no tak...to już wiem kto zgarnie wszystkie nagrody...W SALONIE PIĘKNOŚCI

Napisano 19 czerwca 2015 - 18:34
no tak...to już wiem kto zgarnie wszystkie nagrody...W SALONIE PIĘKNOŚCI
Napisano 19 czerwca 2015 - 18:39
moj Pitek ma depresję- klima nie działa i nie wiem czy dostanie sprawną
Napisano 19 czerwca 2015 - 19:05
nie becz kobieto... my Ci naprawimy... dostaniesz wiatraczek taki do gniazdka zapalniczki i będzie dobrze... a ja miałam wystawić Cię dla publiczności...a teraz jak mam wystawić popsute auto...?moj Pitek ma depresję- klima nie działa i nie wiem czy dostanie sprawną
Napisano 19 czerwca 2015 - 19:20
ej no
a ja nieumalowanA bym byla. Dobrze, że ostrzegłaś
Użytkownik dhmmac edytował ten post 19 czerwca 2015 - 20:35
Napisano 19 czerwca 2015 - 19:54
jeszcze się wstrzym z tym malowaniem...czekam na pisemną decyzję Miejskiego Zarządu Dróg, po namalowaniu mojej mapki i dokonać opłaty...a potem to już się malujej no
a ja nieumalowany bym byla. Dobrze, że ostrzegłaś
Napisano 20 czerwca 2015 - 11:55
coś czuję ,że będzie wesoło
Napisano 20 czerwca 2015 - 12:07
Lesiu - liczę na Twoje pomysły...coś czuję ,że będzie wesoło
Napisano 20 czerwca 2015 - 12:33
ja ja ja wiem co jest pod tą apaszką, żółwik i to żywy he he
Użytkownik Magnes edytował ten post 20 czerwca 2015 - 12:33
Napisano 20 czerwca 2015 - 12:38
a ja sie cieszę, że już za parę dni się widzimy. I ze Reni braknie czasu na wymyślanie nowych atrakcji ;P
Napisano 20 czerwca 2015 - 12:40
Dorotko
:tak
Napisano 20 czerwca 2015 - 13:07
żółwik powiadasz...? No niestety. ..ale za tydzień dowiecie się samija ja ja wiem co jest pod tą apaszką, żółwik i to żywy he he
Napisano 20 czerwca 2015 - 13:46
no dobra Renia modelik pitola i nie mów ze nie
Napisano 20 czerwca 2015 - 14:05
Zapomniałam jeszcze dodać , że w piątek jak się zobaczymy oddajecie kluczyki i dalej macie bieg na orientację , następnie konkurs pt "co upolujesz to jesz", wieczorem konkurencja "ile można umyć w szklance wody" następnie loteria "kto śpi na łóżku".... i piąteczek zleciała ja sie cieszę, że już za parę dni się widzimy. I ze Reni braknie czasu na wymyślanie nowych atrakcji ;P
no troszkę zbliżasz się do prawdy...no dobra Renia modelik pitola i nie mów ze nie
Napisano 20 czerwca 2015 - 14:50
My z Dominikiem zamawiamy konkurencję polowanieZapomniałam jeszcze dodać , że w piątek jak się zobaczymy oddajecie kluczyki i dalej macie bieg na orientację , następnie konkurs pt "co upolujesz to jesz", wieczorem konkurencja "ile można umyć w szklance wody" następnie loteria "kto śpi na łóżku".... i piąteczek zleciał
no troszkę zbliżasz się do prawdy...
Napisano 20 czerwca 2015 - 15:05
Napisano 20 czerwca 2015 - 18:57
My z Dominikiem zamawiamy konkurencję polowaniewszystko nasze
Taki weekendzik przetrwania będzie. ..żebyście pamiętali jaka jest kujawska gościnnośćfajna mi to gościnność![]()
Napisano 20 czerwca 2015 - 19:14
Użytkownik Aischa4 edytował ten post 20 czerwca 2015 - 19:29
Napisano 20 czerwca 2015 - 19:15
Renia, kochanie Ty nasze- chciałam tylko delikatnie zaznaczyć, że Ty jeszcze nie znasz naszych planów co do Twojej osoby... więc bądź lepiej grzeczna...
Napisano 20 czerwca 2015 - 19:32
Renia, kochanie Ty nasze- chciałam tylko delikatnie zaznaczyć, że Ty jeszcze nie znasz naszych planów co do Twojej osoby... więc bądź lepiej grzeczna...
Napisano 20 czerwca 2015 - 20:49
.jeszcze nie znasz planu na sobotę. ..jestem chłopczyk ze wsi, więc się nie obawiam![]()
Renia, kochanie Ty nasze- chciałam tylko delikatnie zaznaczyć, że Ty jeszcze nie znasz naszych planów co do Twojej osoby... więc bądź lepiej grzeczna...właśnie właśnie
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Szukam poprzedniego właściela Włocławek |
Offtopic | button |
|
![]()
|
|
Włocławek |
Ogólnie | chromek 1 |
|
![]()