Elektryczne szyby i lusterka, podgrzewane fotele, klimatyzacja, poduszki powietrzne, skóry (bogata wersja) itd wszystko sprawne. Auto zadbane i cały czas użytkowane. Moze znacie kogoś zainteresowanego?
Więcej informacji na priv (tam też podam nr tel.). jedyne, co trzeba zrobić to zaprawka tylnego lewego nadkola, jeśli wcześniej nie zdążę tego zrealizować u blacharza sama
Samochód muszę dość pilnie sprzedać, z powodów rodzinnych: u mojego męża zdiagnozowano stwardnienie rozsiane i każda złotówka się liczy.
Cena samochodu jest negocjowaną, ale marzy mi się 10 tys.. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, to zapraszam do kontaktu, prześlę zdjęcia, udostępnię auto do obejrzenia itp.
[ Dodano: 2014-10-15, 10:24 ]
Odnośnie blacharskiej poprawki dodam, ze na brzegu nadkola na długości 10 cm pojawiła się mała rdza prawdopodobnie od zimowej soli na drogach - to tak, żeby się nie przerazić, ze może trzeba Bóg wie co zrobić.
Auto nie miało żadnych stłuczek, wszystko co dotyczy eksploatacji zostało wymienione na bieżąco, bo oczywiście po zakupie spadło to na mnie