" SPOTKANIA Z LUDZMI CZYNIĄ ŻYCIE WARTE PRZEŻYCIA"
Dziękuję za zaufanie , i decyzję którą podjęliście.
Gdyby nie Wasza obecność nie mielibyśmy teraz co wspominać.
Czasu na zorganizowanie było naprawdę niewiele , fakt że nigdy nie byłam w Raciborzu i mieszkam 90 km od tego miasta nie ułatwił zadania ale razem z Marzeną i Krzysztofem dołożyliśmy wszelkich starań by ten Spot zorganizować tak , by nie odbiegał od innych dotąd odbytych.
Jak wiecie z współorganizatorami , osobiście poznałam się dopiero na miejscu.
Miasto też , dopiero podczas spotu. Jedno jest pewne, Racibórz będzie o nas pamiętał , Pan z pokoju 11 też . Nawet karetka nie była mu potrzebna ...a miała przyjechać
Fantastycznie spędzony czas z fantastycznymi ludźmi , aż mi mowę odebrało i to nie w przenośni
Cieszę się , że mogłam poznać nowych członków naszej społeczności i Tych którzy są już od jakiegoś czasu a nie było nam dane.
Spot , zorganizowaliśmy na 100 % , więc na pogodę nie narzekać , bo gdyby było na 50% to dostalibyście : pół naklejki , pół łóżka i pół zabawy
Dziękuję za wszystkie miłe słowa i podziękowania.
Dziękuję :
- że byliście
- Marzenie i Krzysztofowi za współorganizację
- kade , za wykonany dla Patii stojaczek ,dzięki któremu moje PT też mogło stać z waszymi na Placu Dominikańskim , za Żarskie Pils i za wożenie mnie w seksi wiśni
- Yodarek i JeePiter - za zrobienie grafik spotowych
- Voltek - za oblaty
- Dorka - za prezent od Clubu
- Ewelinie Humin , za zorganizowanie tego wszystkiego co na grillu wylądowało
- Wszystkim - za okazaną pomoc i wyrozumiałość
Marzenka , dzięki prezentowi który otrzymałam od Ciebie , mój PT już nie będzie się wstydził że bez znaczka na pysku jeździł - dziękuję
Jestem z Wami od 2009 r. ,
ale do emocji i wzruszeń towarzyszących podczas spotkań , nie da się przyzwyczaić. Te ciągle powodują szybsze bicie serducha .
Nieskromnie powiem , że to spotkanie powinno mieć nazwę :
II Ogólnopolskie Spotkanie na Śląsku - Racibórz
Pierwsze ogólnopolskie odbyło się 21-23 maj 2010 r. i tam też byłam kierownikiem zamieszania ,
ale kto mógł przypuszczać że lista będzie aż tak okazała.
Pozdrawiam Was Wszystkich serdecznie i do następnego
Użytkownik patii edytował ten post 22 czerwca 2021 - 09:22