Koszulka PT
Napisano 03 marca 2022 - 22:30
Napisano 04 marca 2022 - 08:56
Witaj,
...a ja bym bardzo chciał mieć tego Mateusza z Pitkiem, da radę coś tam teges ? heeeee
Razem z moją żonką i kochaną teściową jesteśmy zakochani w Sandomierzu, jak się wszystko powiedzie to będziemy znów w tym roku, po raz trzeci już w Krępiance - kojarzysz? , przy wejściu do lochów - heeee Pozdrawiam Bardzo !
Użytkownik Danielz666 edytował ten post 04 marca 2022 - 08:57
Napisano 04 marca 2022 - 09:41
Poszukuję koszulki męskiej clubowej lub nie,najlepiej czarnej, rozmiar L:)
Monia, jak narazie to nikt nie zajmuje się teraz koszulkami. Może w bliższej lub dalszej przyszłości ktoś się zajmie koszulkami klubowymi. Sam kiedyś myślałem o nowych klubowych koszulkach, ale brak weny, czasu i takie tam poprostu nie chce się. Sytuacja przytłacza chyba wszystkich.
Napisano 04 marca 2022 - 11:21
Wiesz, logo to jest autorski projekt jednego z naszych kolegów do wykorzystania tylko przeze mnie.Witaj,
...a ja bym bardzo chciał mieć tego Mateusza z Pitkiem, da radę coś tam teges ? heeeee
Razem z moją żonką i kochaną teściową jesteśmy zakochani w Sandomierzu, jak się wszystko powiedzie to będziemy znów w tym roku, po raz trzeci już w Krępiance - kojarzysz? , przy wejściu do lochów - heeee Pozdrawiam Bardzo !
A jak będziecie w Sandomierzu, to możemy się spotkać na kawce
Napisano 04 marca 2022 - 12:58
Ok, spoko rozumiem, zrobię sobie sam - heeee, bo pomysł prześwietny, trochę działałem w grafice wektorowej tylko po prostu brak czasu i lenistwo, dlatego zapytałem. My będziemy w Sandomierzu prawdopodobnie na początku lipca, spoko, kawka wskazana na Ryneczku
Pozdrawiam, Mona.
Napisano 04 marca 2022 - 12:59
- Danielz666 lubi to