Spotkanie Andrychów 10-11 Listopada
Napisano 07 listopada 2012 - 21:56
Napisano 07 listopada 2012 - 22:55
[ Dodano: 2012-11-07, 23:24 ]
melduję, że ziemniaki Makłowicza zamówione, 2x2kg, i trzy czy cztery różne musztardy
[ Dodano: 2012-11-07, 23:25 ]
czy 4 kg pyrów wystarczy?
[ Dodano: 2012-11-07, 23:26 ]
a może gospodyni pozyczy nam kociołek?
Napisano 08 listopada 2012 - 05:58
to może ja w rewanżu jeszcze jakieś chipsiory dokupię coby nie było
Napisano 08 listopada 2012 - 07:26
Bell, pani za 100 dostarcza kawe, herbate, zbiera i realizuje co jakis czas nasze zamowienia, myje szklanki
Jesli znajdzie sie ktos kto tego przypilnuje to rezerwowa stowa zostanie na cos innego.
0. Nazwa / 2os. nocleg w domu [ Chleb, smalec, ogórki, kociołek ]
1. Bell i Piotr/2os. , 1x nocleg Agro Wenus [coś na słodko, bo nie wiem co z Wawy Wam przywieźć, a Mietek precle z Krakowa już zarezerwował )0,5 kg boczku i tyle samo kiełby :)
2. Kajka/ 1os. , 1x nocleg Agro Wenus [serniczek i po pół kilo kiełbachy i boczku]
3. adames i Ania/ 2os. 1x nocleg Agro Wenus [Ania przygotuje : sałatka Gyros kupimy napoje i soki ]
4. skarbek75 i Adrian/ 2os. 1x nocleg Agro wenus [ danie meksykańskie na ciepło, jabłecznik, keczup i chipsy ]
5. knott plus lidka - / 2os. 1x nocleg Agro wenus [tzatziki plus kaszanka plus mp3 do grania +2os. znajomi bez noclegu (też się dziś dopiszą :cwaniak )
6.Nudelek + Asia + Julia + Emilia + LARRYSŁAW / 4os. i Larry , 1x nocleg Agro Wenus [ Kiełbasa na grilla, (jeśli trzeba to talerze jednorazowe i sztucce) jak tam wygląda sprawa z kubkami?] [Wieża do muzykowania ]
7. kjkaczm+Majeczka+Kot Korniszon/ 2os. , 1x nocleg Agro Wenus [( lub 2x, jeszcze się zastanawiamy) śledzie po wileńsku, musztardy, po pół kilo kiełbachy i boczku]
8. mortul71 + Gaba 3os. bez noclegu
9. Gapril + Nastiucha opcjonalnie jesli zdążą wrócić z Ukrainy [jak dotrą to będą]
10. coltrana + miecio + aksia /2 os. 1x nocleg [Masterchef od mascipuli a! zabiore de luxe gozka, co by... ]
11. eryk 1983 / 3 os. 1x nocleg galaretki, mięsa pieczone,sos czosnkowy, i oczywiście ocet
12.yacho /3os. 1xnocleg [Żurek ? czy jednak coś innego ?]
Napisano 08 listopada 2012 - 17:51
Bell, pani za 100 dostarcza kawe, herbate, zbiera i realizuje co jakis czas nasze zamowienia, myje szklanki
Jesli znajdzie sie ktos kto tego przypilnuje to rezerwowa stowa zostanie na cos innego.
1. Bell i Piotr/2os. , 1x nocleg Agro Wenus [coś na słodko, bo nie wiem co z Wawy Wam przywieźć, a Mietek precle z Krakowa już zarezerwował )0,5 kg boczku i tyle samo kiełby :)
2. Kajka/ 1os. , 1x nocleg Agro Wenus [serniczek i po pół kilo kiełbachy i boczku]
3. adames i Ania/ 2os. 1x nocleg Agro Wenus [Ania przygotuje : sałatka Gyros kupimy napoje i soki ]
4. skarbek75 i Adrian/ 2os. 1x nocleg Agro wenus [ danie meksykańskie na ciepło, jabłecznik, keczup i chipsy ]
5. knott plus lidka - / 2os. 1x nocleg Agro wenus [tzatziki plus kaszanka plus mp3 do grania i chipsiory +2os. znajomi bez noclegi - koreczki (ser,szynka,pieczarki marynowane,papryka itp) oraz sałatka z tuńczykiem
6.Nudelek + Asia + Julia + Emilia + LARRYSŁAW / 4os. i Larry , 1x nocleg Agro Wenus [ Kiełbasa na grilla, (jeśli trzeba to talerze jednorazowe i sztucce) jak tam wygląda sprawa z kubkami?] [Wieża do muzykowania ]
7. kjkaczm+Majeczka+Kot Korniszon/ 2os. , 1x nocleg Agro Wenus [( lub 2x, jeszcze się zastanawiamy) śledzie po wileńsku, musztardy, po pół kilo kiełbachy i boczku]
9. Gapril + Nastiucha opcjonalnie jesli zdążą wrócić z Ukrainy [jak dotrą to będą]
10. coltrana + miecio + aksia /2 os. 1x nocleg [Masterchef od mascipuli a! zabiore de luxe gozka, co by... ]
11. eryk 1983 / 3 os. 1x nocleg galaretki, mięsa pieczone,sos czosnkowy, i oczywiście ocet
Napisano 08 listopada 2012 - 18:37
1. Bell i Piotr/2os. , 1x nocleg Agro Wenus [coś na słodko, bo nie wiem co z Wawy Wam przywieźć, a Mietek precle z Krakowa już zarezerwował )0,5 kg boczku i tyle samo kiełby
5. knott plus lidka - / 2os. 1x nocleg Agro wenus [tzatziki plus kaszanka plus mp3 do grania i chipsiory +2os. znajomi bez noclegi - koreczki (ser,szynka,pieczarki marynowane,papryka itp) oraz sałatka z tuńczykiem
7. kjkaczm+Majeczka+Kot Korniszon/ 2os. , 1x nocleg Agro Wenus [śledzie po wileńsku, musztardy, po pół kilo kiełbachy i boczku, 2x2kg ziemniaków Makłowicza]
Napisano 08 listopada 2012 - 20:48
- Osoby które śpią w Agor Wenus - proszę przygotować sobie wyliczone pieniądze za nocleg, pozwoli to dużo szybciej wszystkim rozlokować się w pokojach. [przypominam 40zł od osoby]
- osoby które będą pomagać mieciowi przy mascipuli niech zabiorą ze sobą noże i deski do krojenia
-tak myśle że przydały by się jeszcze cukier i serwetki papierowe
aaa nie wiem czy jyż pisałem że alkohol we własnym zakresie
Co tam jeszcze...?
a na pierwszej stronie wkleiłem mapkę objazdu wyburzonego mostu na DK52 w Andrychowie - przyda się osobą jadącym od strony Krakowa
- jeśli komuś wydaje się że o czymś zapomniałem to niech to napisze teraz
- W pokojach nie ma ręczników
Napisano 08 listopada 2012 - 21:32
Napisano 09 listopada 2012 - 08:32
Już nie mogę się doczekać jutrzejszego wyjazdu
Napisano 09 listopada 2012 - 08:36
Napisano 09 listopada 2012 - 08:38
Mam pytanie, mogê do Was jutro do³±czyæ? Nocowaæ nie bêdê (raczej) ale chcia³bym siê z Wami spotkaæ zobaczyæ Pitki itd itp, my¶lê, ¿e nie bêdzie problemu je¶æ Wam nic nie wyjem wypiæ nie wypijê tylko pobêdê.
Nudzi mi siê w weekend Pani bêdzie na studiach a ja mam wolne a jako, ¿e do Andrychowa mam ok. 55 km to w sumie to nie daleko i grzechem by³o by siê z Wami nie spotkaæ.
Czy z rejonów Tychów kto¶ jedzie? Chêtnie bym do³±czy³
Napisano 09 listopada 2012 - 08:41
chyba
Jest propozycja dla tych co będą jechać od strony Katowic. Z Kajką umówiliśmy się na parkingu przy centrum 3 Stawy, tylko ponieważ nie wiem dokładnie o której uda nam się dojechać, to jak będziemy na bramkach przed Gliwicami, to dam Kajce znać.
Z moich wstępnych obliczeń, powinniśmy być tam około godziny 10:00
Napisano 09 listopada 2012 - 09:41
Zapraszam, skasuje Cie 10zl za ognisko i sale a w ramach wpisoweg zabierz kilogram cukru, serwetki papierowe (takie do ust)
Adas, ja mam garnek tak na 20 osob, damy rade
Napisano 09 listopada 2012 - 10:26
Napisano 09 listopada 2012 - 10:49
Skoro masz gar dla Obeliksa, to ja swojego nie bioręAdas, ja mam garnek tak na 20 osob, damy rade
Napisano 09 listopada 2012 - 11:14
[ Dodano: 2012-11-09, 11:16 ]
aha, a czy jest internet?
Napisano 09 listopada 2012 - 11:20
Napisano 09 listopada 2012 - 14:42
więc jak ktoś może wziąć dwie deski to ja chętnie
Napisano 09 listopada 2012 - 14:50
Napisano 09 listopada 2012 - 15:06
Mietek przecież na pierwszej stronie "jak byk stoi" tzn jest napisane :spotykamy sie gdzies na miejscu bo nie widze gdzie to jest napisane...
"Spotykamy się o godzinie 12:00 w Andrychowie Parking obok "Kauflandu" ul. Krakowska 83E
ul. Krakowska to droga krajowa nr52 Kraków - Bielsko Biała "
;P