Jeżol - to co prezentuje nudelek - ten kubek termiczny to jest to czego ja szukam. Nie wiem jak inni. Tylko zamiast tego napisu "I Know" logo klubu i nick u dołu i jest super.
A tak swoją drogą - nudelek, te kubki to u Ciebie do zrobienia, czy znalezione w necie??? Bo jak to ktoś kiedyś napisał, po co dawać zarobić obcym jak można swoim... 
Anita, zrobić można wszystko. Tylko kwestia tego, czy ludzie potem odbiorą wysyłki. Mam kilka czapek nieodebranych ologowanych nickami (osoby sie pojawiają na forum raz na pół roku). Koszulki: mój owczarek nie chce już nosić koszulek ologowanych nickami z Pt Clubu.
Jednej,dwóch, trzech sztuk kubka sie nie opłaca robić (pod względem czasowym). Trzeba zebrać pewną ekipę, dopiero po wpłacie za gadget można zaczynać realizacje. To jest teraz uwaga dla wszystkich którzy chcą realizować cokolwiek.
Kiedyś wypuściłem edycje:
- polarów - można dorobić
- smyczy - można dorobić (minimum 100 sztuk druku)
- zapalniczek (pakowane po 50 sztuk)
P.S. Jeżol, co do kubków które zaproponowałeś. Realna cena na obecną chwilę przy cenach ceramiki powinna być nie wieksza niż 15 zł. Dogaduj się z nimi. A jak nie: to jak Adaśko odda mi moją maszynę do wypalania kubków to można zrobić te kubki u mnie. Niech ktoś ogarnie projekt i wypalać można!
Teraz jade na kopalnie kilka fotek porobić, będę popołudniu to pogadamy!