Napisze Wam i pokażę… ten oto egzemplarz zaraz ze mną będzie rok… kupiony za 3 razy taką kwotę niż powinien… wsadzone w niego uuuu sporo… spokoju nie ma do dziś… Jest z Walbrzycha- Szczawno Zdrój. Ojciec malował dla córki na uro to auto, ona kolor wybrała…. No, a że PT zawsze było moim marzeniem i oglądałam różne ogłoszenia… to trafiłam na to… miał, być w świetnym stanie, a ja młoda i wtedy bez prawka… uznałam, że MUSI być moje… i gdybym wtedy odpuściła miałabym coś fajnego serio… inne PT… ale wzięłam toto, i … przeszłam chrzest… od mechanika co auto stało i hajs brał, po takiego co naciągał i wsadzał tanie podróbki…. Ostatnio zebrałam się do Andrzeja… ale tam wraca… usterka wróciła… Myśle, że trochę nią jeszcze pojeżdżę i uzbieram kasę na innego. WTEDY JUŻ SPRAWDZĘ, będę mieć w nosie kolor… bo tutaj ostro dostałam… tyle nerwów i pieniedzy… jeśli macie namiary na kogoś kto filmy kręci i chce ją do filmu, lub do teledysku dajcie mi znać koniecznie. Może się odkuje trochę, bo … swego czasu co miesiac 1000 szedł na nią, niektóre miesiące to 4 razy mechanik był… Niech ja będę przykładem dla osób, głównie kobiet bo to my ogromnie sentymentalne przeważnie jesteśmy… NIECH BĘDZIE NAJBARDZIEJ ZNIENAWIDZONY PRZEZ WAS KOLOR, ale niech będzie zadbane. Ja sporo ciekawych rzeczy, o tym aucie odkryłam ostatnio…. Także … No grubo jest
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk