Zadam pytanie, bo chciała bym wiedzieć czy możemy spokojnie patrzeć w stronę " Twojego " spotu i z czystym sumieniem wspierać ten pomysł.
Zależy mi na tym, aby nasza społeczność opierała się na wzajemnym zaufaniu, szczerości i szacunku – to właśnie te wartości budowały naszą grupę przez lata.
Dlatego chciałabym poruszyć temat, który ostatnio powraca w różnych rozmowach, a który, moim zdaniem, warto wyjaśnić w otwarty i spokojny sposób.
mcgiver-77 zapowiadasz organizację nowego spotu, ale jednocześnie docierają do nas informacje o wcześniejszych nieporozumieniach – dotyczących ingerencji w organizację innych wydarzeń, ( na naszym forum też miało to miejsce ) a także o usunięciu Ciebie z innego forum i rzekomym oczernianiu jego członków.
Nie chcę snuć domysłów ani opierać się na plotkach – dlatego pytam wprost: możesz rzetelnie przedstawić, jak wyglądała ta sytuacja?
Zależy mi na tym, byśmy podejmowali decyzje świadomie i dbali o dobrą atmosferę w naszej grupie. Uważam, że tylko transparentność i wzajemny szacunek pozwolą nam dalej z sukcesem działać jako społeczność
Użytkownik patii edytował ten post 21 kwietnia 2025 - 23:39