SPOT WIOSENNY 2010
Napisano 30 kwietnia 2010 - 17:18
Napisano 30 kwietnia 2010 - 17:45
;P ;P ;P
Napisano 30 kwietnia 2010 - 18:30
Napisano 30 kwietnia 2010 - 22:22
ze nie kumam !!!resiurc uwazaj uwazaj i nie ogladaj sie za siebie bo ci z przodu ktos p............
Napisano 01 maja 2010 - 00:13
robks Czytasz posty? Jeśli tak to znajdziesz odpowiedź.
Gdybym chciał być na bieżąco z dwudziestoma kilkoma stronami postów, w dodatku czasem także zmienianych przez autorów, to chyba musiałbym dostać etat co najmniej "Asystenta PTClubu".
Gratuluję ilości wolnego czasu
Napisano 01 maja 2010 - 09:59
czy ta zaliczke mozemy dac osobiscie na spotkaniu naszym na strzelnicy
jasmina, możesz, nie ma problemu !!
Pozdrawiam
Napisano 01 maja 2010 - 15:45
Napisano 02 maja 2010 - 11:03
robks- wystarczy systematyczność lub zainteresowanie określonym tematem a jeśli każdy będzie się tak pytał i w każdym temacie to co wtedy?
Tiaak, "post zmieniany 28 razy"....
Dziś tam pisze, że kol. yahoo udostępnia swoje konto. I co z tego, jeżeli tam nie ma pełnych danych do przelewu?
"Kto pyta, nie błądzi". Podobno. Nie lepiej wysłać pytającemu konkretnego linka na priva, zamiast zaśmiecać forum zbędnymi przekomarzankami?
pozdro
Napisano 02 maja 2010 - 12:14
Marudny jesteś, Na stronie 22 yacho napisał
"nie żeby się wymądrzać ale nie są potrzebne dane odbiorcy by zadeklarować przelew. Potrzebny jest tylko i wyłącznie nr rachunku bankowego
Możesz zrobić test i wysłać mi 50 PLN wpisując jako odbiorcę: yacho "
Ja tak zrobiłem , i kasa dotarła.
Napisano 02 maja 2010 - 12:18
Napisano 03 maja 2010 - 04:49
robks,
Marudny jesteś, Na stronie 22 yacho napisał
"nie żeby się wymądrzać ale nie są potrzebne dane odbiorcy by zadeklarować przelew. Potrzebny jest tylko i wyłącznie nr rachunku bankowego
Możesz zrobić test i wysłać mi 50 PLN wpisując jako odbiorcę: yacho "
Ja tak zrobiłem , i kasa dotarła.
No to jasne - nasz spot ma być otoczony nimbem tajemniczości....
Wiem - wpiszę "PT" albo inną głupotę w nazwie odbiorcy i system to łyknie;)
Tylko po co te całe cyrki? Nie prościej podać pełne dane do przelewu, miast głupie dyskusje prowokować? Następnym razem lepiej zaoferuję do wykorzystania swoje konto z pełnymi danymi, by nikt nie musiał szukać czegoś na stronie 6., 12. albo 22...
Napisano 03 maja 2010 - 07:46
Temat danych , nie wart sprzeczek. A chętnym podawaliśmy dane do wpłaty. Jakoś nikt nie miał z tym problemów.
[ Dodano: 2010-05-03, 08:48 ]
No to jasne - nasz spot ma być otoczony nimbem tajemniczości....
przecież nie spotykamy się u kolegi Yacho
Napisano 03 maja 2010 - 16:31
Być może nie jesteś w pełni świadomy, ale to forum jest publiczne, każdy tu może zaglądać. Jeśli chcesz podać swoje pełne dane osobowe, łącznie z numerem konta, a i najlepiej jeszcze z nr pin do niego, to możesz to zrobić, nie każdy jednak jest taki beztroski jak Ty.Nie prościej podać pełne dane do przelewu,
Napisano 03 maja 2010 - 22:14
Być może nie jesteś w pełni świadomy, ale to forum jest publiczne, każdy tu może zaglądać. Jeśli chcesz podać swoje pełne dane osobowe, łącznie z numerem konta, a i najlepiej jeszcze z nr pin do niego, to możesz to zrobić, nie każdy jednak jest taki beztroski jak Ty.Nie prościej podać pełne dane do przelewu,
Taak, zabawne - teoria spiskowa
Jakoś allegrowicze czy przedsiębiorcy podają swój numer konta z osobowymi danymi do publicznej wiadomości i jakoś nie słyszałem, by ktoś miał z tego powodu jakiekolwiek kłopoty.
Jestem jednym z pionierów (użytkowników) bankowości internetowej i jakoś przez te długie lata nie miałem problemów z hakerami, pomimo, iż przez te konta przewijały się znaczne sumy, a pewne informacje były podane do publicznej wiadomości (wizytówki, foldery, pieczątki itp).
A właśnie dlatego, że beztroski nie jestem to wiem, co można podać do publicznej wiadomości, a czego nie wolno.
"Szerloki Holmsy" do roboty! 29 1050 1605 1000 0303 4788
Teraz przeczytajcie moje dane na profilu i huzia na NK. Tam są pewne moje dokładniejsze dane (łącznie z tel.). Następnie resztę danych znajdziecie w książce telefonicznej.
Pierwsza trójka ma u mnie po browarku!
Czwartego browarka postawię temu, kto mi wytłumaczy, jak na podstawie tych danych jakiś cwaniaczek może opędzlować mi konto.....
pzdr
Napisano 03 maja 2010 - 22:25
Firmy udostępniają na co dzień takie informacje i oczywiście nic się nie dzieje. Ale ja nie chcę podawać mojego adresu oraz imienia i nazwiska od tak publicznie na forum. A jak nie potrafisz tego zrozumieć i ogarnąć to sorki
Więc wypis sobie tego browarka za nasze zdrowie i wpłać (jeśli chcesz) na podany nr konta wpisując w polu odbiorca YACHO a w polu nadawca robks, i będzie OK !!
Pozdrawiam
Napisano 04 maja 2010 - 19:47
Do spotu jeszcze 17 dni
Napisano 04 maja 2010 - 21:33
Napisano 05 maja 2010 - 23:12
Dla mnie "Ordnung muss sein", ale zrobiłem przelew na 5 dych na te dane...
Trójca po browarku już u mnie ma.
Napisano 06 maja 2010 - 20:44
Napisano 06 maja 2010 - 21:48