To organizatorzy , tak sobie zaplanowali i tyle
Viki od Wiolk czy Pati?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano dziś, 00:20
To organizatorzy , tak sobie zaplanowali i tyle
Napisano dziś, 00:30
Nie rozumiem czemu upieramy się przy karczmie skoro można to ogarnąć w miejscu noclegu za połowę ceny nie rozumiem organizatorów ale ok to Tylko moja sugestia.pozdrawiam.
Nie rozumiem czemu upieramy się przy karczmie skoro można to ogarnąć w miejscu noclegu za połowę ceny nie rozumiem organizatorów ale ok to Tylko moja sugestia.pozdrawiam.
Wysłane z mojego moto g(20) przy użyciu Tapatalka
Nie zabieram więcej głosu czekam na efekty organizacji.pozdrawiam.
Więcej nie zabieram głosu czekam na decyzję organizatorów.pozdrawiam.
Nie rozumiem jednej kwestii temat wysłany do organizatora koszt imprezy w miejscu noclegu w granicach 80 zł osoba i upieramy się na karczmie gdzie koszt 200 zł nie rozumiem tej kwestii.
Nic nie jest jeszcze potwierdzone na 100%, przy niczym się nie upieram. Zbieram info i szukam kilku opcji. Będę w Hotelu w ktorym możliwe będziemy spać i zobaczę sale w której moglibyśmy miec imprezę piątkową i sobotnią. Jeśli będzie to zwykła jadalnia hotelowa to raczej klimatu góralskiego, Szczyrkowskiego nie będzie więc dlatego wybieram Karczmę. Wybieram w sensie skłaniam się do potwierdzenia Karczmy. Jeśli miałbym bawić się w stolówce hotelowej to po co spotykać się w Szczyrku. Można dużo taniej spotkać się w Remizie strażackiej u mnie na wsi . Będzie jeszcze taniej.
Drogi Arku mialeś wysłać mi namiary na managerów z którymi obiecałeś porozmawiać.. Miałem pojechać, obejrzeć , zdecydować i dogadać szczegóły. Niestety nie otrzymałem potwierdzenia od Ciebie czy coś ustalileś abym mógł dalej działać.
Zagotowałeś się zanim rozpaliliśmy ognisko.
Napisano dziś, 11:29
1. Oraganizator x2
2. Ya71 żona Zofia
3. Zosia z Pudernicą
4. Bukosie A.M.
5. Dorka & Zibi
6. Piti Taxi plus żona i dziecko.
7. BAX i Poufka
8. Edysia i Jaso
9. Arleta & Zdzisław
10. Kade i prywatna Żona
11. Voltek i Aneta