Witam serdecznie wszystkich popitolonych. Szykuje się fajna impreza A więc tak miejsce Budapeszt Data 20.05 2023 spotykamy sie z klubem Pt Crusier Hungary . Koledzy i koleżanki z Węgier Obiecali wsparcie .Na te chwile jest już spora ekipa
* Przylot do Aeroparku (lotnisko) o 10.30! Parking
* Przy wejściu do Aeroparku, przed wjazdem, każdy otrzyma po dopasowaniu danych opaskę, z którą będzie mógł uczestniczyć w programie zgodnie z wcześniej zgłoszonym życzeniem! (Np. podróż autobusem, lunch itp.)
* Pierwszy autobus odjeżdża na pas startowy o godzinie 11 rano z 50 osobami.
* Drugi autobus odjeżdża o 11.30 z 50 osobami, a
* Trzeci autobus odjeżdża o 12 z pozostałą liczbą osób, maksymalnie 50 osób! Łącznie 150 osób ma możliwość uczestniczenia w programie autobusów lotniskowych! Może być mniej, ale nie więcej!
* Dzieci poniżej 6 roku życia nie mogą podróżować autobusem (w strefie operacyjnej lotniska), nawet z osobą towarzyszącą!
* Z drugiej strony na terenie Aeroparku znajdują się gry dla dzieci.
* Czas trwania wycieczki autobusowej wynosi 3 godziny na autobus!
Trochę więcej o wycieczce autobusowej:
Pokazujemy Międzynarodowy Port Lotniczy im. Liszta Ferenca od kulis, jeździmy w miejsca retro autobusami Malév Ikarus, do których pasażerowie nie mogą dotrzeć. Podczas wycieczki doświadczeni przewodnicy opowiadają o wydarzeniach wokół nas. Przyjrzyjmy się z bliska jak serwery naziemne przygotowują samolot na 180 miejsc w pół godziny, jest duża szansa, że przed nami przetoczy się jeden z największych samolotów świata. Trzygodzinny program - w unikalny w Europie sposób - wzbogacony jest o szereg emocjonujących wyjść, podczas których grupa stoi obok pasa startowego i obserwuje, jak 300-tonowa gigantyczna maszyna odbija się od betonu. Ale goście mogą też poznać tajemnice remizy Ferihegy i zobaczyć największe i najnowocześniejsze wozy strażackie w kraju. Z wizyty na lotnisku dowiesz się też, jak w wieży pracują kontrolerzy ruchu lotniczego, gdzie znajdował się dawny ogródek lotniskowy i dlaczego w pobliżu jednego z pasów startowych działało zoo.
Z drugiej strony przygotowano requestery danych i interfejs wyboru żywności (lotnisko). Zostały one opracowane dla każdej wycieczki, możesz je znaleźć w linku poniżej!
Klikając w poniższy link, każdy musi dokończyć rejestrację!
11:30
https://forms.gle/RJMeKQrMJZrfSQHP9
12:00
https://forms.gle/28PCJB9ysEvfajfg8
12:30 po południu
https://forms.gle/TyTgpwiyc4m8V8t36
* Po powrocie możliwość zjedzenia lunchu! Każdy musi się na to wcześniej zarejestrować! Na teren lotniska nie można wejść bez wcześniejszej rejestracji!
*Każdy musi wypełnić ankietę nie później niż tydzień przed terminem wizyty na lotnisku, inaczej nie przejdą kontroli i wtedy nie będą mogli pojechać z nami autobusem
* Podczas rejestracji każdy ma możliwość wcześniejszego zamówienia i wybrania, jakie jedzenie chce zjeść!
Będzie można wybrać „prosty” gulasz garnkowy, lub też do wyboru będą menu A i B.
* Cała wycieczka autokarowa i bilet wstępu do Aeroparku kosztują 6000 HUF/osoba
Jeśli ktoś nie chce uczestniczyć w programie autobusowym, musi kupić bilet normalny do Aeroparku. Oczywiście musimy wyjechać w piątek Niedziela jest dla nas . Oczywiście grupą zwiedzamy Budapeszt i jego uroki Temat do omówienia Jak to widzicie?
Napisano 28 marca 2023 - 05:46
Napisano 28 marca 2023 - 07:41
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano 28 marca 2023 - 11:29
szczególnie po zlocie w Istebnej chyba że PIS wyłoży
masza ty czytasz o naszych spotach, cokolwiek
Napisano 28 marca 2023 - 11:41
Podczas wycieczki doświadczeni przewodnicy opowiadają o wydarzeniach wokół nas.
Fajna sprawa, ale mam pytanie czy przewodnicy opowiadają w języku węgierskim?
Napisano 28 marca 2023 - 11:50
ale wbrali termin z tygodnia na tydzien,... ja odpuszczam bede oreagowyac istebna 3.0,...
a tak innym tokiem myslenia jak mieli w warszawie robic budapeszt to mi w gardle cos stanelo,.. najyzej moder wydupcy moj wpis,...
Użytkownik miecio edytował ten post 28 marca 2023 - 11:52
Napisano 28 marca 2023 - 12:56
To nie Masza organizuje tylko Węgrzy.Masza informuje,pośredniczy i zachęca.szczególnie po zlocie w Istebnej chyba że PIS wyłoży
masza ty czytasz o naszych spotach, cokolwiek
- pitkowechucherko lubi to
Napisano 28 marca 2023 - 13:02
To nie Masza organizuje tylko Węgrzy.Masza informuje,pośredniczy i zachęca.
wiem, wiem ale dobija nas tym
Napisano 28 marca 2023 - 13:07
Mi też apetytu narobiła,niestety biedawiem, wiem ale dobija nas tym
Napisano 30 marca 2023 - 05:14
Fajna sprawa, ale mam pytanie czy przewodnicy opowiadają w języku węgierskim?
organizator zaproponował nam tłumacza w języku angielskim
- Dorka i pitkowechucherko lubią to
Napisano 30 marca 2023 - 12:10
ale wbrali termin z tygodnia na tydzien,... ja odpuszczam bede oreagowyac istebna 3.0,...
a tak innym tokiem myslenia jak mieli w warszawie robic budapeszt to mi w gardle cos stanelo,.. najyzej moder wydupcy moj wpis,...
Fajne doświadczenie zlot z innymi PT, z innego kraju, ale tez ze względu na istebna i nie tylko nie pojedziemy.
W sensie człowiek tyle urlopu nawet ni ma No chyba ze na chorobowym jeździć na złoty ;p
Napisano 30 marca 2023 - 19:38
wiem, wiem ale dobija nas tym
Co my mamy powiedzieć? Na żaden ostatnio nie dajemy rady pojechać
Napisano 31 marca 2023 - 06:32
Co my mamy powiedzieć? Na żaden ostatnio nie dajemy rady pojechać
brak dobrej woli
Napisano 31 marca 2023 - 08:22
Jestem po prostu cicho.
Jeśli cię zaproszę
Wtedy spróbowałbym porozumieć się w waszych językach
Myślę, że to minimum
Technologia jest tutaj, w naszych rękach.
Często jeżdżę do Polski do pracy.
Jeśli ktoś jest na Węgrzech i ma problem to proszę o kontakt a pomogę.
Nie organizuję Budapesztu, nie mam z tym nic wspólnego.
Pozdrowienia dla wszystkich z Węgier.
https://www.youtube....szag5452/videos
Napisano 31 marca 2023 - 12:13
brak dobrej woli
Przykro mi, że tak sądzisz...
Napisano 31 marca 2023 - 12:47
Przykro mi, że tak sądzisz...
Dorcia tak pół żartem pół serio, nie bierz tak tego do siebie
Napisano 31 marca 2023 - 12:53
A tak ostatnio pod górkęDorcia tak pół żartem pół serio, nie bierz tak tego do siebie
Marcin po operacji się kuruje, ja od miesiąca chora, nie mam siły gadać, myslec i jeszcze ty mnie dobijasz
Napisano 31 marca 2023 - 13:31
chromek , zachowuj się . Przeproś bo w Bielsku dostaniesz kawę bez kofeiny
- dhmmac/Rumcia lubi to
Napisano 31 marca 2023 - 16:22
a może by tak chociaż w pare samochodow pojechac zabierając po dwie ekipy do auta i zrzutka na paliwo to będzie taniej. Ile to km i ile się pojedzie?. Bo może trzeba im tam chociaż naszą flagę zawieźć. Flagę Polski i Klubową oczywiście
1000km w dwie strony. 5 h jazdy w jedną . Jakieś 80 litrów paliwa to w przybliżeniu jakieś max 600zł. Załóżmy trzy osoby w aucie żeby wygodnie było to jest po 200zł na głowę . Plus wydatki na miejscu . Nie wiem ile chcą wpłaty na spot. warte przemyślenia chociaz może nie dla mnie bo ja sam nie pojadę a z Beatą robi mi sie podwójny koszt. A właśnie ubezpieczenie poszło 500zł
gdyby jednak ktoś planował dajcie znać
policzylem z Bielska. To może Jurek albo africa
- pitkowechucherko lubi to
Napisano 31 marca 2023 - 17:04
pomysł fajny ale ja na moto jestem umówiony w tym terminie
chyba że coś się zmieni
Napisano 01 kwietnia 2023 - 07:28
A tak ostatnio pod górkę
Marcin po operacji się kuruje, ja od miesiąca chora, nie mam siły gadać, myslec i jeszcze ty mnie dobijasz
Dorciu u mnie to samo, ja się kuruję po operacji a i kłopotów co nie miara na głowie, troszeczkę się sypie ale właśnie dlatego uciekam do ludzi tyle że ty masz bardzo daleko i to rozumie to dodatkowy kłopot. Ja do Gdańska też bym nie pojechał
Pozdrowienia dla Marcinka
chromek , zachowuj się . Przeproś bo w Bielsku dostaniesz kawę bez kofeiny
bez kofeiny powiadasz czekaj no jak ja cię wytargam za tego kucyka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych