kubki w dwóch odcieniach. Nie grymaszę ale ten "bardziej szary" jest dużo piękniejszy od tego sepii bo piękniej PTki wyglądają i są wyraźniejsze i ich sreberko jest piękne
To rodzyneczek Ci się trafił - ciesz się, było ich dużo mniej.
Napisano 19 November 2020 - 09:11
kubki w dwóch odcieniach. Nie grymaszę ale ten "bardziej szary" jest dużo piękniejszy od tego sepii bo piękniej PTki wyglądają i są wyraźniejsze i ich sreberko jest piękne
Napisano 19 November 2020 - 15:45
no oczywiście że się cieszę. Dzięki
Napisano 20 November 2020 - 10:45
Ja również się cieszę, że się podoba.
Ale jeśli są jakieś głosy krytyczne, to proszę "walcie" śmiało, wszystko przyjmę na klatę.
Napisano 20 November 2020 - 11:56
ten "bardziej szary" jest dużo piękniejszy od tego sepii bo piękniej PTki wyglądają i są wyraźniejsze i ich sreberko jest piękne
Użytkownik JeePiter edytował ten post 20 November 2020 - 11:57
Napisano 20 November 2020 - 12:42
znaczy się , że mają większą wartość , to mogę je używać ? , no bo ja mam aż dwa takie rodzynki i nie wiem , ??? na bo jak się ucho obtłucze?
Napisano 20 November 2020 - 14:04
Hehehe.
na bo jak się ucho obtłucze?
Kup trzeci dla pewności i wstaw za szkło.
Napisano 20 November 2020 - 15:42
Hehehe.
Kup trzeci dla pewności i wstaw za szkło.
nie kupuj trzeciego , wyślij mi te dwa
Napisano 20 November 2020 - 15:52
nie-e , nie będę używał tych , rodzynów , lajsne se blaszoki ,
Napisano 22 November 2020 - 10:02
Napisano 22 November 2020 - 14:16
Napisano 22 November 2020 - 16:39
1. dominik
2. eswu
3. Talentos
4. vipracbi
5. Szymek_T
6. Cobra75
7. czarnybubu
8. Kade
9. Steryd
10. Matron
11. Koba
12. Ewelina DW
13. Marzena DW
14. Maciej DW
15. WiciuW
16. Kubas
17. KrzysiekPT
18. Kasiula
19. Pablo1965
20. Ponczi
troszkę uszczerbiony
Jak to się stało?
Napisano 22 November 2020 - 18:13
Napisano 23 November 2020 - 11:33
Moi Drodzy kubeczek taki już chyba przyszedł od "producenta". Bo cała przesyłka wspaniale zabezpieczona; woreczek i kartonik bez żadnych ubytków i ewentualnych "okruszków". Liczy się pamiątka i to najważniejsze Pozdrawiam serdecznie.
Myślę, że trzeba będzie wymienić na nowy przy najbliższej okazji.
Napisano 23 November 2020 - 12:05
Napisano 23 November 2020 - 12:15
Przepraszam gdzie i u kogo mogę zamówić naklejki Proszę o info.
Już Ci wcześniej odpowiadałem na podobne pytanie. Patrz na pierwszy post tego tematu, tam jest napisane co i jak.
Napisano 23 November 2020 - 13:43
Przepraszam gdzie i u kogo mogę zamówić naklejki Proszę o info.
To że informacje przeważnie są w pierwszym poście, dotyczy również imprez i spotów organizowanych przez naszych kolegów.
Napisano 23 November 2020 - 16:51
oj nie udało mi się odkleić w całości. Będę się bawił po literce ale ręce mi się trzęsą i nie wiem czy się uda. W ostateczności będzie trzeba zdjąć z PTka resztę i spróbować inną ale jak próbowałem odkleić to też nie schodzi wszystko
Napisano 23 November 2020 - 17:33
Napisano 23 November 2020 - 19:02
oj nie udało mi się odkleić w całości. Będę się bawił po literce ale ręce mi się trzęsą i nie wiem czy się uda. W ostateczności będzie trzeba zdjąć z PTka resztę i spróbować inną ale jak próbowałem odkleić to też nie schodzi wszystko
Nie Ty pierwszy i ostatni. Ja sam kilka naklejek zmarnowałem. Trzeba docisnąć mocniej folie transferową do wyciętych elementów naklejki, i potem powoli ściągać to wszystko razem z folią, a potem dobrze całość przyłożyć do naklejanego miejsca. Folia lustrzana dobrze trzyma się na karoserii, i nic nie powinno się stać nawet pod strumieniem karchera.
Napisano 23 November 2020 - 20:14
nie jestem estetą uzdolnionym plastycznie i manualnie. Pewnie nie wyjdzie pięknie ale jakoś na pewno sobie musze poradzić . Mam dwie naklejki to z dwóch jedna musi wyjść
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Klubowe Gadżety/Pamiątki |
Gadżety klubowe | Voltek |
|
|
|
Podpięty Kubki klubowe |
Gadżety klubowe | andmis |
|
|
|