A tak poza tym to Artur, Twój pitek też śliczny jest. i te chromy w środku na które choruje od kąd miałem pierwszego Pitka... 
&
AndrePTnoo kochani, te słowa to jest miód na duszę moją

(i pitka)
i jak słusznie
AndrePT podkreślił, w limitowanym wydaniu... Jakoś przypadkiem udało mi się kupić na ebayu oryginalny prospekt informacyjny z 2001 roku opisujący ten model

, cudo!
Muszę rozczarować że mojego pitka pozbywać się nie mam zamiaru, i już nie raz się zastanawiałem jakie nieszczęście musiało by mnie spotkać aby zmusić mnie do rozstania

a zainspirowany krakowem wbiłem się w wir pomysłów jak by to jeszcze coś dopieścić...

, delikatnie aby nie zatracił swojego klimatu...
co do silnika 2.0 to zastanawiam się poważnie nad zamontowaniem zestawu filtra powietrza z K&Na... nie da mu dodatkowych koni ale silnik się lepiej będzie zbierał...
[ Dodano: 2012-06-29, 10:50 ]Lector, Drogi kolego do zakupionego PiTka dostajesz tutaj gratis grono oddanych przyjaciół i znajomych. I się nie zawiedziesz.
Ocaliłeś życie i zdrowie w rozbitym samochodzie.
Masz swojego dzidziusia który ani się obejrzysz jak bedzie wszystko chciał połknąć.I wtedy Ty bez turbiny badż kompresora będziesz musiał zdążyc mu to uniemożliwić.I bedą to chwile które na pewno mile kiedyś będziesz wspominał a nie jakieś auta zostawione w tyle na skrzyżowaniu.
Zacząłeś nowe, piękne życie rodzinne. Dołóż do tego PT i będzie git.
W niedalekiej przyszłości kupisz sobie elektryczną TESLĘ i odkryjesz przyspieszenia na nowo czego serdecznie życzę.
bo facet ma gadane, mnie już przekonał...