Zdjęcia same mówią za siebie jak było - Pt club umie zawsze się bawić. - dziewczyny ja tam byłem choć bez aparatu : hihi
Załączone pliki
Użytkownik andreeas7 edytował ten post 08 September 2024 - 20:18
Napisano 08 September 2024 - 16:30
Zdjęcia same mówią za siebie jak było - Pt club umie zawsze się bawić. - dziewczyny ja tam byłem choć bez aparatu : hihi
Użytkownik andreeas7 edytował ten post 08 September 2024 - 20:18
Napisano 08 September 2024 - 17:54
Malbork szczęśliwie w domku!
Dominik a miałeś obawy jak to wyjdzie!? Napiszę wprost KLASA KLASA KLASA!!!
Pozdrowienia dla WSZYSTKICH PTmaniaków tych ,,starych'' i nowo poznanych!
MOC jest z Nami
Napisano 08 September 2024 - 18:02
Napisano 08 September 2024 - 18:44
Napisano 08 September 2024 - 18:49
Dominik, miałeś wielkie obawy co do organizacji SPOTU, a wyszło rewelacyjnie.MOŻNA???? MOŻNA!!!!
Dziękuję za mile spędzony czas z WAMI WSZYSTKIMI.
Do zobaczenia na kolejnym OGÓLNOPOLSKIM ZLOCIE PT CLUBU....
Napisano 08 September 2024 - 18:55
Janusz ?Dominik, miałeś wielkie obawy co do organizacji SPOTU, a wyszło rewelacyjnie.MOŻNA???? MOŻNA!!!!
Dziękuję za mile spędzony czas z WAMI WSZYSTKIMI.
Do zobaczenia na kolejnym OGÓLNOPOLSKIM ZLOCIE PT CLUBU....
Użytkownik andreeas7 edytował ten post 08 September 2024 - 18:56
Napisano 08 September 2024 - 19:04
Przecież za rok Sara organizuje🤔Janusz ?
Trzymam za słowo z nowym spotem PT club ale nie odgrzewanym koltletem poraź kolejny - co rok nowy spot w innym miejscu
Napisano 08 September 2024 - 19:58
Jak za
Przecież za rok Sara organizuje
jak zarząd to doprecyzuje i zatwierdzi to uwierzę -jak na razie nie mam gdzie pojechać ? jaworzanka poraz 4 ? może grucha dotrzyma słowa i porozmawia to ma się rozwijać a nie cofać
Użytkownik andreeas7 edytował ten post 08 September 2024 - 20:02
Napisano 08 September 2024 - 19:58
Dotarliśmy szczęśliwie do domku. Bardzo dziękujemy wszystkim współspotowiczom, jak zwykle byliście cudowni , jak zwykle żal było odjeżdżać . Gosia, Dominik szacun i wielkie dzięki za zorganizowanie spotu, wszystko było super, zresztą to było widac - wszyscy świetnie się bawiliśmy . Jeszcze raz ukłony, buziaki dla Was i i reszty Klubowej Rodzinki. Mona I Boguś
Napisano 08 September 2024 - 20:08
Dotarliśmy szczęśliwie do domku. Bardzo dziękujemy wszystkim współspotowiczom, jak zwykle byliście cudowni , jak zwykle żal było odjeżdżać . Gosia, Dominik szacun i wielkie dzięki za zorganizowanie spotu, wszystko było super, zresztą to było widac - wszyscy świetnie się bawiliśmy . Jeszcze raz ukłony, buziaki dla Was i i reszty Klubowej Rodzinki. Mona I Boguś
Niezależnie czym się przyjedzie trzeba być jak PT maniak wartościowym i lubianym - nie auto a ludzie się liczą się tworząc to społeczność
Napisano 08 September 2024 - 20:12
Jak za
jak zarząd to doprecyzuje i zatwierdzi to uwierzę -jak na razie nie mam gdzie pojechać ? jaworzanka poraz 4 ? może grucha dotrzyma słowa i porozmawia to ma się rozwijać a nie cofać
Andrzej, jak najbardziej jestem ZA OGÓLNOPOLSKIM SPOTEM i tak jak mówiłem publicznie i będę namawiał do organizacji takiegoż spotu.
Niech wykażą się inni, a ja ze swojej strony zagwarantuję merytoryczną pomoc w organizacji SPOTU.
Dominik stanął na wysokości zadania mieszkając koło Warszawy i zorganizował na Podlasiu SPOT.. SZACUN DOMINIK
Napisano 08 September 2024 - 20:14
Zdjęcia same mówią za siebie jak było - Pt club umie zawsze się bawić
Andrzej, jak najbardziej jestem ZA OGÓLNOPOLSKIM SPOTEM i tak jak mówiłem publicznie i będę namawiał do organizacji takiegoż spotu.
Niech wykażą się inni, a ja ze swojej strony zagwarantuję merytoryczną pomoc w organizacji SPOTU.
Dominik stanął na wysokości zadania mieszkając koło Warszawy i zorganizował na Podlasiu SPOT.. SZACUN DOMINIK
Napisano 08 September 2024 - 20:21
Zajebista fota
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zosia dziękuję - szanuje nie czas dla Ciebie na zabawę ale dla Marcina niech wie że jest w naszych sercach PT maniaków
Zajebista fota
Ja sie moge dołączyc tylko jeszcze się psychicznie ogarne troszke
Jesteś bardzo młoda - czas leczy rany , przyjdzie ten moment że wrócisz , choć pamięć zawsze zostanie
Napisano 08 September 2024 - 20:23
Niezależnie czym się przyjedzie trzeba być jak PT maniak wartościowym i lubianym - nie auto a ludzie się liczą się tworząc to społeczność
Pięknie dziękuję Andrzejku za miłe słowa . Pitusia nie zdradziłam i jeśli się na mnie nie obrazi za to, że go tym razem nie zabrałam, to przywiezie nas do Istebnej
Napisano 08 September 2024 - 20:26
Napisano 08 September 2024 - 20:30
Napisano 08 September 2024 - 20:52
Napisano 08 September 2024 - 20:54
Napisano 08 September 2024 - 22:01
Zosia dziękuję - szanuje nie czas dla Ciebie na zabawę ale dla Marcina niech wie że jest w naszych sercach PT maniaków
Jesteś bardzo młoda - czas leczy rany , przyjdzie ten moment że wrócisz , choć pamięć zawsze zostanie
Napisano 08 September 2024 - 22:12
o byłeś , byłeś i jak tańczyłeś!!!!!Zdjęcia same mówią za siebie jak było - Pt club umie zawsze się bawić. - dziewczyny ja tam byłem choć bez aparatu : hihi
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
TIPM dla PT Cruiser 2.2 CRD z 2006 r. |
Techniczny podstawowy | Dritone |
|
|
|
Podpięty Ogólnopolski zlot Chrysler PT CRUISER PAŁUKI 2025 |
Nasze Spoty | MichałŁ |
|
|
|
PT Cruiser Artwork |
Offtopic | Kajiya |
|
|
|
Pochwalcie się swoimi modelami PT CRuiser'ów. |
Offtopic | bartek_sz3 |
|
|
|
Podpięty 13-15.09.2024 Krotoszyn – "VII KROTO AMCAR SPOT", Gołuchów – ZAMEK, Kalisz |
Nasze Spoty | Voltek |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych