No nie do końca, to podyplomowe, za które dość dużo zapłaciłem
Daniel.Akurat to Przemkowi odpisywałem
Napisano 17 listopada 2021 - 15:44
No nie do końca, to podyplomowe, za które dość dużo zapłaciłem
Napisano 17 listopada 2021 - 15:46
Aaaaa to trzeba było zacytować, a nie się potem człowiek źle domyślaDaniel.Akurat to Przemkowi odpisywałem
Użytkownik suchy edytował ten post 17 listopada 2021 - 15:47
Napisano 17 listopada 2021 - 16:56
Aaa nic się nie przejmuj.Ponoć jesteśmy tylko ludźmi,ale za to mamy zajefajna brykiAaaaa to trzeba było zacytować, a nie się potem człowiek źle domyśla
Aaa zacytowałeś, to ja źle odczytałem, mea culpa
Napisano 17 listopada 2021 - 18:46
bez obrazy ,.. tak sie podupcylo ze bardzo przepraszam/y nas /mnie nie bedzie na spotkaniu,.. prosze wygumkowac basie i miecia,...
Napisano 17 listopada 2021 - 18:54
dla miecia i suchego
Napisano 17 listopada 2021 - 18:59
Bez Mieczysława nie ma spotkania....
I co teraz???
Napisano 17 listopada 2021 - 19:16
a teraz otwarte karty. Tak jak miecio zawsze pisze. Troche sie podupcyło a nawet bardzo sie podupcyło. Z tematu organizacyjnego : odmówili mi zablokowania, zarezerwowania parkingu wspólnego i kombinuje gdzie by stanąć żeby w miare w kupie stać i daleko nie chodzić.
Inna przeszkoda to kurde fix kwarantanna. Rodziców mi covid dopadł i mam kwarantanne do piątku. CHOLERKA!!! Nic mi nie jest ale uwiązany. Nie mam w głowie odwołania ale nie chciałbym już dziś odwoływać a też nie chciałbym odwoływać w piątek gdyby coś na mnie przyszło/ Doradźcie co zrobić. Na ten moment proponuje miejsce zbiórki : Róg ulic Komorowickiej i Piłsudskiego obok przychodni. Adres ul. Komorowicka 23 . Wjazd od ul komorowickiej od wejścia do przychodni. Z tego miejsca bardzo blisko do niespodzianki, która jest ustawiona na 14.15. Do restauracji Rogatej niestety nie pojedziemy bo czekanie na posiłek to nawet godzina bez wcześniejszego ustalenia menu. Będziemy na mieście i kto będzie głodny to na szybko na pewno coś znajdzie, miejscowi wiedzą gdzie co można i podpowiemy przyjezdnym. Posiedzimy przy dobrej kawie w kawiarni i kto chce wciągnie bajgla czy domowe ciasto.
o kurcze nic nie widać na tej mapie
Napisano 17 listopada 2021 - 19:33
Krzysiu... przełóżmy to na inny termin. Jak sam widzisz sytuacja Twoja nie jest najlepsza.. ja też czekam na wyniki Covida i nie wiem czy będę w stanie przyjechać, A co się odwlecze to nie uciecze...
Odwołujemy!!!
Użytkownik Edysia edytował ten post 17 listopada 2021 - 19:33
Napisano 17 listopada 2021 - 19:50
W tej sytuacji proponuję jednak przełożyć spotkanie na inny termin....
Napisano 17 listopada 2021 - 20:01
No u Nas może się nie podupcyło jeszcze ale znajomi właśnie dostali pozytywny wynik... i tak właśnie siedzimy i myślimy co tu zrobić
Oczywiście decyzje musi podjąć organizator, ale ja nie mogę powiedzieć że będziemy na 100%
Napisano 17 listopada 2021 - 21:34
Krzysztofie jestem przekonany że decyzja o zmianie terminu naszego spotkania będzie rozsądna. Czekałem na tą KAWUŚKĘ ale to znaczy ze jak czas stanie się przyjazny to się spotkamy a może dołączą Ci którzy dzisiaj jeszcze byli niezdecydowani.
Napisano 17 listopada 2021 - 21:51
i ja myślę że należy przesunąć termin
Napisano 17 listopada 2021 - 21:54
Napisano 18 listopada 2021 - 00:07
ok.
Z wielką przykrością odwołujemy najbliższy mini spot "PTkawa" w Bielsku
Porąbane czasy
Mam nadzieję, ze uda się nam spotkać w Bielsku B w niedługiej przyszłości
Jeszcze przed Jaworzynką
Trzymajcie się zdrowo i trzymajcie za nas
Napisano 18 listopada 2021 - 10:39
Chociaż nas tam nie miało być, to i tak mi przykro, że się Wam nie udało.
Napisano 18 listopada 2021 - 19:29
Jeszcze się uda.....
Nie dziś to jutro.....
Bądźmy dobrej myśli!!!!
Napisano 18 listopada 2021 - 20:08
adysia ,... ja jutro gozina 8 30
;!!! tqk??
Napisano 18 listopada 2021 - 21:52
Rany Miecio....Rejewski,Zygalski i Różycki nie rozszyfrowaliby Cię a Adolf wygrałby WWII gdybyś był Naczelnym Szyfrantem
Napisano 19 listopada 2021 - 11:13
Miecio, po zwiedzeniu Centrum Szyfrów w Poznaniu, jest jeszcze lepszy
Napisano 19 listopada 2021 - 12:22
Tak
Mieczysław
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Kupię wtyczkę z kawałkiem instalacji od sondy lambda |
Części do PT Cruisera | Piter-Lodz |
|
|
|