Nadszedł czas… z bólem serca i łzami sprzedam Pudernicę.
Napisano 15 kwietnia 2023 - 00:20
Rocznik 2001-2002, Chrysler PT cruiser 1.6 benzyna + gaz. pomalowany na różowo- kupiłam już taki. (Kod lakieru posiadam)
Auto użytkowane przez kobietę. Ma kilka mankamentów widocznych na zdjęciach. Auto na oponach letnich. 2 przednie mają jeszcze gwarancje, którą dołączę do zakupu, tak jak kluczyk zapasowy. Na aku chyba tez jeszcze gwarancja jest.To co w aucie robiłam to
Olej silnikowy , cewka , świece , przewody zapłonowe , zaciski hamulca przód 2 szt , zaciski hamulca tył 2 szt , klocki hamulcowe tył , łączniki stabilizatora tył , gumy stabilizatora tył , łączniki stabilizatora przód , złącze listwy wtryskowej , nakrętki koła 20 szt , płyn hamulcowy; termostat, lutowana Wiązka czujnika w kolektorze dolotowym ,zabezpieczony spód auta, uszczelnianie góry silnika, czyszczony filtr gazu oraz przepustnica, umycie silnika, hak do tłumiku, czyszczona i sprawdzana przepustnica, pełna diagnostyka, a także poprawiona instalacja gazowa, to ostatnie na samym początku.
Co na pewno do zrobienia? Za jakiś czas sprzęgło, łatanie dziury w podłużnicy, do sprawdzenia skrzynia gdyż jest podejrzenie wycieku, I tłumik , klakson raz działa raz nie. Swego czasu był problem w postaci migającej kontrolki przepustnicy oraz tzw. Chodzenia auta na 3 gary. Ale ustał po lutowaniu wiązki. Mimo to, uczulam na ten problem. Auto posiadam 2 rok, niecały. Było ,,ukochanym autkiem” ale, z powodu zmian w życiu i sytuacji straciłam do niej serce. A nie chce żeby stała i marniała. Niech komuś troszkę jeszcze posłuży, czy do jazdy czy na części. Więcej info pod numerem telefonu. Mimo, ze jest kapryśna i charakterystyczna to bardzo lubiłam i chciałabym aby trafiła w dobre ręce; chciałabym czasem dostać jej zdjęcie z sentymentu. Cena jaka mnie interesuje za nią to 6,5k, ze względu na duża ilość nowych części. Jestem otwarta do negocjacji, mogę odrobine zejść z ceny.
Przegląd do sierpnia, ubezpieczenie kończy się na jesieni jakoś w listopadzie.
Dokumenty odnośnie instalacji gazowej posiadam, butla była wymieniana 2 lata temu przed zakupem.
Nr do kontaktu 539313153
https://uploads.tapa...b470a54b497.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A jeszcze rdza lekko bierze w paru miejscach na zdjęciach widać, w tym tylne drzwi, lewa strona.
Napisano 15 kwietnia 2023 - 08:11
Napisano 15 kwietnia 2023 - 08:47
I know, tzn? Pod młotek?Kiedyś musiało się to stać... pudernica pod młotek.
Napisano 15 kwietnia 2023 - 20:21
Pod młotek-na sprzedaż potocznie ,wzięte z licytacji-tam cenę ostateczną "przybija się" młotkiem
Ale jak to-to nie przystoi rozstawać się z Królową Lawet
- Dorka i pitkowechucherko lubią to
Napisano 15 kwietnia 2023 - 20:24
Pod młotek-na sprzedaż potocznie ,wzięte z licytacji-tam cenę ostateczną "przybija się" młotkiem
Ale jak to-to nie przystoi rozstawać się z Królową Lawet
Ale Bandyta zostaje
Napisano 16 kwietnia 2023 - 16:57