@Aischa4, no bo widzisz takie coś mam na podwórku
@Gustaw, jak niżej
Załączone pliki
Użytkownik dominic edytował ten post 29 March 2015 - 20:03
Napisano 29 March 2015 - 20:04
Renata, nie musisz robić żadnego "konkursu na baner", żadnego kolejnego cyrku na forum, bo to już nie tyle męczy, co przyprawia o mdłości.
Baner, który ja robiłem po prostu wykasuj i będziecie mieli spokój
Nie myśl, że będę rozpaczał.
Szkoda tylko tych moich kilku minut, bo mogłem sobie w tym czasie w nosie podłubać
Napisano 29 March 2015 - 20:05
Piękna trawa Sadziłeś, czy była z rolki?
Napisano 29 March 2015 - 20:08
no i nie miałam okazji cię poznać bo nam się terminy rozjechały. Pozwolisz, że w czerwcu ocenię? Chociaż dla mnie to ty raczej jesteś
aaaa, nie umiem zmniejszyć grafiki
Napisano 29 March 2015 - 20:10
Mama muminka? Prędzej mała miiiiiiii
Napisano 29 March 2015 - 20:12
O to widać, że ma zgrabne "ręca", bo w innym przypadku trawa byłaby przerzedzona
Napisano 29 March 2015 - 20:12
Ja nie wiem czy to już obłęd czy jeszcze obsesja? Ty zrobiłeś baner - za który mam wrażenie serdecznie podziękowałam - po moim powrocie ze szpitala okazało się,że synuś wykasował mi wszystko z pendraiva i nijak nie wiedziałam co mam zrobić....nie prosiłam o pomoc ,a jedynie wspomniałam o utraconych danych i stresie z tym związanym....dostałam dwie różne propozycje stąd wspomniany konkurs. I tu znowu złośliwość jest zbędna.Renata, nie musisz robić żadnego "konkursu na baner", żadnego kolejnego cyrku na forum, bo to już nie tyle męczy, co przyprawia o mdłości.
Baner, który ja robiłem po prostu wykasuj i będziecie mieli spokój![]()
Nie myśl, że będę rozpaczał.
Szkoda tylko tych moich kilku minut, bo mogłem sobie w tym czasie w nosie podłubać
Napisano 29 March 2015 - 20:13
Mama muminka? Prędzej mała miiiiiiii
no co ty- mała miii była wredna i paskudna
A Renia dała mi się poznać od dobrej strony, z łoża boleści nadzorowała mój pobyt we Włocławku, jak Mama Muminka właśnie
Napisano 29 March 2015 - 20:17
teściowa zasiałaPiękna trawa
Sadziłeś, czy była z rolki?
Napisano 29 March 2015 - 20:20
tak, oficjalnie potwierdzam-podziękowałaś. Chciałaś nawet rewanżować się, ale to ja napisałem, że nie oczekuję nic za to
Przyznam, że cała ta sytuacja była całkiem miła.
Chyba odniosłaś wrażenie, że zrobiłem to szybko i bardzo chętnie?
Nie wiem, czy faktycznie straciłaś ( a jesli, to widać nie zależało Tobie na odzyskaniu go ode mnie), czy nie straciłaś.
Nie ważne
Własnie przez te "mega pozytywne" relacje, teraz żałuję, że nie podłubałem
Napisano 29 March 2015 - 20:21
no mi tu o mentalność chodzi, nie o wygląd
to może to? tyle że to facet:
(http://gify.magazynek.org/index.php)
Napisano 29 March 2015 - 20:25
Niestety,gdyby nie przeniesienie forum to byłby zapisany baner w wiadomościach....niestety z pena został usunięty z wiadomości też ...a jak siebie przeczytasz odnośnie dłubania w nosie to zrozumiesz czemu nie prosiłam Ciebie ponownie....może wolałbyś dłubać gdzie indziejtak, oficjalnie potwierdzam-podziękowałaś. Chciałaś nawet rewanżować się, ale to ja napisałem, że nie oczekuję nic za to
Przyznam, że cała ta sytuacja była całkiem miła.
Chyba odniosłaś wrażenie, że zrobiłem to szybko i bardzo chętnie?
Nie wiem, czy faktycznie straciłaś ( a jesli, to widać nie zależało Tobie na odzyskaniu go ode mnie), czy nie straciłaś.
Nie ważne
Własnie przez te "mega pozytywne" relacje, teraz żałuję, że nie podłubałem
Użytkownik Aischa4 edytował ten post 29 March 2015 - 20:26
Napisano 30 March 2015 - 07:20
Adamie... i na co ten komentarz, do 25 maja jeszcze daleko, to że ktoś z własnej inicjatywy zrobił swój baner nie znaczy że jego projekt jest ostateczny
Piter...zrobiłeś bezinteresownie baner dla Renaty chwała Ci za to, ale teraz się nie obrażaj że ktoś ...j/w... coś innego wymyślił
Do wszystkich...który nie w smak spot we Włocławku odpuście sobie, jest takie magiczne klikadełko Ignoruj...wystarczy zrobić klik
Napisano 30 March 2015 - 07:34
Napisano 30 March 2015 - 08:16
ale teraz się nie obrażaj że ktoś ...j/w... coś innego wymyślił
że niby obrażam się???
dzięki za rozbawienie mnie od rana
Napisano 30 March 2015 - 08:27
Renata, nie musisz robić żadnego "konkursu na baner", żadnego kolejnego cyrku na forum, bo to już nie tyle męczy, co przyprawia o mdłości. Baner, który ja robiłem po prostu wykasuj i będziecie mieli spokój Nie myśl, że będę rozpaczał. Szkoda tylko tych moich kilku minut, bo mogłem sobie w tym czasie w nosie podłubać
a to niby co jest ...strzelasz focha jak baba...a faktycznie mogłeś podłubać
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Szukam poprzedniego właściela Włocławek |
Offtopic | button |
|
![]()
|
|
Włocławek |
Ogólnie | chromek 1 |
|