Nijagi wymiękł
jeszcze zobaczymy B) kto wymiękł
Napisano 23 March 2021 - 04:07
Nijagi wymiękł
jeszcze zobaczymy B) kto wymiękł
Napisano 23 March 2021 - 07:27
o kurcze. Myślisz że od magnesu może zostać ślad? deszcz no chyba masz rację bo jak zaświeci słońce to sie odparzyć może. Te co przyczepiłem to jeżdżące PTki bo zaparkowane przy sklepie lub na płatnym parkingu a jednemu do ręki dałem żeby sobie na lodówkę przykleił.
Dzięki za ostrzeżenie.
Jak będzie zdjęty po kilku godzinach to nic się nie stanie, ale np. ja jeździłem chyba z tydzień z przyczepionym i już musiałem użyć pasty lekko ścieralnej.A na spocie też ktoś mówił że miał taką sytuację.....ale pamiątka fajna.Pozdrawiam
Napisano 23 March 2021 - 08:27
Klaudia dla Ciebie informacja 6.
tyle flachów miałaś a ja trzeźwy do domu wracałem
Napisano 23 March 2021 - 09:32
Klaudia dla Ciebie informacja 6.
Napisano 23 March 2021 - 09:51
Nic nie urwę, będę szanować. Klaudia mówiła, że mam sprawdzić ile się mieści, to ja grzecznie po powrocie do domu spakowałam parę flaszeczek. Tylko do zdjęcia! Nie myślcie sobie, że na spotach będę Wam flaszki nosić.
Jeszcze raz dziękuję baaaaaaardzo!
To mi się podoba.
Napisano 23 March 2021 - 10:25
To mi się podoba.
Tylko TO na zdjęciu? TYLKO TO?
Napisano 23 March 2021 - 11:49
No nie tylko, ale to bardzo
Napisano 23 March 2021 - 16:14
Jak będzie zdjęty po kilku godzinach to nic się nie stanie, ale np. ja jeździłem chyba z tydzień z przyczepionym i już musiałem użyć pasty lekko ścieralnej.A na spocie też ktoś mówił że miał taką sytuację.....ale pamiątka fajna.Pozdrawiam
masz racje , trzeba czasem myśleć do przodu. W mojej głowie była myśl że to tylko naklejka z zaproszeniem do PTCLUBu i gdybym taką miał u mnie to zdjąłbym ją, wziął do domu i albo przejrzał PT forum albo przyczepił na lodówkę, albo wyrzucił - gdybym był tylko użytkownikiem Chryslera. W życiu bym z tym nie jeździł. Są jednak ludzie , którzy myślą inaczej i mają do tego prawo. To po co ich narażać na pastowanie..
Apel - użytkownicy PT , prosze nie jeździc z przyczepionymi do samochodów magnesami. one zostały zrobione z myślą o zaproszeniu do PTCLUBu użytkowników niezrzeszonych
Napisano 23 March 2021 - 18:27
Napisano 24 March 2021 - 00:26
ja jeździłam z magnesem kłodzkowym długo, aż mi odpadł na myjce w zimie, w taki sposób zaśmiecać autko lubię - nie miałam śladów, bekam raczej po debilnym pomyśle kupionych na aliexpress chromów doklejanych na maskę - ale idzie się tego pozbyć
Napisano 28 March 2021 - 11:32
ja jeździłam z magnesem kłodzkowym długo, aż mi odpadł na myjce w zimie, w taki sposób zaśmiecać autko lubię - nie miałam śladów, bekam raczej po debilnym pomyśle kupionych na aliexpress chromów doklejanych na maskę - ale idzie się tego pozbyć
to jest ślad po rajdzie B)
i nie pi.....e głupot, ślad po magnesie został paskudny
Użytkownik chromek 1 edytował ten post 28 March 2021 - 11:28
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Podpięty istebna 4.0 sereio spot |
Nasze Spoty | miecio |
|
|
|
Podpięty 13-15.09.2024 Krotoszyn – "VII KROTO AMCAR SPOT", Gołuchów – ZAMEK, Kalisz |
Nasze Spoty | Voltek |
|
|
|
Krotoszyn 09-10.09.2023 "VI KROTO AMCAR SPOT" |
Nasze Spoty | Voltek |
|
|
|
Spontaniczne spotkanie w Krakowie |
Nasze Spoty | andmis |
|