" SPOTKANIA Z LUDZMI CZYNI膭 呕YCIE WARTE PRZE呕YCIA"
Dzi臋kuj臋 za zaufanie , i decyzj臋 kt贸r膮 podj臋li艣cie.
Gdyby nie Wasza obecno艣膰 nie mieliby艣my teraz co wspomina膰.
Czasu na zorganizowanie by艂o naprawd臋 niewiele , fakt 偶e nigdy nie by艂am w Raciborzu i mieszkam 90 km od tego miasta nie u艂atwi艂 zadania ale razem z Marzen膮 i Krzysztofem do艂o偶yli艣my wszelkich stara艅 by ten Spot zorganizowa膰 tak , by nie odbiega艂 od innych dot膮d odbytych.
Jak wiecie z wsp贸艂organizatorami , osobi艣cie pozna艂am si臋 dopiero na miejscu.
Miasto te偶 , dopiero podczas spotu. Jedno jest pewne, Racib贸rz b臋dzie o nas pami臋ta艂 , Pan z pokoju 11 te偶 . Nawet karetka nie by艂a mu potrzebna
...a mia艂a przyjecha膰 
Fantastycznie sp臋dzony czas z fantastycznymi lud藕mi , a偶 mi mow臋 odebra艂o
i to nie w przeno艣ni 
Ciesz臋 si臋 , 偶e mog艂am pozna膰 nowych cz艂onk贸w naszej spo艂eczno艣ci i Tych kt贸rzy s膮 ju偶 od jakiego艣 czasu a nie by艂o nam dane.
Spot , zorganizowali艣my na 100 % , wi臋c na pogod臋 nie narzeka膰 , bo gdyby by艂o na 50% to dostaliby艣cie : p贸艂 naklejki , p贸艂 艂贸偶ka i p贸艂 zabawy 
Dzi臋kuj臋 za wszystkie mi艂e s艂owa i podzi臋kowania.
Dzi臋kuj臋 :
- 偶e byli艣cie
- Marzenie i Krzysztofowi za wsp贸艂organizacj臋
- kade , za wykonany dla Patii stojaczek ,dzi臋ki kt贸remu moje PT te偶 mog艂o sta膰 z waszymi na Placu Dominika艅skim , za 呕arskie Pils i za wo偶enie mnie w seksi wi艣ni 
- Yodarek i JeePiter - za zrobienie grafik spotowych
- Voltek - za oblaty
- Dorka - za prezent od Clubu
- Ewelinie Humin , za zorganizowanie tego wszystkiego co na grillu wyl膮dowa艂o
- Wszystkim - za okazan膮 pomoc i wyrozumia艂o艣膰

Marzenka , dzi臋ki prezentowi kt贸ry otrzyma艂am od Ciebie , m贸j PT ju偶 nie b臋dzie si臋 wstydzi艂 偶e bez znaczka na pysku je藕dzi艂 - dzi臋kuj臋 
Jestem z Wami od 2009 r. ,
ale do emocji i wzrusze艅 towarzysz膮cych podczas spotka艅 , nie da si臋 przyzwyczai膰. Te ci膮gle powoduj膮 szybsze bicie serducha .
Nieskromnie powiem , 偶e to spotkanie powinno mie膰 nazw臋 :
II Og贸lnopolskie Spotkanie na 艢l膮sku - Racib贸rz
Pierwsze og贸lnopolskie odby艂o si臋 21-23 maj 2010 r. i tam te偶 by艂am kierownikiem zamieszania ,
ale kto m贸g艂 przypuszcza膰 偶e lista b臋dzie a偶 tak okaza艂a.
Pozdrawiam Was Wszystkich serdecznie i do nast臋pnego 
U偶ytkownik patii edytowa艂 ten post 22 June 2021 - 09:22