Wszyscy szykują smakołyki, to i ja poszykuję. Może na start piernik z marchwi? Lubicie?

Włocławek w letnim klimacie-
Bezimienny Gość.Baltona_*
Napisano 26 marca 2015 - 07:51
Napisano 26 marca 2015 - 07:56
lubicie....Wszyscy szykują smakołyki, to i ja poszykuję. Może na start piernik z marchwi? Lubicie?

Napisano 26 marca 2015 - 08:01
Bezimienny Gość.Baltona_*
Napisano 26 marca 2015 - 08:05
Widzę, że metoda przez żołądek do serca działa Patrząc na liczną gromadkę muszę trochę tego upiec.
Napisano 26 marca 2015 - 08:42
Jadłem i jest zdrowy i pyszny Baltona
Napisano 26 marca 2015 - 08:48
hm...biorąc pod uwagę,że nasza koleżanka Riderka ma dobrą przemianę materii to faktycznie trochę trzeba upiec ;-)Widzę, że metoda przez żołądek do serca działa
Patrząc na liczną gromadkę muszę trochę tego upiec.
Napisano 26 marca 2015 - 09:43
śledzie, cebularze, jagodzianki, piernik z marchwi i barszczyk
czy jest na sali lekarz? albo producent C2H5OH
Napisano 26 marca 2015 - 10:06
Napisano 26 marca 2015 - 10:18
Renata, tytułem wprowadzasz w błąd nowych użytkowników i jest to manipulacja. Jeżeli chcesz napisać ogólnopolski to policz wszystkie spoty z tego działu jakie się odbyły (bo w zasadzie wszystkie były ogólnopolskie, a chyba nawet jeden międzynarodowy) i nadaj kolejny numer, albo napisz, że jest to pierwszy spot Włocławski.
No to właśnie przeczytaj ze zrozumieniem skoro Włocławek jest na początku tytułu i dokładnie to autor miał na myśli bo spoty będą miały kolejne edycje samodzielnie bądź w połączeniu z imprezą aut klasycznych....tak jak garbuski robią to co roku u nas.... co do manipulacji....ech...wyluzuj...
Zresztą co nie napiszę to jest podtekst i pojawiają się szydercze riposty więc ,żeby nie drążyć głupiego tematu jako cenzor usuń ten dodatek w tytule z łaski swojej....bo z tel teraz jest mi trudno.....czy menu przesłać do zatwierdzenia? Czy listę upominków i gadżetów? Mea culpa jeśli ktoś poczuł się dotknięty moim tytułem imprezy "Włocławek w letnim klimacie-pierwszy ogólnopolski spot" ....( tu wklejam emotkę na kolanach i bijącą szacun)
Napisano 26 marca 2015 - 10:19
co do manipulacji....ech...wyluzuj...
chętnie wyluzuję jak przestaniesz manipulować.
Teraz starasz się teraz mną manipulować - Włocławek w letnim klimacie- pierwszy spot ogólnopolski
W tytule jest po myślniku, że to pierwszy spot ogólnopolski, więc tworzy oddzielne zdanie i wprowadzasz w błąd!!
Napisz sobie, jak koniecznie chcesz wtrącić numerację i słowo ogólnopolski: "Pierwszy ogólnopolski spot we Włosławku..." albo policz ile było spotów i daj koleny numer.
(wykasowane na prośbę użytkownika) - ale to nie to forum
Napisano 26 marca 2015 - 10:25
I nie obrażaj mnie dobrze? Publicznie nazwałeś mnie manipulantką...? A kosmici to może faktycznie lepszy pomysł nie są złośliwi...a spo jest we WŁOCŁAWKU nie Włosławkuchętnie wyluzuję jak przestaniesz manipulować.Teraz starasz się teraz mną manipulować - Włocławek w letnim klimacie- pierwszy spot ogólnopolskiW tytule jest po myślniku, że to pierwszy spot ogólnopolski, więc tworzy oddzielne zdanie i wprowadzasz w błąd!!Napisz sobie, jak koniecznie chcesz wtrącić numerację i słowo ogólnopolski: "Pierwszy ogólnopolski spot we Włosławku..." albo policz ile było spotów i daj koleny numer.(jak dla mnie możesz to nawet z kosmitami zrobić - ale to nie to forum

Napisano 26 marca 2015 - 10:25
Przemku i Tomaszu ....myślę,że Was zadowoliłam ....? Udało się usunąć nazwę..
Renato tu nie chodzi o zadowolenie kogokolwiek, tylko o uczciwe podejście do tematu...
Napisano 26 marca 2015 - 10:28
taaaa.... życzyłabym sobie,żebyście już pozwolili dalej przygotować nam się do naszego wspólnego spotkania bez takich uwag. Dacie radę? DziękujęRenato tu nie chodzi o zadowolenie kogokolwiek, tylko o uczciwe podejście do tematu...
Napisano 26 marca 2015 - 10:43
Proszę Moderatora o wykasowanie tego zdania.

Bezimienny Gość.Yodarek_*
Napisano 26 marca 2015 - 10:54
A noga Was nie boli czasami?
Napisano 26 marca 2015 - 11:27
Ktory to juz rasz w tym temacie robicie zamieszanie?
Szukacie dziury w calym
Napisano 26 marca 2015 - 11:38
Napisano 26 marca 2015 - 11:51
Mój wpis też prosze usunąć bo do niczego się nie odnosi wtym momencie.

Napisano 26 marca 2015 - 11:57
Napisano 26 marca 2015 - 12:13
AleAdministracja dobrze sie bawi gratulacje.
Ktory to juz rasz w tym temacie robicie zamieszanie?
Szukacie dziury w calym
Bartek, to nie administracja zmieniła tytuł tego tematu, autorka został poproszona na pw o przywrócenie nazwy nie wprowadzającej w błąd, zamiast tego autorka wolała sobie robic wyciekczki na temat mojej żony na pw...
wiec nie pisz mi że administracja dobrze się bawi, proszę