srednia wieku stosunkowo wysoka
chetnie wybralbym sie ktorego razu, ale teraz to wrzesniowe bedzie stosunkowo blisko, ale na wrzesien to ja poluje na last minute

ktoś, kiedyś pisał na ten temat

Napisano 06 czerwca 2010 - 19:48
srednia wieku stosunkowo wysoka
chetnie wybralbym sie ktorego razu, ale teraz to wrzesniowe bedzie stosunkowo blisko, ale na wrzesien to ja poluje na last minute
Napisano 06 czerwca 2010 - 19:56
Napisano 06 czerwca 2010 - 20:27
prościej prosze bo nie lapie
Napisano 06 czerwca 2010 - 20:36
Napisano 06 czerwca 2010 - 20:45
Napisano 06 czerwca 2010 - 20:47
Nie wypominając nikomu wieku, wykorzystując doświadczenie jednego z naszych forumowiczów , mogłem skosztować wspaniałej cytrynówki Ja jeszcze nie dorosłem do robienia takich trunków.
Napisano 06 czerwca 2010 - 20:52
prościej prosze bo nie lapie
Szanowny Kolego napiszę prościej, może to pozwoli naprowadzić Ciebie na tzw. ścieżkę podejścia
jak ktoś napisał w topicu o porządkach, powinienieś przyjechać i zobaczyć grono miłośników PT w "live" średnia wieku wbrew Twojej opini jest wysoka i wskazuje na to że dinozaury jeszcze nie wymarłyktoś tam jeszcze się rusza.
Byłem na wielu zlotach zarówno w kraju jak i za granicą i zapewniam Ciebie że ze średnią wieku wypadamy całkiem dobrzea powiem bardzo dobrze
Wnioskuję z tego że znasz nasze grono jedynie ze zdjęć i odcisków na skałach. Życzę udanego polowania na last minute :tak Ja upolowałem first minute w Cierszewie.
Polecam i Tobie
Napisano 06 czerwca 2010 - 20:53
Do tej pory inaczej nazywałem to , co noszę w spodenkachpewnie procę w spodenkach dalej nosisz
Napisano 07 czerwca 2010 - 17:11
Napisano 11 czerwca 2010 - 21:45
Napisano 05 maja 2011 - 19:06
do wiadomosci informuje ze mimo ze nie mam 14 lat za to to posiadam krotkie spodenki i krecone wloski.... oraz proce jesli o ten atrybyt chodzi
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
istebna 4.0 sereio spot |
Nasze Spoty | miecio |
|
![]()
|
|
13-15.09.2024 Krotoszyn – "VII KROTO AMCAR SPOT", Gołuchów – ZAMEK, Kalisz |
Nasze Spoty | Voltek |
|
![]()