnia w przeciwienstwie do mnie gdzie nie wiem jak wpisac krzyzyk w ramke,...
Użytkownik miecio edytował ten post 14 lutego 2020 - 00:13