Witam wszystkich
Czy ktoś posiada może na sprzedaż kierownicę jasną do wersji po lifcie. Auto z 2006, zależało by mi aby była bez uszkodzeń i przetarć.
Napisano 05 kwietnia 2021 - 16:36
Witam wszystkich
Czy ktoś posiada może na sprzedaż kierownicę jasną do wersji po lifcie. Auto z 2006, zależało by mi aby była bez uszkodzeń i przetarć.
Napisano 05 kwietnia 2021 - 17:10
Nie lepiej dać do obszycia??? Wybierzesz sobie kolor i będziesz miał nówkę sztukę!!!
Napisano 05 kwietnia 2021 - 21:37
Zastanawiałem się nad tym również, ale nie wiem jaki będzie efekt w porównaniu z oryginalnie obszywaną. Czy z biegem czasu nici nie popuszczą i bardziej będzie ona przypominać nakładkę na kierownicę do kupienia w markecie
Napisano 05 kwietnia 2021 - 22:03
Napisano 06 kwietnia 2021 - 07:56
Możesz również zapytać MateuszDG może ma.
Napisano 06 kwietnia 2021 - 08:08
Dobry tapicer i dobra skóra i kiera przeżyje pitka sam mam obszyta i jest git w aucie firmowym mam obszyta również 130 tys km brak śladów użytkowania ps tylko nie skąp na materiał
Pewnie masz rację, ale to zależy od regionu i konkretnego tapicera. Mam taki zakład jakieś 300-400 metrów od domu. Specjalizują się w tapicerowaniu motocykli, jachtów i zabytkowych samochodów. Miałem powycieraną kierownicę w Passeratti i jak zapytałem o cenę to mi właściciel podał 200-300 zł za robociznę i pewnie drugie tyle za materiał. Najpierw myślałem, że chodzi o jakąś awersję do VW ale powiedział, że za mniej niż 300 zł nie opłaca mu się światła w warsztacie zapalać.
Napisano 06 kwietnia 2021 - 10:27
Napisano 06 kwietnia 2021 - 10:42
Art tab w Google wpisz robią tez wysyłkowo ja u nich robiłem
Literówka chyba. ArtTap raczej.
Napisano 06 kwietnia 2021 - 15:15
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Kupię podciśnieniowy siłownik klap do 2.2 CRD |
Kupię / Sprzedam / Zamienię | kozbi7 |
|
|
|