Skocz do zawartości

Witaj.

W przypadku niejasności, problemów z rejestracją prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy (lewy, górny róg tej strony - KONTAKT). Odpowiemy najszybciej jak się da.
Pozdrawiamy - administrator i modertorzy ptclub.pl

Zdjęcie

Włocławek w letnim klimacie-

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1709 odpowiedzi w tym temacie

#441 Bezimienny Gość.Baltona_*

Bezimienny Gość.Baltona_*
  • Guests

Napisano 26 marca 2015 - 12:14

A tak fajnie zapowiadało się to spotkanie :( Co ja biedny miś mam teraz zrobić :(

#442 Bezimienny Gość.Yodarek_*

Bezimienny Gość.Yodarek_*
  • Guests

Napisano 26 marca 2015 - 12:22

Debora, jak masz ochotę to zapisuj się i nie sugeruj się wszystkim wpisami. Mimo tego, że może to wyglądać inaczej, w rzeczywistości jest to w myśl powiedzenia - kto się lubi ten się czubi - ogólnie nikt, nikogo nie pozbawi życia Nie zniechęcaj się. Takie życie. Często tak jest, że w mowie pisanej nie da się wyrazić w pełni emocji i czasem to wygląda jak wygląda. Życie, raz na wozie, raz pod wozem. :d

#443 Aischa4

Aischa4

Guest

• Użytkownicy

Napisano 26 marca 2015 - 12:27

Debora, jak masz ochotę to zapisuj się i nie sugeruj się wszystkim wpisami. Mimo tego, że może to wyglądać inaczej, w rzeczywistości jest to w myśl powiedzenia - kto się lubi ten się czubi - ogólnie nikt, nikogo nie pozbawi życia Nie zniechęcaj się. Takie życie. Często tak jest, że w mowie pisanej nie da się wyrazić w pełni emocji i czasem to wygląda jak wygląda. Życie, raz na wozie, raz pod wozem. :d

O to to ....dobrze prawisz ....

#444 Bezimienny Gość.Gustaw_*

Bezimienny Gość.Gustaw_*
  • Guests

Napisano 26 marca 2015 - 12:50

Wracając do tematu. Jeżeli jako propozycja przysmaku jest piernik z marchwi to ja dla podtrzymania "egzotycznego kierunku" przysmaków przywiozę kaszankę z bitą śmietaną  :d

A tak bardziej serio to takowego piernika nigdy nie próbowałem więc mam nadzieję, że będzie okazja.

Użytkownik Gustaw edytował ten post 26 marca 2015 - 12:50

#445 Bezimienny Gość.Yodarek_*

• Guests

Napisano 26 marca 2015 - 13:01

Gustaw, może nie uwierzysz, ale jadłem kaszankę z bitą śmietaną i cynamonem dodatkowo. Taki przysmak jadłem, z ciekawości, w Niemczech. Dawno to było, ale jak pamiętam nie było takie złe.

#446 kade

kade

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Rok Produkcji:2006
  • Silnik:1.6 M Gaz
  • Imię:Darek

Napisano 26 marca 2015 - 13:06

Gustaw, może nie uwierzysz, ale jadłem kaszankę z bitą śmietaną i cynamonem dodatkowo. Taki przysmak jadłem, z ciekawości, w Niemczech. Dawno to było, ale jak pamiętam nie było takie złe.

Lekkie,dietetyczne,niskokaloryczne :d
Jako że lubie"wynalazki"to chyba spróbuje :)

#447 Bezimienny Gość.Gustaw_*

Bezimienny Gość.Gustaw_*
  • Guests

Napisano 26 marca 2015 - 13:08

Totalnie mnie zaskoczyłeś  :d   Sądziłem, że będę oryginalny wymyślając danie, które będzie składało się ze składników kompletnie do siebie nie pasujących a tutaj taki strzał pomiędzy oczy :d

#448 Bezimienny Gość.Yodarek_*

• Guests

Napisano 26 marca 2015 - 13:15

To moja popisowa uwaga i często tego używam, bo naprawdę to jadłem, choć i tak nikt mi nie chce wierzyć.

Użytkownik yodarek edytował ten post 26 marca 2015 - 13:15

#449 Aischa4

Aischa4

Guest

• Użytkownicy

Napisano 26 marca 2015 - 13:17

Może powinnam te Wasze propozycje podesłać do ośrodka? (Darek jak żołądek dał radę?)

#450 Bezimienny Gość.Gustaw_*

Bezimienny Gość.Gustaw_*
  • Guests

Napisano 26 marca 2015 - 13:21

Może powinnam te Wasze propozycje podesłać do ośrodka? (Darek jak żołądek dał radę?)

Jako jedną z nagród w konkursach :-)

To moja popisowa uwaga i często tego używam, bo naprawdę to jadłem, choć i tak nikt mi nie chce wierzyć.

:mistrz

#451 monika_antonina

monika_antonina

PT PRO

• Pomagamy sobie
  • Rok Produkcji:2001
  • Silnik:2.0
  • Imię:Monika

Napisano 26 marca 2015 - 19:44

Gustaw, a Ty przypadkiem nie miałeś załatwić salami z osła?

Wychodzisz przed szereg z jakąś tam kaszanką. Zaproponowałbyś chociaż śledzia ze śmietaną ;)

I trochę ode mnie dla zarządu.

Jeśli nie pasuje Wam przyjechać na zlot organizowany przez Renatę, to przemilczcie to. My nic nie piszemy w temacie Agnieszki. Nie zwracamy uwagi na cenę, na nazewnictwo, na posty nie w temacie.

Przeszkadza Wam wszystko od ceny po nazwę. Kupić Wam klocki lego, żebyście mogli sobie budować mur między uczestnikami jednego zlotu a drugiego? Mieliśmy być jedną społecznością, zgranym klubem. Logując się tutaj w 2011 roku tak mnie się wydawało. Byłam nowa, więcej czytałam niż pisałam. Dostałam po uszach za niektóre swoje wypowiedzi. Znam osobiście kilka osób z naszej społeczności, które postanowiły kulturalnie mówiąc wydupcyć z forum. Jaki jest skutek? Osoby te są naprawdę rewelacyjnie, ale o klubie żadnego pochlebnego słowa nie mówią.

W temacie Renaty nikt się nie zabija, nie rzuca mięsem, wszyscy piszą w kulturalny sposób i na temat, więc powiem tak: albo przyjmujecie to do wiadomości albo się krótko mówiąc odpierdolcie i ignorujcie sobie w ustawieniach jego uczestników i sam temat.

• bartek_sz3, Rider(ka) i hencio lubią to

#452 hencio

hencio

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2005
  • Silnik:2,429 A
  • Imię:DARIUSZ

Napisano 26 marca 2015 - 19:50

Moniko,jeśli ma być kaszanka to i buczanka musi być.

#453 adames

adames

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Rok Produkcji:2003
  • Silnik:2,2 CRD
  • Imię:Adam

Napisano 26 marca 2015 - 19:59

trochę ode mnie dla zarządu.

albo przyjmujecie to do wiadomości albo się krótko mówiąc odpierdolcie i ignorujcie sobie w ustawieniach jego uczestników

Trochę się chyba zapominasz, swoje "dobre " rady zachowaj może dla siebie.

Udzielam Ci ostrzeżenia, a następne posty w podobnym stylu skończą się zakazem pisania na forum. 

• Nazwa lubi to

#454 monika_antonina

monika_antonina

PT PRO

• Pomagamy sobie
  • Rok Produkcji:2001
  • Silnik:2.0
  • Imię:Monika

Napisano 26 marca 2015 - 20:03

Dziękuję za cenną uwagę.

#455 hencio

hencio

VIP

• Pomagamy sobie
  •   

Napisano 26 marca 2015 - 20:04

Adam nie przesadzaj.widze że kto ma odmienne zdanie od zarządu temu jest pokazywane miejsce w szyku.każdy może się wypowiadać i mieć swoje zdanie.

• bartek_sz3 lubi to

#456 adames

adames

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Rok Produkcji:2003
  • Silnik:2,2 CRD
  • Imię:Adam

Napisano 26 marca 2015 - 20:15

Darek, potrafię rozmawiać z każdym, niestety w takim stylu  w jakim Monika zwróciła się do administracji forum, "zasłużyła" na adekwatną reakcję z mojej strony.

Nikogo w taki sposób nie obrażałem i na podobne traktowanie nie pozwolę na forum.

Zachęcam przy okazji do zapoznania się z regulaminem forum zwłaszcza na przeczytanie punktów 1 i 2 .

#457 niechwiad

niechwiad

Przedszkolak

• Pomagamy sobie
  • Rok Produkcji:2007
  • Silnik:1.6 M
  • Imię:Przemek

Napisano 26 marca 2015 - 20:19

Jeżeli mógłbym się wypowiedzieć w tym temacie to jest pierwszy temat, w którym widzę dużą różnicę zdań (delikatnie mówiąc).

Powinniście wiedzieć, że jest bardzo wiele osób które to forum po prostu czytają...

Takimi zachowaniami wprowadzacie dużo smrodu do całego postrzegania forum jako miejsca do którego zagląda się z zaciekawieniem i czyta się wpisy z uśmiechem na twarzy...

Administracji sugeruję aby problemy z wpisami poszczególnych forumowiczów załatwiała na PW.

Proponuję aby ten post był początkiem nowej - tylko pozytywnej drogi tematu, aż do dnia Spotu... :tuli

#458 hencio

hencio

VIP

• Pomagamy sobie
  •   

Napisano 26 marca 2015 - 20:21

Ale takie sprawy można załatwic poza forum.na pw.a tak wszyscy czytają tylko i boja sie odezwać bo zarząd jest grożny.pomiosły naszą Monie troszkę nerwy i może troszke za dużo napisała.zdarza się.wyjasnijcie na pw.jutro będziecie sie z tego śmiali.

#459 Aischa4

Aischa4

Guest

• Użytkownicy

Napisano 26 marca 2015 - 20:26

Jeżeli mógłbym się wypowiedzieć w tym temacie to jest pierwszy temat, w którym widzę dużą różnicę zdań (delikatnie mówiąc).
Powinniście wiedzieć, że jest bardzo wiele osób które to forum po prostu czytają...
Takimi zachowaniami wprowadzacie dużo smrodu do całego postrzegania forum jako miejsca do którego zagląda się z zaciekawieniem i czyta się wpisy z uśmiechem na twarzy...

Administracji sugeruję aby problemy z wpisami poszczególnych forumowiczów załatwiała na PW.

Proponuję aby ten post był początkiem nowej - tylko pozytywnej drogi tematu, aż do dnia Spotu... :tuli

I dobrze prawisz....i choć nie mogę dodać emotki to stawiam piwko.... :-)
Na otuchę powiem Wam,że jednego ze spotowiczów goniłam dziś 60 km i zatrzymałam i ...czekamy na resztę do czerwca....

Załączone pliki

#460 kade

kade

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Rok Produkcji:2006
  • Silnik:1.6 M Gaz
  • Imię:Darek

Napisano 26 marca 2015 - 20:28

hmm...
Renata,uciekał przed Tobą?