Jak możesz to wrzuć fotki komputerka.
Komputerek do naszego Pitka
Started By
KasiaRob
, 11 lip 2012 14:46
26 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 lipca 2012 - 06:55
Napisano 09 sierpnia 2012 - 17:51
...a kto mówi o ofercie sprzedaży? ..bo chyba nie PT !
Napisano 17 lutego 2014 - 12:43
dopiszę się do tematu. oglądałem testy takiego komputera i rzeczywiście wyszły rewelacyjne. błąd pomiaru 0,01
http://allegro.pl/ko... ... 40003.html
tylko gdzie teraz go zamontować ?
http://allegro.pl/ko... ... 40003.html
tylko gdzie teraz go zamontować ?
Napisano 17 lutego 2014 - 12:52
Marcin,
A czytałeś że wspołpracuje tylko z niektórymi dieslami i jest przeznaczony do benzyny i gazu ?
Błąd pomiaru 0,01 setna bzdura totalna , tolerancja samego czujnika predkosci w aucie jest 5% z którego są brane parametry .
A czytałeś że wspołpracuje tylko z niektórymi dieslami i jest przeznaczony do benzyny i gazu ?
Błąd pomiaru 0,01 setna bzdura totalna , tolerancja samego czujnika predkosci w aucie jest 5% z którego są brane parametry .
Napisano 26 lutego 2014 - 10:27
no myślałem że pasuje do CRD;/ szkoda no bo czasami tak z ciekawości przydał by się taki komputer pokładowy.
Dobrze że Nasz Doctor andreeas7 zna się na wszystkim!
Dobrze że Nasz Doctor andreeas7 zna się na wszystkim!
Napisano 26 lutego 2014 - 11:06
Marcin,
Nie znam sie na wszystkim i na 100% aby sprawdzić trzeba podłączyć próbnie do auta , nawet pod testerem niektóre auta podają zużycie paliwa ,a PT w CRD jest niemy - jak by był klasyfikowany jako auto amerykanskie to byłby czytany , ale on jest nijaki :ani europa ani ameryka
Nie znam sie na wszystkim i na 100% aby sprawdzić trzeba podłączyć próbnie do auta , nawet pod testerem niektóre auta podają zużycie paliwa ,a PT w CRD jest niemy - jak by był klasyfikowany jako auto amerykanskie to byłby czytany , ale on jest nijaki :ani europa ani ameryka
Napisano 26 lutego 2014 - 17:30
andreeas7 no ale wiedzę masz obszerną i to się nie da ukryć
Ostatnio jechałem Chrysler grand voyager 3.3 v6 i pokazywał spalanie tam nad lusterkiem gdzie mamy termometr i kompas.
Szkoda że u nas nie ma takiej funkcji.
Ostatnio jechałem Chrysler grand voyager 3.3 v6 i pokazywał spalanie tam nad lusterkiem gdzie mamy termometr i kompas.
Szkoda że u nas nie ma takiej funkcji.