KONKURS!!! Po Borach Tucholskich - dyskusje!!
Napisano 06 October 2012 - 14:43
Link do tematu konkursowego
Napisano 06 October 2012 - 14:55
Tomek, mam nadzieję, że będzie z tego dobra zabawa

Napisano 06 October 2012 - 15:30

Napisano 06 October 2012 - 15:43
liseczek, dobre az się popłakałem ze śmiechu
Cieszę się, mam nadzieję, że wszyscy się będziemy dobrze bawić.
Napisano 06 October 2012 - 15:47
To pewnikCieszę się, mam nadzieję, że wszyscy się będziemy dobrze bawić.

Napisano 06 October 2012 - 16:07

Napisano 06 October 2012 - 16:12
Sam z ciekawością czekam na fantazję naszych forumowiczów.
Mi nie wolno komentować tych zdjęć, ale gdyby Tadeusz Chmielewski widział te foty, to pewnie zagrałbym rolę Franka Dolasa

Prawie wszystkie chwyty dozwolone, więc rozbudźcie swoją wyobraźnię i śmiało komentujcie, niech zacznie się zabawa.
Napisano 06 October 2012 - 16:14

Napisano 07 October 2012 - 00:11
Tutaj można zrobić co się komu podoba (zgodnie z netykietą forum), aby nie "zaczerniać" prac konkursowych.
bym jednak nie ograniczał do jednej pracy, pomyślcie nad tym szanowne jury
Nazwa, masz 3 dni na modyfikacje lub podmiany swojej pracy konkursowej. Jeżeli masz więcej pomysłów, wybierz najlepszy do konkursu, a inne, równie śmieszne możesz opublikować w tym temacie - chociaż wtedy miej świadomość, że możesz utrudnić innym, ale prace w tym temacie nie będą rozważane do konkursu
Napisano 07 October 2012 - 09:48

Napisano 07 October 2012 - 12:43
Ja obiecuję, że przygotuję jakąś niespodziankę dla zwycięzcy i nie będzie to BAN

Napisano 07 October 2012 - 12:51
Napisano 07 October 2012 - 12:57
Ja obiecuję, że przygotuję jakąś niespodziankę dla zwycięzcy i nie będzie to BAN
.gif)

Napisano 07 October 2012 - 12:58

a więć [podobno tak nie wolno zaczynać ;p ]
klikamy na wybranym zdjęciu wklejonym przez Liseczka prawym przyciskiem myszki i z listy wybieramy "zapisz jako" > zapisujemy na swoim komputerze.
Po zapisaniu wszystkich wybranych zdjęć klikamy na wybranej fotce prawym przyciskiem myszy i z listy wybieramy "uruchom za pomocą" pojawia nam sie kolejna lista z której wybieramy "Paint"
Po otwarciu w zależności od wersji programu albo po lewej stronie a w nowszych wersjach u góry będzie zakładka z różnymi kształtami [ koło, kwadracik, linia] i tam też są dymki.
Klikamy na dymek i nanosimy go na fotce, następnie klikamy ikonkę Literki > klikamy na fotce w miejscu gdzie chcemy nanieść tekst i piszemy

Gotowe

Napisano 07 October 2012 - 13:08
Z tego co mi wiadomo, to kilku członków PT Clubu mocno nadwyręża swój mózg, aby dobrać fajną historyjkę - nie śpieszcie się, konkurs trwa dość długo, ale też nie odkładajcie na ostatnią chwilę, bo w święta już możecie nie zdążyć.

Napisano 07 October 2012 - 13:22
admin, mógł by tez rozważyć możliwość wklejania fotek bezpośrednio na forum, a nie gdzieś po uploadach gdzie nie mamy "władzy" na taka fotką

Bezimienny Gość.Yodarek_*
Napisano 07 October 2012 - 14:03
adames, Ty jako główna postać konkursu nie masz wyboru - musisz jakoś uhonorować zwycięzcę. Może uścisk dłoni byłby odpowiednią nagrodąMam nadzieję, że teraz akcja ruszy bardziej licznie. Chyba nie pozwolicie na to, żeby Przemek walkowerem zdobył główną nagrodę ?

Napisano 07 October 2012 - 15:29
ja już mam, jeszcze parę poprawek i przed 21.12 zamieszczę ...
Napisano 07 October 2012 - 15:36

Bezimienny Gość.Yodarek_*
Napisano 07 October 2012 - 15:38