Witajcie Łobuzy
Generalnie rzecz biorąc ,,sam wywołałem się do tablicy''
Od jakiegoś czasu chodziło mi po głowie aby coś zmontować ....Temat ,,odwołania Spotu Wielkopolskiego''przyspieszył moje dywagacje
Rozmawiałem z kilkoma osobnikami którzy są otwarci / gotowi i zwarci / przemierzyć kilometrów kilka .... :tak aby wychylić jakąś szabelkę
Propozycja jest następująca :
Końcówka Sierpnia / weekend 28-30 / lub początek Września / weekend 4-6 / spotykamy się u mnie na działce.
https://www.google.p...82!4d18.9781733
Tam biesiadowaliśmy już kilka razy .
Fajerwerków nie ma ale jak poprzednio :
Opał na ognisko ja organizuje .
Na miejscu jest toaleta ,ala kuchnia ,lodówka ,jakaś płyta grzejna,czajnik,grill .Oczywiście prąd i woda ;P
Dach nad głową około 50m2 plus namiot handlowy 4m X 6m.
Gdyby było zimno mam cygaro na ropę - daje radę spokojnie.Choć i tak przygotujcie sobie jakieś polary .
Co do ewentualnych noclegów ...
Termin jest na końcu lata więc jeśli ktoś będzie chciał zaliczyć namiot - oczywiście bez problemu.Terenu u mnie pod dostatkiem Jest także opcja rozbicia sie pod dachem
Co do hoteli ...To już każdy indywidualnie będzie sobie rezerwował / zamawiał .Ja mogę polecić i wstępnie ustalić ,,coś - niecoś '' / jak poprzednio /.
Wrzucajcie się na listę z dopiskiem który weekend preferujecie / oczywiście możecie wpisać dwa :tak - ale pijemy w jeden
1) Piter - 28-30.08 / 4-6.09
2) Resiurc -28-30.08 / 4-6.09