W przypadku niejasności, problemów z rejestracją prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy (lewy, górny róg tej strony - KONTAKT). Odpowiemy najszybciej jak się da.
Pozdrawiamy - administrator i modertorzy ptclub.pl
W sumie to rozumiem Maxa.Swojej żonie złożyłem życzenia rocznicowe zaślubin naszych w dniu ślubu na 50 lat do przodu.Żebym kurde nie zapomniał,za którymś razem.
Jaka piekna Zajaczka !!! AZ SIE ROZCZULILEM ..Przytulic sie do futerka takiego Kroliczka i lewitowac razem z nim...
kade, dnia 08 Kwie 2022 - 21:45, napisał:
W sumie to rozumiem Maxa.Swojej żonie złożyłem życzenia rocznicowe zaślubin naszych w dniu ślubu na 50 lat do przodu.Żebym kurde nie zapomniał,za którymś razem...
hehehe. Meska Prewencja ..i ZAPOBIEGLIWOSC !!
Zona moze byc dumna z ciebie i twojej przewidywalnosci..
Zony kochaja posiadac Przewidywalnuch mezow, psiadajacych dar czytania w myslach zony. i odgadywania jej zyczen...
Szczesliwych Swiat dla was obojgai skladam rowniez zyczenia rocznicowe 50 lat Meczenstwa Malzenskiego..!! az sie poplakalem jak pomysle przec co ty bracie Menszczyzno przeszedles przez te 50 lat..te wszystkie poswiecenia i wogole..
Najgorszemu wrogwi tego nie zycze..
vipracbi, dnia 08 Kwie 2022 - 18:55, napisał:
No,no to grzech śmiertelny nie masz co liczyć na odpuszczenie .Na sądzie ostatecznym będzie Ci to wypomniane
Tak po Chrzescijansku to wspolczuje ci z tymi Oknami Wielkanocnymi..
Zapedz chlopa do roboty..niech sie nie walkoni !
Ja jako Przewidujacy chlop, wynajalem sobie pomieszczenia piwnczne gzie jest tylko 1 male okienko..Klopot z myciem Wielkanocnym odpadl..
Moge przez to poswiecic zaoszczedzony czas na mycie betonowej podlogi w mojej piwnicy....a zabiera to sporo czasu niestety..
Maja ludziska niestety rozne problemy z tymi Swietami..
Lepiej je przesiedziec w Kosciele..
Czysto, ladnie pachna kadzidla, mile zakonnice i fajne, przystepne dewotki..Cudowny Decor i wogole..
Cieplo , Wysmienite jedzeni dla biednego, opuszczonego niechcianego przez kogokolwiek meznszczyzny..Zyc , nie umierac !! Az sie z Kosciola nie chce wychodzic..Dlatego zapisalem sie na calonocne Adoracje..
Dla mnie Swieta Wiekanocne czy Bozego Narodzenia moga trwac caly rok !!
Szczesliwego Nowego Roku zyczy przy okazji,,bo mi sie przypomnialo , ze Wam nie skladalem ostatni raz..
Dosiego Roku wiec ! dla calej Redakcji
JeePiter, dnia 08 Kwie 2022 - 12:47, napisał:
hm, do dzisiaj myślałem, że w Toronto jest o 6 godzin wcześniej, niż u nas...
A tu okazuje się, że jest o tydzień później
Obecnie jezdem w Polsce..W znanej Slaskiej aglomeracji )
Jestem podwojnym ( 2).. Ucikinierem Politycznym..
W 1983 wykopal mnie z Polski Rezim Komunistczny..Jaruzelskiego..a w czerwcu ubieglego roku Kanadyjski rezim Komunistyczny Trudeau
Historia kolem sie toczy
Mam nadzieje , ze nowy rezim Szczepionkowy Moska Krzywoustego nie pogoni mnie gdzies dalej..3-ej Emigracji politycznej moje biedne, goralskie serduszko nie zniesie..
Kocham Polske zabojczo, a Polska mnie chce zabic..nie rozumiem tego pokreconego mechanizmu nielodwzajemnionej milosci Milosci
Chyba mam na Sztokholmski Syndrom
O tym pisze :
Maxilampus, dnia 11 Kwie 2022 - 21:07, napisał:
Jaka piekna Zajaczka !!! AZ SIE ROZCZULILEM ..Przytulic sie do futerka takiego Kroliczka i lewitowac razem z nim...
hehehe. Meska Prewencja ..i ZAPOBIEGLIWOSC !!
Zona moze byc dumna z ciebie i twojej przewidywalnosci..
Zony kochaja posiadac Przewidywalnuch mezow, psiadajacych dar czytania w myslach zony. i odgadywania jej zyczen...
Szczesliwych Swiat dla was obojgai skladam rowniez zyczenia rocznicowe 50 lat Meczenstwa Malzenskiego..!! az sie poplakalem jak pomysle przec co ty bracie Menszczyzno przeszedles przez te 50 lat..te wszystkie poswiecenia i wogole..
Najgorszemu wrogwi tego nie zycze..
Obecnie jezdem w Polsce..W znanej Slaskiej aglomeracji )
Jestem podwojnym ( 2).. Ucikinierem Politycznym..
W 1983 wykopal mnie z Polski Rezim Komunistczny..Jaruzelskiego..a w czerwcu ubieglego roku Kanadyjski rezim Komunistyczny Trudeau
Historia kolem sie toczy
Mam nadzieje , ze nowy rezim Szczepionkowy Moska Krzywoustego nie pogoni mnie gdzies dalej..3-ej Emigracji politycznej moje biedne, goralskie serduszko nie zniesie..
Kocham Polske zabojczo, a Polska mnie chce zabic..nie rozumiem tego pokreconego mechanizmu nielodwzajemnionej milosci Milosci
Chyba mam na Sztokholmski Syndrom
O tym pisze :
Chce zeby mnie macocha Polska pokochala i zaakceptowala takim jakim jestem...mnie a tu ...kicha..
No,no to grzech śmiertelny nie masz co liczyć na odpuszczenie .Na sądzie ostatecznym będzie Ci to wypomniane
Edysia, dnia 08 Kwie 2022 - 06:20, napisał:
Wooow..... już życzenia????
A tu jeszcze okna nie umyte...
Tak po Chrzescijansku to wspolczuje ci z tymi Oknami Wielkanocnymi..
Zapedz chlopa do roboty..niech sie nie walkoni !
Ja jako Przewidujacy chlop, wynajalem sobie pomieszczenia piwnczne gzie jest tylko 1 male okienko..Klopot z myciem Wielkanocnym odpadl..
Moge przez to poswiecic zaoszczedzony czas na mycie betonowej podlogi w mojej piwnicy....a zabiera to sporo czasu niestety..
Maja ludziska niestety rozne problemy z tymi Swietami..
Lepiej je przesiedziec w Kosciele..
Czysto, ladnie pachna kadzidla, mile zakonnice i fajne, przystepne dewotki..Cudowny Decor i wogole..
Cieplo , Wysmienite jedzeni dla biednego, opuszczonego niechcianego przez kogokolwiek meznszczyzny..Zyc , nie umierac !! Az sie z Kosciola nie chce wychodzic..Dlatego zapisalem sie na calonocne Adoracje..
Dla mnie Swieta Wiekanocne czy Bozego Narodzenia moga trwac caly rok !!
Szczesliwego Nowego Roku zyczy przy okazji,,bo mi sie przypomnialo , ze Wam nie skladalem ostatni raz..