o ja pierdziu, przecież ten argument, że się nie chce poznać z moniką jest śmieszne.
Widzę,że walka na spoty trwa nadal.Brawo!
Napisano 01 kwietnia 2015 - 20:55
o ja pierdziu, przecież ten argument, że się nie chce poznać z moniką jest śmieszne.
Widzę,że walka na spoty trwa nadal.Brawo!
Napisano 01 kwietnia 2015 - 21:04
walka na spoty trwa nadal
Ewa , parę lat temu były organizowane w roku dwa duże spoty i większość jeździła na oba, dodatkowo odbywały się zimowe spoty może troszkę mniej liczne, ale były, Niestety po ostatnim bezśnieżnym spocie w Istebnej w tym roku spotu nie było. Rozmawiałem jednak z Gaprilem który w Koniakowie ma chałupę, że w przyszłym roku chyba tam będzie spot zimowy.
Nie sądzę że by ktoś walczył o spot, na każdy bez względu gdzie jest organizowany warto przyjechać.
Napisano 01 kwietnia 2015 - 21:08
Marcin, a co z resztą ludzi?
Napisano 01 kwietnia 2015 - 21:17
Adames, nie mam niestety ochoty chyba na więcej. mówię o dniu dzisiejszym.Zapisałam się na spot we Włocławku , bo było mi bliżej, po prostu.Ale po tym , co się tu dzieje, nie wiem czy to warto było w ogóle się tu pojawić. Czuję się bardzo żle w tym wszystkim. Żle wpływa na to zachowanie niektórych osób.Czuję tu złośc, nienawiść i bardzo złe fluidy.I tylko dlatego ,że muszę się sama na własnej skórze przekonać, czy było warto -pojadę na spot.I chociaż zachowanie moniki mi nie odpowiada , to nie jest to powód ,żeby zrezygnować.
Warto było, bo dzięki Baku kupiłam Pitka, sorry.
Napisano 01 kwietnia 2015 - 21:20
Ewa,zostań z nami.Nie przechodz na ciemną stronę mocy.
Napisano 01 kwietnia 2015 - 21:22
Napisano 01 kwietnia 2015 - 21:25
Darek, Ty byłeś pierwszy jeśli chodzi o pomocną dłoń, dziękuję.Nie przechodzę na ciemną stronę, to nie moja wizja.Jest to dla mnie trudna sytuacja. Ciekawe ,czy wielu ludzi tak się tu czuje jak ja.
Napisano 01 kwietnia 2015 - 21:26
@adamulan,
Nie tylko Ty się tak czujesz, ale jedno co wiem, to spoty rządzą się innymi prawami, przynajmniej na tych spotach na których ja byłem, atmosfera była zawsze bardzo fajna.
Napisano 01 kwietnia 2015 - 21:27
Adam ma rację. Sytuacja na forum jest zupełnym przeciwieństwem tego, co dzieje się na zlotach. Tam liczy się tylko śmiech i doskonała zabawa i łzy przy rozstaniach i potem oczekiwanie na kolejne spotkanie.
Napisano 01 kwietnia 2015 - 21:27
Tym bardziej nie rozumiem decyzji Marcina.
Napisano 01 kwietnia 2015 - 21:28
Napisano 01 kwietnia 2015 - 21:29
Ja też jestem nowy.co nam da siedzenie przed kompem i gadanie z monitorem.trzeba jechać na spoty.poznawać ludzi.
Napisano 01 kwietnia 2015 - 21:32
Andrzej, czy Ty czytasz co ja piszę? Nie zrezygnuję ze spotu, to Marcin rezygnuje...
Darek, a Ty będziesz we Włocławku?
Napisano 01 kwietnia 2015 - 21:32
A jak będzie tragicznie to można się ebnąć z tamy we Włocławku na bungee.
Napisano 01 kwietnia 2015 - 21:34
Staram sie przyjechać na razie na spot do Lubiatowa.pracuje w delegacji,a ona jest bardzo wredna.
Napisano 01 kwietnia 2015 - 21:43
Marcin, nie rozumiesz? bo to cały czas jest walka o ilość ludzi na spotach...Miałam nadzieję pokazać mojemu młodemu zlot wielu PT curiserów,sama też na to liczyłam.Wrażenie jakie robią te samochody nie trudno zauważyć na ulicy, aco mówić w większej ilości...
Napisano 01 kwietnia 2015 - 21:47
Na liście jest sporo chętnych na ten zlot, więc na pewno przeżyjesz z potomkiem przyjemne chwile i szybko zapomnisz o całym brudzie, którego się tu miejscami naczytałaś, o ile ten brud nie będzie przez nikogo na siłę wprowadzany do rozmów podczas spotkania.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Szukam poprzedniego właściela Włocławek |
Offtopic | button |
|
![]()
|
|
Włocławek |
Ogólnie | chromek 1 |
|
![]()