Wtrącę się w dyskutę! Wstosunku do mnie, jak i rumci zapewnę , wpłata zaksięgowana nat. na moim kancie 11.12
Jeśli Sara poniosła jakieś koszty organizacji spotu (a nie pykło) To w dobrym tonie byłoby jakąś zrzutkę zrobić
A gnojowi jaja skopać!
Napisano 13 grudnia 2024 - 21:49
Wtrącę się w dyskutę! Wstosunku do mnie, jak i rumci zapewnę , wpłata zaksięgowana nat. na moim kancie 11.12
Jeśli Sara poniosła jakieś koszty organizacji spotu (a nie pykło) To w dobrym tonie byłoby jakąś zrzutkę zrobić
A gnojowi jaja skopać!
Napisano 13 grudnia 2024 - 22:41
Napisano 13 grudnia 2024 - 22:50
Napisano 13 grudnia 2024 - 23:33
A który organizator miał wcześniej zwrot ? Dominik dołożył do spotu 3 tys . Zaczyna się pajacowanie , przecież dostaną zwrot w innej formie . Dobór złego ośrodka to nie jest wina uczestników tylko nie dopracowanie warunków umowy rezerwacji - za szybko i nie przemyślane . Co było ostatnio lament - zoa drogo , a wcale tak nie wyszło .
Użytkownik Wrocunia edytował ten post 13 grudnia 2024 - 23:39
Napisano 14 grudnia 2024 - 19:29
Napisano 14 grudnia 2024 - 20:45
Napisano 16 grudnia 2024 - 11:48
To nie miejsce na takie dyskusje, proszę ustawiać terminowe!
Napisano 16 grudnia 2024 - 13:44
Witam,
Tu Sara. To mile z waszej strony ze chcecie się składać, ale nie róbcie tego, to są moje koszta poniesione podczas organizacji, które brałam pod uwagę. Jak pisałam wcześniej jest szansa na voucher.
Pozdrawiam serdecznie
Napisano wczoraj, 10:05
Napisano wczoraj, 13:40 Post wygaśnie za 1 dzień
Napisano wczoraj, 16:59
Podsumowując temat spotu, to napiszę tak, jak ja to widzę. Mianowicie, organizatorzy stanęli na wysokości zadania, wszystko zaplanowali na tip top, ale to my, oprócz kilku nielicznych, daliśmy dupy , że nie wpłaciliśmy zaliczek. Teraz to musztarda po obiedzie i wątpię żeby Sara i Michał chcieli dalej to ciągnąć. Jedyną okolicznością łagodzącą dla nas, to zbyt wczesny termin zaliczkowania, przed świętami, i sylwestrem.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Pochwalcie się swoimi modelami PT CRuiser'ów. |
Offtopic | bartek_sz3 |
|
|
|
TIPM dla PT Cruiser 2.2 CRD z 2006 r. |
Techniczny podstawowy | Dritone |
|
|
|