witajcie
Kurcze żal tej Istebnej i żal , że to już drugi spot wypada.
Rękawica leży na ziemi i nie wiem czy ją podnieść.
Beata , właścicielka PT , moja osobista małżonka mówi , że trzeba przynajmniej spróbować.
Proponujemy zamianę Istebnej na Szczyrk lub Brenną lub Ustroń ale Szczyrk najbardziej chyba.
Proponujemy 4,5,6 Kwiecień bo wcześniejszy termin istebnej (Miecia) niestety jest za szybko i raczej nie damy rady ogarnąć. Miecio tylko wstępnie rozmawiał z właścicielką Karczmy więc temat jest na starcie.
Co potrzebujemy?
Szybkiej listy chętnych, najlepiej do końca tygodnia czyli do 12 stycznia. Wiadomo, że poźniej kilka miejsc się znajdzie ale musimy wiedzieć od jakiej liczby chętnych startujemy.
w Szczyrku hotele są drogie ale jest kilka domów 20 osobowych co z ewentualnym śniadaniem da się zrobić za 150 - 160 zł za osobę na dobę. Narazie tylko przeglądałem sieć . Myślę, że jeszcze troche można ponegocjować przy rezerwacji całych domów.
Mam kontakt z Mieciem , który podpowie i troche pokieruje więc jest szansa , że się uda.
Szansa to słowo klucz
Atrakcje - trudno narazie coś wymyślić tak na szybko.
np. Jest muzeum starych traktorów
i niedawno otwarte nowoczesne muzeum w Studiu Filmów Rysunkowych w BB ( Bolek Lolek, Reksio itd)
Co Wy na to?
Uruchamiamy listę zapisów
bardzo proszę o dotrzymanie w miarę możliwości terminu 12.01
byłoby najlepiej skopiować listę z Istebnej żeby nikt nie wypadł no ale wiadomo - nowe warunki
lista
1. oraganizator x2