To organizatorzy , tak sobie zaplanowali i tyle
Viki od Wiolk czy Pati?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano 15 stycznia 2025 - 00:20
To organizatorzy , tak sobie zaplanowali i tyle
Napisano 15 stycznia 2025 - 00:30
Nie rozumiem czemu upieramy się przy karczmie skoro można to ogarnąć w miejscu noclegu za połowę ceny nie rozumiem organizatorów ale ok to Tylko moja sugestia.pozdrawiam.
Nie rozumiem czemu upieramy się przy karczmie skoro można to ogarnąć w miejscu noclegu za połowę ceny nie rozumiem organizatorów ale ok to Tylko moja sugestia.pozdrawiam.
Wysłane z mojego moto g(20) przy użyciu Tapatalka
Nie zabieram więcej głosu czekam na efekty organizacji.pozdrawiam.
Więcej nie zabieram głosu czekam na decyzję organizatorów.pozdrawiam.
Nie rozumiem jednej kwestii temat wysłany do organizatora koszt imprezy w miejscu noclegu w granicach 80 zł osoba i upieramy się na karczmie gdzie koszt 200 zł nie rozumiem tej kwestii.
Nic nie jest jeszcze potwierdzone na 100%, przy niczym się nie upieram. Zbieram info i szukam kilku opcji. Będę w Hotelu w ktorym możliwe będziemy spać i zobaczę sale w której moglibyśmy miec imprezę piątkową i sobotnią. Jeśli będzie to zwykła jadalnia hotelowa to raczej klimatu góralskiego, Szczyrkowskiego nie będzie więc dlatego wybieram Karczmę. Wybieram w sensie skłaniam się do potwierdzenia Karczmy. Jeśli miałbym bawić się w stolówce hotelowej to po co spotykać się w Szczyrku. Można dużo taniej spotkać się w Remizie strażackiej u mnie na wsi . Będzie jeszcze taniej.
Drogi Arku mialeś wysłać mi namiary na managerów z którymi obiecałeś porozmawiać.. Miałem pojechać, obejrzeć , zdecydować i dogadać szczegóły. Niestety nie otrzymałem potwierdzenia od Ciebie czy coś ustalileś abym mógł dalej działać.
Zagotowałeś się zanim rozpaliliśmy ognisko.
Napisano 15 stycznia 2025 - 11:29
1. Oraganizator x2
2. Ya71 żona Zofia
3. Zosia z Pudernicą
4. Bukosie A.M.
5. Dorka & Zibi
6. Piti Taxi plus żona i dziecko.
7. BAX i Poufka
8. Edysia i Jaso
9. Arleta & Zdzisław
10. Kade i prywatna Żona
11. Voltek i Aneta
12. Ania i Witek
13. Dominik plus żona
14. Bob i Iwonka
15. Asia i Adam
16. Wiola i Wiktoria
17. Bogdan i Grażynka
18. Benia + Krzyś
19. Jurek
20. Agata & Paweł
21. Marzena i Olek
22. Patii i Victoria
23. MayheM + Luiza + Martynka 18 + Milenka 5
Arek, Krzysiek, czekamy na szczegóły
Użytkownik MayheM edytował ten post 15 stycznia 2025 - 11:29
Napisano 15 stycznia 2025 - 17:51
Napisano 15 stycznia 2025 - 20:05
ORGANIZATOR ROBI I JAK KOMUS SIE COS WZGLEDEM TEGU CO I OWSZEM NIE PODOBA SIE TO JRGO SPRAWA,.. ORGANIZATOR BIERZE ZA ORGANIZACJE WIELKA KASE ,.. i tyle z mojej skromnej ze tak powiem strony a mam cos do powiedzenia bo Lprimo mialem robic a odechcialomisie' pisone lacznie, sekundo: znalazl sie naiwniak co zbierze piniadze i wydupcy a chocby w kosmos,... terzio: bym proponowal za udzial w zgromadzeniu szanownego towarzystwa oplate "co z laski" bo maslo kosztuje a kromki spadaja maslem na dol/na spod/na plasko,... so jeszcze? nic bo zycie jest piekne i nadchodzi tzw WIOSNA a z tzw wiosna utwory rodza sie najlepsze,...
Napisano 15 stycznia 2025 - 21:13
Napisałem ci wszystko w wiadomości sms.jezeli podejmiesz decyzję przekaże ci numer telefonu . Wszystko na ten moment co mogłem i obiecałam ustaliłem.Decyzja należy teraz do was . Pozdrawiam.Nic nie jest jeszcze potwierdzone na 100%, przy niczym się nie upieram. Zbieram info i szukam kilku opcji. Będę w Hotelu w ktorym możliwe będziemy spać i zobaczę sale w której moglibyśmy miec imprezę piątkową i sobotnią. Jeśli będzie to zwykła jadalnia hotelowa to raczej klimatu góralskiego, Szczyrkowskiego nie będzie więc dlatego wybieram Karczmę. Wybieram w sensie skłaniam się do potwierdzenia Karczmy. Jeśli miałbym bawić się w stolówce hotelowej to po co spotykać się w Szczyrku. Można dużo taniej spotkać się w Remizie strażackiej u mnie na wsi . Będzie jeszcze taniej.
Drogi Arku mialeś wysłać mi namiary na managerów z którymi obiecałeś porozmawiać.. Miałem pojechać, obejrzeć , zdecydować i dogadać szczegóły. Niestety nie otrzymałem potwierdzenia od Ciebie czy coś ustalileś abym mógł dalej działać.
Zagotowałeś się zanim rozpaliliśmy ognisko.
Napisano 16 stycznia 2025 - 22:12
Nie na jednym złocie byłem a jeżeli chodzi o organizację nie było takiej potrzeby żeby zorganizować w centrum Polski czyli Łodzi jeżeli będzie taka potrzeba jestem otwarty na współpracę.Pozdrawiam.Na ilu spotkaniach byłeś ? Organizowałeś coś dla nas ?
Napisano 16 stycznia 2025 - 22:34
Arek, Krzysiek, czekamy na szczegóły
W sobotę jade na rekonesans do Szczyrku
Zdecyduję co do noclegu po obejrzeniu ośrodków. Jeden znalazł Arek, drugi ja w zbliżonych bardzo cenach ( 10zł) różnicy
Karczma zarezerwowana ,
Koszty rozpiszę w Niedzielę - mam nadzieję, że Was nie wystraszą.
Zachęcajcie jeszcze innych klubowiczów do przyjazdu, jeszcze jest czas się zapisać
Napisano 17 stycznia 2025 - 08:37
nie było takiej potrzeby żeby zorganizować w centrum Polski
To tak nie działa, że ktoś wyraża zapotrzebowanie na dany region. Jeśli jest chętny do zorganizowania spotu w Łodzi, to przyjedziemy do Łodzi. Już był jakiś czas temu przygotowany przez MayheM'a i było fajnie.
Teraz padło na tę część Polski z racji podjęcia się przez Beatę i Krzycha przejęcia Istebnej.
Cieszmy się, że ktoś chce organizować spot, bo jest przy tym trochę roboty.
Napisano 17 stycznia 2025 - 18:54
To tak nie działa, że ktoś wyraża zapotrzebowanie na dany region. Jeśli jest chętny do zorganizowania spotu w Łodzi, to przyjedziemy do Łodzi. Już był jakiś czas temu przygotowany przez MayheM'a i było fajnie.
Teraz padło na tę część Polski z racji podjęcia się przez Beatę i Krzycha przejęcia Istebnej.
Cieszmy się, że ktoś chce organizować spot, bo jest przy tym trochę roboty.
cos sie komus podupcylo w tym temacie, dorka pisze ze roboty? jakos nie chce mi sie w to wierzyc,...
Napisano 17 stycznia 2025 - 19:03
Nie 10 zł różnicy w cenie bo w cenie noclegu jest jeszcze wynegocjowana impreza w piątek . Krzysztof przekazuje informacje dokładnie i szczegółowo.Pozdrawiam.W sobotę jade na rekonesans do Szczyrku
Zdecyduję co do noclegu po obejrzeniu ośrodków. Jeden znalazł Arek, drugi ja w zbliżonych bardzo cenach ( 10zł) różnicy
Karczma zarezerwowana ,
Koszty rozpiszę w Niedzielę - mam nadzieję, że Was nie wystraszą.
Zachęcajcie jeszcze innych klubowiczów do przyjazdu, jeszcze jest czas się zapisać
Napisano 17 stycznia 2025 - 20:09
1. Oraganizator x2
2. Ya71 żona Zofia
3. Zosia z Pudernicą
4. Bukosie A.M.
5. Dorka & Zibi
6. Piti Taxi plus żona i dziecko.
7. BAX i Poufka
8. Edysia i Jaso
9. Arleta & Zdzisław
10. Kade i prywatna Żona
11. Voltek i Aneta
12. Ania i Witek
13. Dominik plus żona
14. Bob i Iwonka
15. Asia i Adam
16. Wiola i Wiktoria
17. Bogdan i Grażynka
18. Benia + Krzyś
19. Jurek
20. Agata & Paweł
21. Marzena i Olek
22. Patii i Victoria
24. MateuszDG x 2
Napisano 17 stycznia 2025 - 21:18
Napisano 17 stycznia 2025 - 22:36
Krzysztof proszę mnie nie mieszać w organizacje i proszę o wykreślenie z listy jutro zadzwonię do ośrodka i przekaże że ustalenia nie aktualne ,ty jesteś organizatorem i jeszcze skargi na mnie składasz.Zycze powodzenia w organizacji.
jadę , nie jadę ...jakiś taki mało zdecydowany jesteś
i nie bardzo rozumiem te zaśmiecanie tematu
1. Oraganizator x2
2. Ya71 żona Zofia
3. Zosia z Pudernicą
4. Bukosie A.M.
5. Dorka & Zibi
6.
7. BAX i Poufka
8. Edysia i Jaso
9. Arleta & Zdzisław
10. Kade i prywatna Żona
11. Voltek i Aneta
12. Ania i Witek
13. Dominik plus żona
14. Bob i Iwonka
15. Asia i Adam
16. Wiola i Wiktoria
17. Bogdan i Grażynka
18. Benia + Krzyś
19. Jurek
20. Agata & Paweł
21. Marzena i Olek
22. Patii i Victoria
24. MateuszDG x 2
Napisano 17 stycznia 2025 - 22:57
Ale czemu się mieszasz skoro nie znasz wątku rozmów.pozdrawiam.jadę , nie jadę ...jakiś taki mało zdecydowany jesteś
i nie bardzo rozumiem te zaśmiecanie tematu
1. Oraganizator x2
2. Ya71 żona Zofia
3. Zosia z Pudernicą
4. Bukosie A.M.
5. Dorka & Zibi
6.
7. BAX i Poufka
8. Edysia i Jaso
9. Arleta & Zdzisław
10. Kade i prywatna Żona
11. Voltek i Aneta
12. Ania i Witek
13. Dominik plus żona
14. Bob i Iwonka
15. Asia i Adam
16. Wiola i Wiktoria
17. Bogdan i Grażynka
18. Benia + Krzyś
19. Jurek
20. Agata & Paweł
21. Marzena i Olek
22. Patii i Victoria
24. MateuszDG x 2
Napisano 17 stycznia 2025 - 23:01
Ale czemu się mieszasz skoro nie znasz wątku rozmów.pozdrawiam.
Zaśmiecasz temat, to po pierwsze . Po drugie nie mieszam się tylko stwierdzam fakty.
Napisano 17 stycznia 2025 - 23:25
Nie zasmiecam tylko pisze to co ustaliłem a organizator i tak prowadzi swoje reguły.Nie wróżę sukcesów.Zaśmiecasz temat, to po pierwsze . Po drugie nie mieszam się tylko stwierdzam fakty.
Napisano 17 stycznia 2025 - 23:46
Nie zasmiecam tylko pisze to co ustaliłem a organizator i tak prowadzi swoje reguły.Nie wróżę sukcesów.
Z tego co tu przeczytałam to było dla Ciebie za drogo , później zaoferowałeś pomoc a następnie się wycofujesz
Nie sądzisz że w dobrym tonie byłoby prowadzić takie rozmowy poza forum ?
Robisz jakieś dziwne akcje a na koniec jeszcze nie wróżysz sukcesu , co to ma być , po co ten jad . Obiecuję że osobiście poinformuję Cię po spocie jak było , a jestem przekonana że będzie S U P E R i wszyscy będziemy sie fantastycznie bawić .
Masz sporo czasu żeby swój spot w Bieszczadach zorganizować tak , żeby było jak chcesz i oby nikt nie modlił sie za niepowodzenie . Pozdrawiam mając nadzieję że to już koniec przepychanek .
Napisano 18 stycznia 2025 - 10:05
Zawsze jest super
Jak komuś coś nie pasuje, to na siłę nie jedzie. Dajcie sobie na wstrzymanie, spot to spot i tyle. Ja żałuję, że mnie nie będzie.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych