SPOT ZIMOWY - JAWORZYNKA 2020
Napisano 10 marca 2020 - 22:28
Napisano 10 marca 2020 - 22:30
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏Rumcajsik Dorka Miecio zachowaliście się bardzo odpowiedzialnie
Napisano 10 marca 2020 - 23:07
napisalem ze nie odwolane ale przesuniete,...
w dupe postawcie sie na moim miejcsu/miejscu plakac mi sie chce normalnie,.... ale skoro dostaje tel od osob ze bo nie z tego wzgledu,.. dupa
zycze komukolwiek zaangazowania/poswiecenia czasu /checi,...kto organizowal kiedykolwiek spot to wie,.. wcale sie nie dziwie ze kilka osob rganizowalo a potem sie wydupcylo tu z forum,.. zrozumcie nie napisze debile bo by bylo super obrazliwa ale emocje biora gore,/ napisze bardzo przepraszam was za taka sytuacje chcialem dobrze i zeby pan byl /pani zadowolona/ zadowolony,...normalnie dostalem strzal w potylice,....
plakac mi sie chce pewnie sie poplacze,...
ja nie jestem politogiem/psychologiem/osoba od zagadnien spolecznych ale widze to tak urrra optymizm potem spotkanie, potemosoba organizujaca sie alienuje ,.. DLACZEGO? nie bede nawet po nickach leciec ale pytanie ? po borach tucolskich? po mazurach? po kielcach? po imprezie dolnoslaskiej? po imprezie ze tak powiem u przemka??? ciekawe to,...
Użytkownik miecio edytował ten post 10 marca 2020 - 23:15
Napisano 10 marca 2020 - 23:13
szkoda...
Użytkownik ebduc edytował ten post 11 marca 2020 - 06:34
Napisano 11 marca 2020 - 08:57
Co Wy jaja sobie robicie. A, co z tymi co nadal chcą się spotkać, i nie popadają w zbiorową histerię. Najlepiej to się od razu katapultujcie, tyle zagrożenia wokoło czyha, i co, mam wymieniać. Jasny gwint, co za panika. Mietek, a nie można spotkać się w mniejszym gronie, ile to by więcej kosztowało?
Napisano 11 marca 2020 - 09:23
brawo Wy
Napisano 11 marca 2020 - 10:40
brawo Wy
rafal nie wiem jak mam zinterpretowac twoj wpis? sarkazm?ura opymizm?,...
wytlumacz sie prosze
Napisano 11 marca 2020 - 10:58
Co Wy jaja sobie robicie. A, co z tymi co nadal chcą się spotkać, i nie popadają w zbiorową histerię. Najlepiej to się od razu katapultujcie, tyle zagrożenia wokoło czyha, i co mam wymieniać. Jasny gwint co za panika. Mietek, a nie można spotkać się w mniejszym gronie, ile to by więcej kosztowało?
Andrzej trochę wiary w zdrowy rozsądek Miecia - to jedyna słuszna decyzja w chwili obecnej jaką podjął .
Rząd zamyka szkoły i inne instytucje publiczne od jutra , a Ty usilnie walczysz o spot - nie będzie teraz to będzie za jakiś czas ale na luzaka a nie na siłę i bez ryzyka.
Użytkownik andreeas7 edytował ten post 11 marca 2020 - 11:17
- maro20, morf i MateuszDG lubią to
Napisano 11 marca 2020 - 11:35
Słuszna decyzja Miecia i tyle, po co ryzykować, za jakiś czas wszyscy będą zadowoleni że się stało jak się stało.
- maro20 lubi to
Napisano 11 marca 2020 - 11:51
tak moi drodzy nic na sile,.. swoja droga jest mi strasznie smutno ale co sie odwlecze nie uciecze,...
nie oczekuje glaskania po glowie,...
Napisano 11 marca 2020 - 13:12
- maro20 lubi to
Napisano 11 marca 2020 - 13:15
dziekuje za wpis,...
Napisano 11 marca 2020 - 13:16
A ja bym Cię Mieczysławie pogłaskał po główce ale za daleko
Andmis, tu nie chodzi o panikowanie ale zmniejszenie potencjalnego ryzyka.
Napisano 11 marca 2020 - 13:35
mareczku,.......
kopa ci w dupe zasadze,....
prosze was nie jedzie se mojej dupie,... chcialem dobrze spot nie jest odwolany tylko przesuniety,.. ksiore wam nie oddam ale przedupce w alko, pojde w tzw cug i uja mi zrobicie,...
zartowalem .,...
madrego to warto posluchac,.. tu napisalem po konwesacjyji z b..em
Napisano 11 marca 2020 - 18:02
Mieciu wszystkim nie dogodzisz! Ja osobiscie uwazam ze podjales bardzo sluszna decyzje 🤗 cos sie odwlecze nie ucieknie. Wiadomo kazdy chcial sie spotkac, ale to naprawde nie jest dobry czas na robienie duzych imprez. Badzmy tymi madrzejszymi polakami 😎 osobiscie nie boje sie samego wirusa tylko glupich ludzi... a takich w tym kraju niestety pelno. Jak kazdy bedzie sral tak na wszystko i nie wprowadzal odpowiednich krokow to na bank to sie wszystko szybko nie skonczy. Wezmy ta babke w poznaniu... uciekla ze szpitala z potwierdzona korona... zakupy sobie w sklepie robila 😎 ilu jeszcze takich wesolych polaczkow gdzies mtos przypsdkowo spotka... rece opadaja. Przykre ze ludzie dalej nie potrafia sie stosownie do syt zachowac.
Przykro to stwierdzić ale potwierdza się stare angielskie powiedzenie ,Common sense is not so common". WHO ogłasza stan pandemi a decyzja Miecia o przełożeniu spotu dowodzi odwagi rozsądku i odpowiedzialnosci. Kwestionowanie jej dowodzi słuszności kolejnego powiedzenia ,Mądrość nie zawsze przychodzi z wiekiem czasami wiek przychodzi sam "
- PT Iśka lubi to
Napisano 11 marca 2020 - 18:09
bez urazy ale czasem trzeba posluchzc madrosci,...
Napisano 11 marca 2020 - 18:16
Bezimienny Gość.Yodarek_*
Napisano 11 marca 2020 - 21:57
Pomimo, że zrezygnowaliśmy już wcześniej ze spotu, to jednak się wypowiem - Mieczysławie Separatysto, wiem co to znaczy organizować spot i tym bardziej szacun za chłodną głowę.
Napisano 11 marca 2020 - 21:59
no i w dupke,...
Napisano 12 marca 2020 - 07:22
Użytkownik Voltek edytował ten post 12 marca 2020 - 07:22