koszulki PTclub.pl
Started By
vojpiotr
, 09 sty 2009 22:26
389 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19 marca 2010 - 12:33
Piotrze, jak się przedstawia sytuacja w sprawie koszulek? Bedzie jakieś zamówienie, bo bym wziął jedną lub dwie?
Napisano 22 marca 2010 - 17:08
Czy te koszulki to t-shirt, czy polo i jaka jest kolorystyka do wyboru? oraz cena za damską i męską?
Napisano 22 marca 2010 - 19:40
Tez sie dolaczam, tym razem bysmy chcieli 2.
Napisano 22 marca 2010 - 20:24
My cztery , dwie dla taty i mamy i dwie dla córek

Napisano 22 marca 2010 - 21:06
ALICE, zadaj sobie prosze troche trudu i przeczytaj wiecej niz jeden post w temacie - jest tam napisane wszystko:
1 - to w jakiej formie nalezy zglaszac chec zakupu - bo co ja mam powiedziec producentowi, ze zamawiam cyt. "cztery , dwie dla taty i mamy i dwie dla córek " ??? A rozmiar, typ, napis etc. ??? Koolega kurteczka_on czyta i wie.
2 - cena, rozmiar typ. etc. - wszystko podawalem kilkakrotnie - trzeba tylko zadac sobie troche trudu i poczytac
3 - zazwyczaj zamowienia sa realizowane 2-3 tygodnie przed spotami. Na chwile obecna z powodu braku czasu nie jestem w stanie zrealizowac zamowien.
1 - to w jakiej formie nalezy zglaszac chec zakupu - bo co ja mam powiedziec producentowi, ze zamawiam cyt. "cztery , dwie dla taty i mamy i dwie dla córek " ??? A rozmiar, typ, napis etc. ??? Koolega kurteczka_on czyta i wie.
2 - cena, rozmiar typ. etc. - wszystko podawalem kilkakrotnie - trzeba tylko zadac sobie troche trudu i poczytac
3 - zazwyczaj zamowienia sa realizowane 2-3 tygodnie przed spotami. Na chwile obecna z powodu braku czasu nie jestem w stanie zrealizowac zamowien.
Napisano 23 marca 2010 - 17:39
zamawiający:.....szt.:.....wersja:........rozmiar:.......kolor:........napis:...............nr:
memerius............1........męska...............L......... czarna........memerius...........88
jeśli jeszcze można
pozdrawiam
memerius............1........męska...............L......... czarna........memerius...........88
jeśli jeszcze można

pozdrawiam
Napisano 25 marca 2010 - 19:02
O.K doczytam i dam znać , sorrki za roztargnienie , wiosna......

Napisano 17 kwietnia 2010 - 11:47
Ja też chcę koszulkę M

Bezimienny Gość.pito_*
Napisano 20 kwietnia 2010 - 21:49
pito.....................1........męska..............XL.........czarna........pito....................23
jesli mozna prosic
bo ja tu nowy
pzdr
pito.....................1........męska..............XL.........czarna........pito....................23
jesli mozna prosic

pzdr
Napisano 17 czerwca 2010 - 09:33
tak wiem wczesniej zamawialem i nie doszlo do tranzakcji teraz raz jeszcze sie pytam czy sa moze dostepne koszulki jak tak to ja zamawiam
hrywny.....................1........męska.............XXL.........czarna........Hrywny.....DBL CS31
i jak sa to prosze o podanie kosztu itd
pozdro
hrywny.....................1........męska.............XXL.........czarna........Hrywny.....DBL CS31
i jak sa to prosze o podanie kosztu itd
pozdro